Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Wat een heerlijk zonnig huis, deze 2-onder-1 kapwoning, gelegen in de rustige Amalia van Solmslaan, op loopafstand van het centrum van IJsselstein. Gebouwd in 1962 en in 2019 vrijwel geheel gerenoveerd. Dus echt een instap-klaar huis welke voldoet aan alle woonwensen van deze tijd. De woning (met een woonoppervlak van 93 m2) beschikt over een ruime en zonnige woonkamer met halfopen keuken, 3 slaapkamers, badkamer en voldoende bergruimte. Ook de ruimte om het huis is prima; met zonnige tuin, stenen garage/schuur en oprit voor het parkeren van uw auto.

Op een steenworp afstand bevinden zich enkele winkels aan de Kasteellaan (bakker, slager, etc). Voor meer gezelligheid of een groter assortiment aan winkels is het stadscentrum te voet binnen enkele minuten te bereiken. Ook liggen diverse sportfaciliteiten in de directe omgeving evenals de Hollandsche IJssel, die vooral in de zomer druk en gezellig wordt bevaren.

Indeling:

Begane grond: Entree, hal, toilet met fontein, (vernieuwde) meterkast, trapkast en trapopgang naar de eerste verdieping. Rechtdoor lopen we naar de halfopen keuken en de gezellige doorzon-woonkamer met zijraam en aan de voorzijde een erker. De moderne, halfopen keuken ligt aan de achterzijde van de woning en is voorzien van een eetbar/werkeiland, combi-oven/magnetron, 4 pits inductie kookplaat, rvs afzuigkap, koel-vriescombinatie, XXL vaatwasser en veel bergruimte. Tezamen zijn woonkamer en keuken ca. 30 m² groot. Via de keuken is de heerlijke achtertuin bereikbaar met de vrijstaande stenen garage/schuur. De begane grond is voorzien van een fraaie visgraat-lamelparketvloer.

Eerste verdieping: Overloop met toegang tot de geheel betegelde badkamer voorzien van douchehoek, vaste wastafel en een 2e toilet. Twee slaapkamers van respectievelijk circa 13,1 en 9,4 m². De slaapkamer aan de voorzijde biedt toegang tot het balkon, de tweede slaapkamer ligt aan de achterzijde van de woning en is voorzien van een inbouwkast. Op deze verdieping is tevens een aparte bergruimte aanwezig. Deze verdieping is voorzien van een eiken lamelparket vloer.

Tweede verdieping: Ruime overloop/voorzolder met dakraam en aansluiting voor de wasmachine/droger en de opstelplek voor de CV (2019). Toegang tot de derde slaapkamer van circa 12,2 m² met inbouwspots en een grote dakkapel (voorzien van kunststof kozijn). Achter de knieschotten bevindt zich veel extra bergruimte.

Tuin: De woning beschikt over een voor-, zij- en achtertuin. De zon draait om het huis dus u kunt hier op ieder moment genieten van de zon of schaduw! Achter in de tuin bevindt zich een gezellig terras voorzien van een pergola met schaduwdoek en houten tuinbank. De tuin is voorzien van drainage. De stenen garage/schuur met dubbele houten deuren biedt ruimte voor een (kleine) auto of al uw werk/hobbyspullen. De Werkbank met bankschroef staat er alvast! Uw auto parkeert u op de bestraatte oprit naast het huis.

Bijzonderheden: Instapklare 2-onder-1 kapwoning; Perceelgrootte 173 m2; Vrijstaande stenen garage/schuur; In 2019 vrijwel geheel gerenoveerd; Geheel geïsoleerd (vloer-, dak en spouwmuurisolatie) en voorzien van HR++ glas; Voorbereidingen leidingwerk voor vernieuwen badkamer reeds gedaan; Schilderwerk buitenzijde geheel gedaan in 2021; Ideale ligging in groene en rustige woonwijk vlak bij het sfeervolle centrum van IJsselstein; Mogelijkheid tot het parkeren van uw auto op de oprit naast de woning; Woning is voorzien van energielabel C; Aanvaarding: in overleg.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1962
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1962
Woon oppervlakte 93
Inhoud woonhuis 333

Overige

Perceel oppervlakte 173

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1962
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1962
Woon oppervlakte 93
Inhoud woonhuis 333

Overige

Perceel oppervlakte 173

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Aarendonk ERA Makelaardij