Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Uitstekende investering op 5 sterren recreatiepark in Voorthuizen op de Veluwe!

Welkom in de prachtige natuur van de Veluwe, waar luxe en comfort samenkomen in deze gloednieuwe vakantievilla op Villapark Ackervoorde, een exclusief deel van het prestigieuze Vakantiepark Ackersate. Dit is uw kans om eigenaar te worden van een schitterende recreatiewoning voor 4 personen, met momenteel nog twee beschikbare pareltjes op de gewilde kavels 114 en 115. Een investering met zowel een verfijnde levensstijl als een uitstekend rendement!

Deze stijlvolle bungalow uit 2023, gelegen aan de Harremaatweg 26-30, straalt luxe en comfort uit. Met een prijs van €175.000,- k.k., biedt deze vakantievilla een ongeëvenaarde ervaring te midden van de natuur. De woning, op erfpacht tot 2064 of middels een huurovereenkomst van de Recron, belichaamt de perfecte combinatie van modern design.

De indeling van de woning is doordacht en comfortabel. Met twee slaapkamers, een badkamer voorzien van een inloopdouche en een stijlvol wastafelmeubel, en een apart toilet, is er genoeg ruimte voor ontspanning. De ruime keuken heeft een kokend waterkraan, een (gas)fornuis en een combioven. De woonkamer, met zijn hoge plafond, is een oase van licht en gezelligheid, ideaal om te ontspannen na een dag vol ontdekkingen in de prachtige omgeving.

Deze recreatiewoning biedt een unieke kans voor investeerders, met de mogelijkheid tot verhuur en een soepele online registratie van eigen gebruik via onze MIJN omgeving. De grond kan worden gehuurd of verkregen via een erfpachtconstructie, waarbij huurders genieten van fiscale voordelen. Onze ervaren makelaar staat klaar om u hierover uitgebreid te informeren en al uw vragen te beantwoorden.

Let op: permanente bewoning en inschrijving op dit adres zijn niet toegestaan, waardoor de serene sfeer van recreatief wonen behouden blijft.


Unieke kenmerken:
- Hoog plafond
- Grote raampartij
- Winter geïsoleerd
- HR++ Glas
- Ruime slaapvertrekken
- Tastbare investering

Over vakantiepark Ackersate:
“Vakantiepark Ackersate” is erg van deze tijd is en trekt een breed publiek. Dit is te danken aan de vele, goed onderhouden faciliteiten, een enthousiast animatieteam, een goed restaurant ‘Het Karrewiel’ met dagverse producten en last but not least: de eigentijdse verblijfsmogelijkheden. “Vakantiepark Ackersate” is een kindvriendelijk vakantiepark, met o.a. een speciaal speel- en doestrand, een trampolinepark en een binnen- en buitenzwembad. Aan verblijfsmogelijkheden heeft “Vakantiepark Ackersate” een breed aanbod van bungalows, chalets en vakantievilla's. Uit diverse enquêtes blijkt dat onze gasten het vriendelijke personeel, en het uitgebreide animatieprogramma voor alle leeftijden zeer hoog waarderen. En daarin staan de gasten niet alleen: de ANWB heeft ons in 2022 voor het negende jaar op rij uitgeroepen tot ‘Beste Camping’. En daar is “Vakantiepark Ackersate” natuurlijk heel erg trots op!
Vakantie, lang of kort, het gaat erom er even helemaal uit zijn. Genieten van de natuur, van het buiten zijn en toch alle denkbare comfort bij de hand hebben. Gezelligheid, gastvrijheid en een ontspannen sfeer zijn de ingrediënten die van “Vakantiepark Ackersate” een succesvol en eigentijds 5-sterrenbedrijf maken. Het familiaire karakter staat hier centraal.

“Vakantiepark Ackersate” is een plek waar je jezelf kunt zijn. Een mooi aangelegd terrein met veel groen, ruime plaatsen en verharde wegen waar nodig, vormen het uiterlijk van het park. “Vakantiepark Ackersate” heeft allerlei prachtige faciliteiten, zodat uw verblijf een toptijd zal worden! De speeltuinen, sportvelden en het grote zwembad zorgen ervoor dat kinderen de tijd van hun leven hebben. En bent u hongerig geworden van het zwemmen en sporten? Dan kunt u terecht in het restaurant, de snackbar, het café of de campingwinkel. Het dorp Voorthuizen ligt op slechts tien minuten loopafstand. Het is natuurlijk ook mogelijk om een fiets te huren om de prachtige en veelzijdige omgeving te verkennen. Zodoende is het vakantiepark de ideale uitvalsbasis voor een heerlijke vakantie op de Veluwe.
Door de grote vraag vanuit de markt gaat “Vakantiepark Ackersate” de klant breder bedienen met het project “Ackervoorde”. Dit wordt een prachtige plek op het park waar jong-gebruikte en nieuwe recreatiewoningen verkocht gaan worden. Deze woningen genereren een gegarandeerd rendement of kunnen worden aangewend voor eigen gebruik met daarbij de mogelijkheid tot verhuur. Veluwe Chalets Makelaars verkoopt deze woningen.

Vakantiepark Ackersate wordt gewaardeerd met een 8,6 op zoover. Bekijk het resultaat op: www.zoover.nl

Eigen verhuurorganisatie:
Vakantiepark Ackersate is van origine een recreatiepark met een gevestigde naam en een uitstekende marketingmachine. Vakantiepark Ackersate maakt gebruik van een sterke website en affiliate boekers zoals:
- Bungalowspecials
- Bungalows.nl
- Booking.com
- Heerlijkehuisjes.nl

Uw investering is daardoor in goede handen en wordt optimaal bezet. In de afgelopen jaren blijft de bezettingsgraad binnen Ackersate gestaagd groeien.

Over de kavel:
De kavel is circa 300m² en wordt verkocht middels een erfpachtcontract. De vakantiewoning wordt gepasseerd via de notaris.

Eigen gebruik en of verhuur:
U koopt de Vakantievilla als investering waarmee u geniet van een rendement. Investeert u in het project Ackervoorde dan wordt u beloont met een rendement van 5% vast gedurende een looptijd van 5 jaren.
Uiteraard bestaat er ook een mogelijkheid om de Vakantievilla aan te kopen voor eigen gebruik in combinatie met verhuur als u er niet bent. Laat u hierover informeren door onze adviseurs.

Kenmerken:
Soort bouw: Houtbouw
Materiaal buitenzijde: Kunststof / hout
Afmeting: 55m²
Bouwjaar: 2023
Aantal slaapkamers: 2
Warmtebron: Hete lucht verwarming en gedeeltelijke vloerverwarming
Airco: Ja (verkoelen en verwarmen)
Perceel oppervlakte: Circa 300
Kadastraal bekend onder: Nader te bepalen
Woonoppervlakte: 55m²
Soort grond: Erfpacht (45 jaren) of huur!
Adres: Harremaatweg 26
Plaats / Park: Voorthuizen vakantiepark Ackersate
Erfpachtcanon incl. servicekosten: Circa € 7.105,- (peiljaar 2024)
Prijs (excl. 21% BTW): € 175.000,-- en kosten koper.
BTW: Ja (terug te vorderen bij de belastingdienst)
Inventaris: Inclusief
Stoffering: Inclusief
Verhuurmogelijkheden: 5% rendement vast voor 5 jaren of flexibel
Oriëntatie tuinligging: Nader te bepalen
Meer info: www.veluwechalets.nl

Inschrijving op dit adres niet mogelijk!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bungalow, vrijstaande woning
Aantal kamers 4

Woningdetails

Woon oppervlakte 55
Inhoud woonhuis 188
Aantal verdiepingen 1

Overige

Tuin Ja
Dak type Plat Dak
Plat dak Ja
Bungalow Ja
Woontype Woonhuis
In aanbouw Ja
Landelijk Ja
Schuifpui Ja
Hellend dak Bitumineuze Dakbedekking
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 300
Tuin rondom Ja
Dak opmerking Dak materiaal:Bitumineuze Dakbedekking
Gemeubileerd Ja
Oppervlakte woonkamer 0
Tuin kwaliteit Fraai Aangelegd
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Airconditioning Ja
Aantal slaapkamers 2
Buiten bebouwde kom Ja
Vrijstaande woning Ja
Verwarming opmerking Vloerverwarming Gedeeltelijk, elektrische Verwarming
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen opmerking Uitstekend
Onderhoud buiten opmerking Uitstekend
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bungalow, vrijstaande woning
Aantal kamers 4

Woningdetails

Woon oppervlakte 55
Inhoud woonhuis 188
Aantal verdiepingen 1

Overige

Tuin Ja
Dak type Plat Dak
Plat dak Ja
Bungalow Ja
Woontype Woonhuis
In aanbouw Ja
Landelijk Ja
Schuifpui Ja
Hellend dak Bitumineuze Dakbedekking
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 300
Tuin rondom Ja
Dak opmerking Dak materiaal:Bitumineuze Dakbedekking
Gemeubileerd Ja
Oppervlakte woonkamer 0
Tuin kwaliteit Fraai Aangelegd
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Airconditioning Ja
Aantal slaapkamers 2
Buiten bebouwde kom Ja
Vrijstaande woning Ja
Verwarming opmerking Vloerverwarming Gedeeltelijk, elektrische Verwarming
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen opmerking Uitstekend
Onderhoud buiten opmerking Uitstekend
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Veluwe Chalets Makelaar

De nieuwste woningen in Voorthuizen