Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Unieke kans! Dit prachtige, aan het water gelegen herenhuis verkopen wij indien gewenst inclusief luxe sloep!

Hoe leuk en uniek is dat. Wijn, lekker eten en leuk gezelschap mee en dan vanaf uw eigen aanlegsteiger heerlijk varen op de Hollandse IJssel. Het is allemaal absoluut mogelijk bij dit prachtige herenhuis aan de Herentalsstraat 14. De woning ligt direct aan de binnenhaven van de Hollandse IJssel met uitzicht op een groen en fraai beplant (privé)eiland. De binnenhaven en het eiland is in gezamenlijk bezit en wordt door een tuinman alle seizoenen netjes bijgehouden.

De woning biedt, naast de unieke ligging aan het water, een ruime eetkamer met luxe keuken op de begane grond, op de 1e etage een grote woonkamer en op de tweede etage, 2 slaapkamers (voorheen 3), wasruimte en een ruime badkamer. Ook zijn er 2 heerlijke zonneterrassen aanwezig. Eén op de begane grond en één op de eerste verdieping, beide met prachtig zicht op het water. De energiezuinige, goed geïsoleerde woning beschikt over 12 zonnepanelen (2018) en een oplaadpunt voor uw elektrische auto. Een aanlegsteiger voor een boot aan de achterzijde maakt deze woning extra bijzonder. Een dagje varen naar de Utrechtse grachten, Loosdrecht of richting Montfoort; wie wil dat nou niet? In de binnenhaven wordt overigens ook veel gezwommen (én de nieuwjaarsduik!) en als er ijs ligt wordt er heerlijk geschaatst!

Indeling Begane grond: We parkeren de auto op eigen terrein onder de carport. Hier is een oplaadpunt voor de elektrische auto. De entree biedt toegang tot de inpandige berging, garderobe, toilet met fontein, trapkast, meterkast, trapopgang naar de eerste verdieping en toegang tot de woonkeuken met eetkamer (totaal ca. 33,6 m²). De open keuken ligt aan de voorzijde van de woning. De hele keuken is in 2023 voorzien van nieuwe fronten in een moderne grijze tint. Verder beschikt deze over diverse inbouwapparatuur zoals een stoomoven, combimagnetron, vriezer, koelkast, kookplaat met wokbrander, lavagrill en 2 pitten, rvs-afzuigkap en vaatwasser. De grote eetkamer ligt aan de achterzijde van de woning is voorzien van een tv-aansluiting en geeft via een schuifpui toegang tot het aangrenzende, hardhouten terras (ca. 17,8 m²) met prachtig uitzicht op het water. De brede, elektrische zonwering biedt voldoende schaduw. De 5 persoons-sloep met 9,9 pk buitenboordmotor ligt aan de met de buren gedeelde aanlegsteiger, klaar om heerlijk te gaan varen. De gehele begane grond is voorzien van een gietvloer. Officieel niet met vloerverwarming maar de leidingen onder de vloer houden deze toch lekker warm.

1e verdieping: Deze hele verdieping is één grote leefruimte. Dit biedt veel mogelijkheden. Er is ruimte genoeg om er bijvoorbeeld zoals bij verkopers een poolbiljart neer te zetten, óf als u meer slaapkamers nodig heeft kunt u hier een wand plaatsen zodat u meer slaapkamers heeft. Ook dan is de woonkamer nog groot genoeg! In de zithoek hangt een moderne gashaard die gezellige warmte geeft op kille avonden. Ook deze verdieping heeft een grote schuifpui naar een hardhouten zonneterras (ca. 18,3 m²). Met een glazen omheining die u beschermt tegen de wind. Vanaf dit terras (gelegen op het zuiden) kijkt u kilometers ver weg. In de winter is het eiland sfeervol verlicht en heeft u zijdelings zicht op de beroemde grootste kerstboom van Europa.

2e verdieping: Op deze verdieping bevinden zich twee slaapkamers (voorheen drie), de ruime badkamer en de stook/wasruimte. De hoofdslaapkamer (ca. 21 m²) ligt aan de achterzijde van de woning met prachtig zicht op het water en groen. Een diepe en kamerbrede schuifkastenwand biedt meer dan voldoende bergruimte. De tweede ruime slaapkamer (ca. 9,0 m²) ligt aan de voorzijde van de woning. Ernaast bevindt zich de wasruimte/berging. Hier vinden we ook de cv-ketel, de warmte-terugwin-installatie en de omvormer van de zonnepanelen. De ruime, inpandig gelegen badkamer (ca. 9 m²) beschikt over een hoek-ligbad, dubbele wastafel met meubel, douchehoek met regendouchekop, mechanische ventilatie en een designradiator.

Bijzonderheden: - Zeer goed onderhouden herenhuis, woonoppervlak ca. 154 m², inhoud ca. 572 m³; - De woning wordt indien gewenst verkocht inclusief luxe sloep; - Gelegen op een prachtige locatie aan het water; - Met buren gedeelde aanlegsteiger met rvs-zwemtrap; - Vrijblijvend uitzicht op het water en tegenovergelegen eiland (mandelig eigendom); - 2 zonnige ruime, hardhouten terrassen aan het water; - Parkeren op eigen terrein, droog onder de carport; - Voorzien van 12 zonnepanelen (2018); - Oplaadpunt elektrische auto aanwezig; - Voorzien van warmte-terugwin-installatie (WTW); - CV Intergas HR ECO 2017; - VVE bijdrage gemeenschappelijk eiland en binnenhaven 350,- per jaar; - Woning beschikt over energielabel A; - ERA-garantie van toepassing; - Oplevering in overleg / vanaf eind mei 2024.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Herenhuis
Bouwjaar 2004
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2004
Woon oppervlakte 154
Inhoud woonhuis 572

Overige

Perceel oppervlakte 115

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Herenhuis
Bouwjaar 2004
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2004
Woon oppervlakte 154
Inhoud woonhuis 572

Overige

Perceel oppervlakte 115

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Aarendonk ERA Makelaardij