Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Modern, ruim, licht en een comfortabel woonklimaat zijn de kenmerken van deze mooie Hoekwoning, gelegen in de moderne wijk "IJsseloevers", op loopafstand van het historische centrum van IJsselstein.

Deze kenmerken, aangevuld met de aantrekkelijke ligging nabij de levendige Hollandse IJssel, zorgen ervoor dat dit een heerlijke plek is die garant staat voor jarenlang woonplezier. Door de ruime woonkamer met open keuken (totaal ruim 46 m2), sfeervolle badkamer en vier royale slaapkamers, gelegen op de eerste en tweede verdieping biedt deze woning lekker veel leefruimte. Aan bergruimte is ook geen gebrek, door onder andere een vrijstaande houten tuinberging, een handige trapkast en diverse inbouwkasten op de tweede verdieping. Een fijne privacy-volle tuin op het noordwesten maakt het woongenot compleet!

De locatie: De hoekwoning is gelegen in de in 2015 gebouwde wijk “IJsseloevers”, op loopafstand van het gezellige stadscentrum van IJsselstein. De Hollandse IJssel met haar eindeloze stroom gezellige plezierjachten ligt aan het einde van de straat. Alle voorzieningen zoals scholen, kinderdagverblijven, winkels en het OV (bus en sneltram) zijn ook in de directe omgeving aanwezig. De autosnelwegen A2 en A12 zijn binnen 10 minuten bereikbaar en de binnenstad van Utrecht is binnen 20 minuten per auto of openbaar vervoer bereikbaar.

Indeling:

Begane grond: We komen binnen in de entree, waar we de meterkast, het toilet met fontein en de trapopgang naar de eerste verdieping vinden. We lopen door naar ruime woonkamer met aan de voorzijde van de woning een moderne, open keuken. De lichte afwerking, gezellige zithoek en ruime eethoek; allemaal ingrediënten die bijdragen een huiselijk 'ik kom thuis'-gevoel. Alles is netjes, maar vooral sfeervol afgewerkt. De mooie lichte tegelvloer met vloerverwarming zorgt voor een ultieme basis. De moderne open, mat-witte keuken ligt aan de voorzijde van de woning en is geplaatst in een royale L-opstelling, waardoor je over meer dan voldoende werk- en opbergruimte beschikt. Vanuit de woonkamer (met gashaard) bieden openslaande deuren toegang tot de achtertuin met houten berging en achterom.

Eerste verdieping: Via de trap in de hal bereiken we de eerste verdieping. Hier bevinden zich drie slaapkamers (resp. 11.9, 8.9 en 10.7 m2) en de badkamer. Zoals verwacht, voldoet ook de sfeervolle badkamer volledig aan de wensen van deze tijd. Deze is betegeld en compleet ingericht met een ruime inloopdouche, tweede toilet en een originele kiezel-wastafel met op maat gemaakt teakhouten meubel.

Tweede verdieping: Via een vaste trap is de tweede verdieping bereikbaar. Deze ruimte is opgedeeld in een overloop, waar zich tevens de cv-installatie (Intergas, 2015, eigendom), mechanische ventilatie unit en de aansluiting voor wasmachine en droger bevinden. Tevens is er toegang tot de zeer ruime vierde slaapkamer (ca. 18 m2), met aan de achterzijde een brede dakkapel en vaste bergkasten. Heel fijn in deze slaapkamer is ook de wastafel met wastafelmeubel. Deze gehele verdieping is voorzien van een moderne laminaatvloer.

Tuin: Bij lekker wonen hoort ook lekker buiten kunnen zijn op zijn tijd. In de keurig onderhouden achtertuin, gelegen op het noordwesten, moet dat zeker goed komen. De tuin (met achterom) biedt veel privacy en is voorzien van borders, gras en diverse zonneterrassen. Achter in de tuin staat een houten berging voor de fietsen, kussens en tuinspullen. Kortom: een heerlijke toevoeging aan deze fijne woning.

Bijzonderheden: - Zeer goed onderhouden hoekwoning, bouwjaar 2015; - Woonoppervlak 127 m2, perceeloppervlak 137 m2, inhoud ca. 457 m3; - Gehele begane grond is voorzien van vloerverwarming; - In de woonkamer bevindt zich een gashaard; - Volledig geïsoleerd en voorzien van dubbel glas (HR++ en HR +++); - Rustige omgeving met de gezellige Hollandse IJssel aan het einde van de straat; - Alle dagelijkse voorzieningen binnen handbereik; - Voldoende parkeerplek in de directe omgeving; - Woning is voorzien van energielabel A; - Era garantie is van toepassing; - Oplevering in overleg.

Nieuwsgierig naar deze unieke woning? Onze specialist voor deze woning is Rob Polderman. Hij maakt graag tijd vrij om u een uitgebreide rondleiding te geven. Nog beter is om tijdens deze afspraak uw (NVM) aankoopmakelaar mee te nemen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2015
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2015
Woon oppervlakte 129
Inhoud woonhuis 457

Overige

Perceel oppervlakte 137

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2015
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2015
Woon oppervlakte 129
Inhoud woonhuis 457

Overige

Perceel oppervlakte 137

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Aarendonk ERA Makelaardij