Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

WAT EEN WEELDE, WAT EEN WEELDE! Wonen als een baron of barones op uw eigen landgoed, dit is mogelijk in Park Beresteyn 4!

Plannen om de stap te zetten naar een (nieuwbouw) appartement en niet twee jaar of langer willen te wachten? Dan heeft u hier uw droomappartement gevonden!

Tel daarbij op de grote living van ca. 51m² met uitzicht over het landgoed Beresteyn en plafondhoogte van ruim 4 meter voor optimale ruimtebeleving, een grote keuken, een terras met toegang tot het landgoed en nieuwbouw! Bent u al om?!

De stoere voorzijde van het oude landhuis met daarachter de grote en toch beschutte binnenwereld, laat direct de klasse zien van de wereld waarin u zich nu bevindt. Eenmaal op het landgoed hoort u het fluiten van de vogels in het groene park en bos. Naast de rust biedt Park Beresteyn u veel comfort, zoals de parkeergarage waar u, en uw gasten, de auto kunnen parkeren. In een afgesloten gedeelte heeft u een grote eigen berging en een collectieve fietsenberging. Via de lift of trap komen we bij de voordeur aan van Park Beresteyn 4.

Binnen in het appartement ervaart u de hoogte van het plafond. Deze is namelijk in de living ca. 4,15m hoog! Vanuit de hal hebben we toegang tot de slaapkamers, technische ruimte, badkamer en toilet. Toch kiezen we ervoor om de heerlijke living in te gaan. Via een trapje naar beneden komen we in de grote living met uitzicht over het landgoed en veel lichtinval. De living is voorzien van een complete keuken welke van alle gemakken voorzien is en verdeeld is in een kookeiland en een kastenwandopstelling langs de wand.

Vanuit de living lopen we het terras op. In de warme zomers kunt u hier heerlijk beschut genieten van een glaasje en goed boek. Vanaf het terras loopt u direct het park in, heerlijk zo’n mooie tuin zonder onderhoud. Als we via het kleine trapje terug in de hal aankomen, wordt het comfort van het appartement doorgezet in twee slaapkamers, een complete badkamer, toilet en een praktische technische ruimte.

Voor de badkamer en toilet is het tegelwerk en sanitair al uitgezocht. Voor de snelle kopers is het eventueel nog mogelijk om de keuken in opstelling en kleur te wijzigen. Hoeveel genot wilt u hebben?

Welkom in uw nieuwe appartement!

Waarom zou Park Beresteyn 4 voor u geschikt zijn: - Nieuwbouw op landgoed Park Beresteyn! - Vanuit uw appartement uw eigen park en bos in wandelen - Weinig overbruggingskosten - Inclusief luxe keuken - Inclusief sanitair en tegelwerk - Living van 51m² met een plafondhoogte van 4,15m! - 103m² woonoppervlakte - Twee slaapkamers - Uitzicht over het landgoed vanuit alle kamers - Parkeren (ook voor gasten) in de parkeergarage - Eigen fietsenberging en collectieve fietsenberging in de parkeergarage - Vloerverwarming en vloerkoeling middels warmtepomp-installatie - Optimale ruimtebeleving! - Mogelijkheid voor het kopen van een 2e parkeerplaats in de parkeergarage.

Park Beresteyn Groen in nabijheid van de woonomgeving is voor een grote groep mensen een magneet. De hoeveelheid groen in een wijk is een van de meest belangrijke factoren voor woongenot. Park Beresteyn in Voorschoten biedt deze onderscheidende waarde. Hier geniet men de luxe van het wonen in een groen, groot park, dichtbij de belangrijkste voorzieningen: • Centraal in Voorschoten en dichtbij de gezellige stad Leiden • Dichtbij OV en uitvalswegen • Ruimte voor ontspanning in naastgelegen park met rijke historie • Veilige woonomgeving met hoge mate van privacy • Comfortabel en luxe gelijkvloers wonen • Hoog afwerkingsniveau; oog voor stijl en details • Eigen parkeerplaats in de stallingsgarage • Duurzaam en gasloos

De tuin- en parkaanleg van Beresteyn speelt een belangrijke rol in dit plan. Park Beresteyn wordt zo ingericht dat toekomstige bewoners een hoge mate van privacy genieten in de grote gemeenschappelijke parkachtige tuin.

De gebouwen hebben ieder een eigen naam; vernoemd naar de oorspronkelijke eigenaren van het landgoed: Hugo, Ariena en Antonius. Het vierde gebouw is Het Gastenhuis dat voorziet in een aanbod van hoogwaardige zorg.

Park Beresteyn blijft vrij van auto's. Deze zullen niet op het maaiveld worden geparkeerd, maar uit het zicht in de half verdiepte parkeerplaats. Op het dak van de garage wordt een sfeervolle tuin aangelegd.

Servicekosten Uiteraard dienen erbij een appartement servicekosten betaald te worden. In de servicekosten wordt namelijk het (toekomstig) onderhoud van de woongebouwen, parkeergarage en park geregeld. Daarnaast zitten er in de servicekosten ook de opstal-, brand- en glasverzekering. Verder is ook het onderhoud van de warmtepomp-installatie alsmede een voorschot in de stookkosten hierin meegenomen. Er is een begroting gemaakt bij de start verkoop van Park Beresteyn en voor Park Beresteyn 4 is een bedrag per maand opgenomen van € 455 (+ € 28 per parkeerplaats).

Het enige wat u nog zelf hoeft te organiseren is de inboedelverzekering. Gemak dient dus de mens.

Digitale conciërge In de centrale hallen komen zogenaamde ‘pakket boxen’. De pakket box neemt leveringen aan, tekent af voor ontvangst en brengt de bewoner op de hoogte. Een eigen digitale conciërge in de vorm van luxe uitgevoerde kasten met, voor elk appartement en penthouse, een persoonlijke brievenbus met extra pakketvakken voor als er geen plaats is in de privé¬brievenbus. Bij de box hoort een app die alles voor de bewoners regelt. Van communicatie over bezoekers en openen van de deur tot, ook als u niet thuis bent, eenvoudig ontvangen van pakjes.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Aantal kamers 3

Woningdetails

Woon oppervlakte 103
Inhoud woonhuis 400

Overige

Perceel oppervlakte 0

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Aantal kamers 3

Woningdetails

Woon oppervlakte 103
Inhoud woonhuis 400

Overige

Perceel oppervlakte 0

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Fides makelaars