Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Prachtige vakantiewoning aan het water. Geniet van een ruimtelijke woonkamer met uitzicht op het water, een open keuken voorzien van moderne inbouwapparatuur, drie comfortabele slaapkamers, en een nette badkamer. Grote ramen bieden een adembenemend zicht op het water. Het huis is modern ingericht en uitstekend onderhouden.

Woonkamer
Supermooie ruime woonkamer met uitzicht over het water. De grote raampartijen zorgen voor veel lichtinval en via de schuifpui staat u op het terras. Mooie vloer in een warme houtkleur en inbouwspots in het plafond die dimbaar zijn. De woning wordt verwarmd door middel van infrarood warmte panelen wat in heel het huis is toegepast. De woonkamer heeft ook een split airco wat natuurlijk zowel in de zomer maar ook in de winter heerlijk is. Mooi eigentijds ingericht. Hier voel je je thuis.

Keuken
Keuken is geplaatst aan de achterwand met een eiland waar de gootsteen en de vaatwasser is geplaatst. Donkere moderne keuken wat helemaal past bij de style van het chalet. Verder vinden we nog een combimagnetron, inductie kookplaat, koelkast en een vriezer met 3 laden. Alle apparatuur is van Zanussi.

Slaapkamer 1
Ruime slaapkamer met ook hier weer veel lichtinval door het grote raampartij. Grote inbouwkast is aanwezig voor uw spulletjes in op te bergen.

Slaapkamer 2
Deze slaapkamer is wat kleiner. Er staan 2 losse boxspring bedden in en er is een kast aanwezig om je spullen in op te bergen.

Slaapkamer 3
Een heerlijke kleine slaapkamer en er staat een stapelbed, super leuk en spannend voor de kinderen die moe gestereden zijn na een lange dag vakantie vieren.

Badkamer
Nette badkamer met een wastafel met meubel en een spiegel erboven. Hangend toilet, douchecabine en een designradiator. In deze ruimte is een elektrische ventilatie aanwezig.

Omschrijving van het park
Vakantiepark Zuiderzee Resort, gelegen in het schilderachtige Biddinghuizen, Flevoland, biedt een idyllische vakantie-ervaring aan het water. Met een scala aan accommodaties, waaronder luxe chalets en comfortabele vakantiehuizen, is het de perfecte bestemming voor gezinnen en stellen. Gasten kunnen genieten van faciliteiten zoals een overdekt zwembad, speeltuinen, fietsverhuur en diverse watersportmogelijkheden op het nabijgelegen Veluwemeer. Omringd door prachtige natuur en met tal van activiteiten in de buurt, belooft Zuiderzee Resort een ontspannen en verkwikkende vakantie voor alle bezoekers.

Omschrijving van de omgeving
Het Zuiderzee Resort profiteert van zijn unieke ligging in het hart van Flevoland, omgeven door een landschap dat zowel rustgevend als avontuurlijk is. Op korte afstand van het resort vind je attracties zoals attractiepark Walibi Holland, waar sensatiezoekers hun hart kunnen ophalen aan spannende achtbanen en attracties. Voor natuurliefhebbers biedt de omgeving van Biddinghuizen prachtige fiets- en wandelroutes door de uitgestrekte polders, langs het Veluwemeer en door de nabijgelegen bossen van de Veluwe. Watersportliefhebbers kunnen genieten van zeilen en vissen op het Veluwemeer. Met een overvloed aan activiteiten en attracties in de omgeving biedt het Zuiderzee Resort een gevarieerde vakantie-ervaring voor alle gasten.

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 2022
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2022
Woon oppervlakte 70
Aantal verdiepingen 1

Overige

Bosrijk Ja
Aan water Ja
Eigen grond Ja
Perceel oppervlakte 409
Tuin rondom Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Beschutte ligging Ja
Aantal slaapkamers 3
Vrijstaande woning Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 2022
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2022
Woon oppervlakte 70
Aantal verdiepingen 1

Overige

Bosrijk Ja
Aan water Ja
Eigen grond Ja
Perceel oppervlakte 409
Tuin rondom Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Beschutte ligging Ja
Aantal slaapkamers 3
Vrijstaande woning Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Aangeboden door:

Vakantiehuistekoop.nl

Aangeboden door:

Vakantiehuistekoop.nl