Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Op korte termijn al beginnen met bouwen? Er is nog maar 1 beschikbare kavel beschikbaar!

Nieuwsgierig geworden? De ontwikkeling van dit prachtige project bevindt zich inmiddels in een gevorderd stadium en is op aanvraag te bezichtigen. Bel ons voor meer informatie en meld je aan voor een persoonlijke rondleiding.

Welkom in Hegelsom, waar u kunt wonen in een rustige en landelijke omgeving.

Momenteel is er nog slechts één vrijstaande nieuwbouwwoning beschikbaar. Dit is uw kans om volgend jaar al te genieten van ruimte, comfort en de warmte van uw eigen thuis in Hegelsom. Het project is gelegen in een rustige omgeving en toch dicht in de buurt van het centrum van Hegelsom of Horst.

In deze ruime woning met zijn kenmerkende zadeldak komen ruimte, vrijheid en geborgenheid samen. Bij binnenkomst in de hal op de begane grond, waar u het toilet en de trap naar de eerste verdieping vindt, wordt u begroet door een sfeervolle werkkamer en een ruime woonkamer met een open keuken en openslaande deuren naar uw terras/tuin over de volle breedte van het huis. Dit zorgt voor een naadloze verbinding tussen binnen en buiten. Daarnaast is er een fijne berging grenzend aan de keuken.

Op de eerste verdieping vindt u een ruime hoofdslaapkamer met inloopkast, 2 grote slaapkamers, de badkamer en een technische ruimte. De zolder is bereikbaar via een vlizotrap.

Op zoek naar een levensloopbestendige woning? Optioneel is er een prachtige levensloopbestendige variant beschikbaar, waarbij een extra slaapkamer en badkamer op de begane grond zijn toegevoegd.

Dankzij subtiele verschillen in de gevelafwerking en het gebruik van diverse kleurtinten metselwerk krijgen zowel de woningen als het straatbeeld een unieke identiteit en karakter.

Bovendien zijn deze woningen voorzien van een warmtepomp en zonnepanelen. Deze innovatieve systemen zorgen niet alleen het hele jaar door voor warm tapwater en verwarming, maar kunnen ook koelen. Dit betekent dat u in de zomer kunt genieten van een comfortabel binnenklimaat, zelfs op de warmste dagen.

De zonnepanelen dragen bij aan duurzame energieopwekking, waardoor u niet alleen kunt genieten van comfort en besparingen op uw energierekening, maar ook bijdraagt aan een groenere levensstijl.

Hegelsom staat bekend om zijn sterke gemeenschapszin, waar inwoners voor elkaar zorgen. Met het nabijgelegen station Horst-Sevenum en de A67/A73 binnen handbereik, bent u goed verbonden met de omgeving. Hegelsom biedt alle benodigde openbare en maatschappelijke voorzieningen, evenals een levendig en bloeiend verenigingsleven. Hier is wonen in Hegelsom synoniem met een kwalitatieve levensstijl. Het dorp telt ongeveer 2000 inwoners en maakt deel uit van de gemeente Horst aan de Maas, met 16 kernen. Het centrum van Hegelsom en Horst zijn binnen een paar minuten bereikbaar, ze noemen deze locatie ook wel “de zijstraat” van Horst.

Op het voormalige PTC+ terrein worden gefaseerd in totaal ongeveer 79 nieuwbouwwoningen van verschillende types gerealiseerd. Hier vindt u vrijstaande woningen, een karakteristieke Limburgse langgevelboerderij voor middelhoge huurprijzen, rijwoningen voor starters en sociale huur, twee-onder-één-kap gezinswoningen en levensloopbestendige woningen. De nieuwe woonwijk is een plek waar jong en oud samenkomen en heeft een landelijke, eigentijdse architectuur waarbij traditioneel metselwerk gecombineerd wordt met dorpse elementen.

Bent u geïnteresseerd in een van deze woningen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvende afspraak op ons kantoor in Horst.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 2023
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2023
Woon oppervlakte 175
Inhoud woonhuis 672.91
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Dak type Dwarskap
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 504
Tuin achter Ja
Glas isolatie Ja
Kwaliteit object Luxe
Volledig isolatie Ja
Zonnecollectoren Ja
Aantal slaapkamers 4
Vloerverwarming deel Ja
Bijgebouw schuur check Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 2023
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2023
Woon oppervlakte 175
Inhoud woonhuis 672.91
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Dak type Dwarskap
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 504
Tuin achter Ja
Glas isolatie Ja
Kwaliteit object Luxe
Volledig isolatie Ja
Zonnecollectoren Ja
Aantal slaapkamers 4
Vloerverwarming deel Ja
Bijgebouw schuur check Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Makelaarscentrum