Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Wij mogen u per direct aanbieden: een prachtig appartement op de 10e verdieping van appartementencomplex ''de Residentie'' voorzien van 1 slaapkamer, ruime woonkamer, badkamer, open keuken en een balkon aan de schitterende zeezijde.

De Residentie Terneuzen is bijzonder goed gelegen aan de Scheldeboulevard, dichtbij het centrum, supermarkten, horeca en culturele voorzieningen. Tevens staat De Residentie bekend om het verlenen van service en dienstverlening aan haar bewoners.
In het complex is o.a. een recreatieruimte, deeltijd receptie, winkel en een grote fietsenstalling. Bent u op zoek naar een gezellige woonomgeving, in de Residentie is een actieve bewonerscommissie met o.a. een biljart vereniging. Er is een gezamenlijke ruimte waar regelmatig activiteiten georganiseerd worden zoals een koffiemomentje, kaartspellen, muzikale activiteiten, bingo, filmavond et cetera.

Indeling appartement:
U bereikt uw appartement via een van de twee liften die in de centrale entree beneden gelegen zijn. Uw appartement heeft een ruime entree waar ook de inpandige berging toegankelijk is. Vanuit de entree heeft u verder toegang tot de badkamer en de ruime woonkamer. De badkamer is voorzien van een douche, toilet en wastafel. De badkamer is tevens te bereiken vanuit de slaapkamer.

In de woonkamer zorgen grote raampartijen voor veel licht en een fenomenaal uitzicht op de Westerschelde. De woning is volledig afgewerkt met een lichte laminaat vloer.

Het balkon is gelegen aan de zeekant en vanuit de woonkamer toegankelijk. Op een warme dag kunt u hier met een drankje heerlijk genieten van de verkoelende wind aan de Westerschelde.

Bijzonderheden
- Per direct beschikbaar;
- Serviceflat;
- Inpandige gezamenlijke berging;
- VvE bijdrage: € 65,62 (de Vve is gezond)
- Servicekosten € 151,85
- Voorschot energie € 175,-
- Voorschot elektra € 75,-

Nieuwsgierig geworden naar dit fraaie appartement aan de Westerschelde? We plannen graag een bezichtiging met u in. Stuur een mail naar: [email protected], we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekwoning
Bouwjaar 1993
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1993
Woon oppervlakte 64
Inhoud woonhuis 193
Aantal verdiepingen 1

Overige

In overleg Ja
Perceel oppervlakte 2230
Kwaliteit object Normaal
Aantal slaapkamers 1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekwoning
Bouwjaar 1993
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1993
Woon oppervlakte 64
Inhoud woonhuis 193
Aantal verdiepingen 1

Overige

In overleg Ja
Perceel oppervlakte 2230
Kwaliteit object Normaal
Aantal slaapkamers 1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Wooncoach