Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Op Parc Sandur (onderdeel van Center Parcs) gelegen royale vrijstaande 6 persoons vakantiewoning. Het betreft vrijstaand type Siluur Comfort (SR377)
Deze luxe en uitgebouwde vakantiewoning heeft alles wat er maar te wensen valt. Drie slaapkamers, luxe inrichting, royale veranda v.v. glazen schuifwanden, een eigen aanlegsteiger met directe toegang tot de grote Rietplas en gelegen op een grote eigen kavel.

Indeling:
Hal, entree, toilet, meterkast, ruime slaapkamer v.v. kast. Badkamer v.v. vaste wastafel, douche en ligbad. Toegang tot de sfeervolle woonkamer en open keuken. Wat direct opvalt is de ruimte en lichtinval.
De woning is zeer smaakvol ingericht v.v. aarde tinten en heeft een rustige, warme uitstraling. De keuken is van alle gemakken voorzien en staat in open verbinding met de woonkamer. Via de woonkamer komt u in de ruime veranda v.v. glazen schuifwanden. Deze kunnen aan de voorzijde geheel open worden geschoven. Zo haalt u buiten binnen en kunt u ook in het voor- en najaar heerlijk genieten van het fraaie uitzicht over het water. Vanuit de tuin kijkt u rechts uit over de prachtige Grote Rietplas. Sfeer, weidse vergezichten en privacy.

1e verdieping:
Op de 1e verdieping bevinden zich een overloop, vaste kast en twee ruime slaapkamers v.v. losse bedden en kasten.

Algemeen:
Aan de zijkant van de woning bevindt zich de inpandige berging voor o.a. de wasmachine en fietsen. Verder heeft u de beschikking over een eigen parkeerplaats bij de woning.

Verhuur:
Als u wilt verhuren kan dit via de professionele verhuurorganisatie van Center Parcs.

Informatie over het park:
Het gewilde park bevindt zich in de provincie Drenthe aan de rand van Emmen. Alle woningen zijn ingedeeld in kleine schiereilanden die tezamen het park vormen. Het middelpunt van het park is de Grote Rietplas. Hier kunt u o.a. heerlijk zwemmen, zeilen, suppen, surfen en kanoën.
Het Parc Centrum beschikt over een receptie, verschillende sfeervolle restaurants, een uitgebreide supermarkt, een snackbar, een ruim indoor zwembad met een 48 meter lange glijbaan, peuterbad, bubbelbaden, jet-stream, whirlpool, geurbaden, solaria, stoomcabines en saunacabine. Daarnaast zijn er allerlei sport- en spelvoorzieningen, zoals indoor tennisbanen, indoor badmintonbanen, een fitnesscenter, squashbanen, family paintball, midgetgolf, poolbiljart, air hockey etc.
Verder zijn er sfeervolle bowlingbanen aanwezig en is er een fraai indoor speelparadijs. Het geweldige Gametown, dé plek voor gameliefhebbers, maakt ook deel uit van de uitgebreide en vernieuwde voorzieningen.

Vanaf het park loopt u binnen enkele minuten naar het Golfparc Sandur: een prachtige 9 holes golfbaan. Het golfparc heeft de beschikking over een clubhuis om gezellig te borrelen en of te eten. Fietser en wandelaars hebben genoeg te ontdekken, rondom het park zijn er vele wandel en fietspaden.
Parc Sandur ligt aan de rand van de stad Emmen, wellicht bekent van de Wildlands Zoo. De stad en omgeving lenen zich ideaal voor een bezoek waarin u aangenaam verrast zult gaan worden.

Vraagprijs: € 232.500,- k.k.
Eigen grond
3 slaapkamers
Eigen parkeerplaats bij de woning
Verhuurmogelijkheden via Center Parcs
De woning heeft energielabel B
Aanvaarding: in overleg

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 2001
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2001
Woon oppervlakte 81
Inhoud woonhuis 287
Aantal verdiepingen 1

Overige

Tuin Ja
In overleg Ja
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 623
Tuin rondom Ja
Gemeubileerd Ja
Aantal slaapkamers 3
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 2001
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2001
Woon oppervlakte 81
Inhoud woonhuis 287
Aantal verdiepingen 1

Overige

Tuin Ja
In overleg Ja
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 623
Tuin rondom Ja
Gemeubileerd Ja
Aantal slaapkamers 3
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Aangeboden door:

MakelaarsOffice

Aangeboden door:

MakelaarsOffice

Vergelijkbaar in de buurt

De nieuwste woningen in Emmen