Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Ontsnap aan de alledaagse drukte en omarm luxe op een prachtige locatie op het Waadhoeke Resort. Daar staat jouw toevluchtsoord: een luxe, robuuste, stoere Stalen Cabin gemaakt van nieuwe zeecontainers uit Shanghai, geschikt voor (maar liefst) 5 personen. Leuk detail; Menaldum ligt op wat vroeger de zeebodem was van de Middelzee, een middeleeuwse zeearm. Hoe leuk is het dan dat de cabin van zeecontainers is gemaakt? Deze is volledig aan de buitenkant behandeld en matzwart gespoten en vergt geen onderhoud. De woning is uniek in zijn soort! Deze moderne recreatiewoning, met het comfort van een woonhuis, is voorzien van kunststof kozijnen met HR++ glas en vloerverwarming en staat garant voor comfortabel en stijlvol verblijven op een vakantiepark dat alle faciliteiten biedt voor een onvergetelijk verblijf. Met een zeer moderne inrichting en hoogwaardige voorzieningen, waaronder een infrarood sauna, is deze woning een ideale plek om volop te genieten van je vrije tijd met je gezin of je vrienden. Je eigen persoonlijke retreat, steal away (de naam die de eigenaren hebben gegeven aan de Stalen Cabin) weg van de dagelijkse hectiek. De gunstige ligging van de tuin op het zuiden zorgt ervoor dat je optimaal kan genieten van alle seizoenen in een groene en stille omgeving.

De indeling is als volgt:

Begane grond:
Entree middels een glazen schuifpui, hier stap je binnen in het hart van de woning: de modern ingerichte woonkamer met open keuken. De grote glazen raampartijen zorgen voor een gunstige lichtinval in deze recreatiewoning en een mooi en vrij uitzicht op een bosje dat door vele vogels bewoond wordt. De open keuken is voorzien van verschillende inbouwapparatuur met onder andere een 4-pits inductiekookplaat, design afzuigkap, koelkast en vaatwasser. Alle keukengerei is aanwezig om te kunnen koken en te genieten. Vanaf deze ruimte heb je toegang tot twee slaapkamers met elk zijn eigen luxe badkamer met regendouche en toilet. Ze zijn net zoals de rest van de woning modern ingericht met staal, keramiek, glas, messing kranen en zijn van alle gemakken voorzien. Daarbij heeft de grote slaapkamer de beschikking over een heerlijke infrarood 3-persoons sauna en een ovaal ligbad.

Tuin:
Bij een vakantiewoning, een behaaglijk vakantiegevoel en het buitenleven hoort een heerlijke tuin waar je op blote voeten door het verse gras heen kan lopen, hangen in de tuinstoelen onder een boom, liggen in een hangmat onder de overkapping aan de voorzijde van de woning. In de ochtendzon yoga oefeningen doen, je eerste kopje thee of koffie drinken. De robuuste douglas veranda is volledig overkapt en waterdicht. Hier is het hele jaar door gezellig met vrienden en familie goed toeven bij een haardvuur en/of bbq. De tuin is gelegen op het gunstige zuiden en is voorzien van zowel bestrating, terrasplaten als een net gazon, middels de omheinde beplantingenen en mooie bamboe schutting, geniet je hier zeker van je privacy. De vogels die rondom de voederboom vliegen lijken soms een dansje op te voeren. Aan de voor- en achterzijde van de woning bevinden zich bergruimtes bijvoorbeeld voor tuinartikelen. Tevens is hier de elektrische boiler en de groepenkasten gesitueerd. Aan de achterkant van de stalen cabin is er ruimte om nog een tuinhuis van maximaal 6m² neer te zetten of een bijzonder object om je helemaal terug te trekken om te schrijven, mijmeren…

Het Waadhoeke Resort is een ideale plek voor liefhebbers van rust, natuur en ontspanning. Het park is omgeven door weidse landschappen en groene weilanden, waardoor je kunt genieten van de prachtige natuurlijke schoonheid van de omgeving. Het is de perfecte ontsnapping aan de drukte van het dagelijks leven. Het Waadhoeke Resort is ook een ideale uitvalsbasis voor het verkennen van de omgeving. Binnen enkele minuten bereik je Harlingen, de prachtige Waddenzee met adembenemende uitzichten en de overtocht naar de Waddeneilanden. In de omgeving van Menaldum vind je uitgestrekte fiets- en wandelroutes. Bovendien ligt de bruisende stad Leeuwarden op slechts een korte (fiets/auto) afstand. Naast het park ligt een drie hectare groot recreatie- en wandelgebied met veel water, waar je een mooie wandeling kunt maken of gezellig kunt picknicken. Trap een balletje of waag je aan een andere sportieve activiteit, er is ruimte genoeg!

Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging en ontdek zelf deze bijzondere recreatiewoning.

Bijzonderheden:
● Instapklare recreatiewoning
● Kunststof kozijnen met HR++ glas
● Volledig geïsoleerd
● 365 dagen recreëren is mogelijk (permanente inschrijving is niet toegestaan)
● Luxe voorzieningen zoals een ligbad en infrarood sauna
● Achtertuin gelegen op het gunstige zuiden
● Volledig gasloos
● Vloerverwarming
● Airco/verwarming
● Spiegel met infrarood verwarming
● Het huis is 365 dagen verhuurbaar en heeft een natuurhuisje stempel
● Let op: het betreft hier koopsom exclusief BTW (deze recreatiewoning is nog niet langer dan 2 jaar in gebruik genomen)

Een woning zie, voel en beleef/ je pas echt bij een vrijblijvende bezichtiging. Kijkje nemen bij deze recreatiewoning? Neem dan snel contact met ons op. We leiden je graag rond!

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld, veelal aan de hand van de door verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Dit geldt voor onder meer de opgegeven maten, oppervlakten, isolatie en ouderdom van technische installaties.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 2023
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2023
Woon oppervlakte 47.5
Inhoud woonhuis 157.8
Aantal verdiepingen 1

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
Sauna Ja
Dak type Plat dak
Hetelucht Ja
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 319
Tuin rondom Ja
Dak isolatie Ja
Gemeubileerd Ja
Muur isolatie Ja
Tuin kwaliteit Normaal
Kwaliteit object Luxe
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Mechanische ventilatie Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 2023
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2023
Woon oppervlakte 47.5
Inhoud woonhuis 157.8
Aantal verdiepingen 1

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
Sauna Ja
Dak type Plat dak
Hetelucht Ja
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 319
Tuin rondom Ja
Dak isolatie Ja
Gemeubileerd Ja
Muur isolatie Ja
Tuin kwaliteit Normaal
Kwaliteit object Luxe
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Mechanische ventilatie Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Aangeboden door:

Miedema Makelaars

Aangeboden door:

Miedema Makelaars