Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Elements Terschelling: 25 exclusieve recreatieappartementen direct aan het strand op het prachtige Waddeneiland Terschelling!

Formerum aan Zee is het laatste unieke plekje aan het Noordzeestrand waar wordt gebouwd, met zelfstandige appartementen die uitzicht bieden over strand, zee en de duinen van Terschelling. De bouw, inrichting en verhuur worden volledig verzorgd. De gemeente Terschelling vereist dat de appartementen ook verhuurd worden. Voor eigenaren is tot 90 dagen eigen gebruik mogelijk, ook in de schoolvakanties. Geniet zo van een zorgeloos rendement van ± 5% per jaar, nog los van de waardestijging van uw bezit. Bovendien betaalt u geen overdrachtsbelasting. Doordat het een met BTW belast verhuurobject betreft kunt u de BTW over uw aankoop terugvorderen.

De appartementen zijn onderdeel van Elements Terschelling; een luxe wellness hotel bovenop de duinen direct gelegen aan het brede Noordzeestrand. De verkoop betreft volledig ingerichte 4 en 6 persoonsappartementen waarbij de gasten gebruik kunnen maken van alle hotelfaciliteiten. Zo is er een zwembad met wellness, inclusief beauty- en massagesalon, een café/lobby en een restaurant.

Nature meets architecture. Op deze prachtige locatie wordt volledig in harmonie met de natuur gebouwd. Dankzij de unieke locatie en het bijzondere ontwerp heeft elk appartement een doorzonverdieping met uitzicht over het Noordzeestrand én over het duinlandschap tot aan de Waddendijk. Door de gebruikte materialen, zoals vergrijzend hout, gaat het gebouw op in de omgeving. Een iconisch ontwerp, dat de omgeving versterkt in plaats van verstoort. Elements Terschelling wordt gebouwd volgens de laatste technieken, waardoor een gasloos en emmissievrij complex ontstaat. Een energiezuinig (energielabel A+++ en A++) en toekomstbestendig gebouw, met zonnepanelen op het groene dak. En dat midden in de natuur. Vanwege de unieke locatie is er sprake van een recht van erfpacht uitgegeven door de grondeigenaar Staatsbosbeheer (de canon voor het gehele complex bedraagt tot 2052 slechts €8,19 per jaar).

Altijd al gedroomd van een eigen plek op Terschelling? Of op zoek naar een solide investeringsmogelijkheid met een aantrekkelijk rendement? Combineer zakelijke kansen met vakantieplezier! Als eigenaar van een appartement wordt u volledig ontzorgd. De appartementen worden volledig turnkey opgeleverd, inclusief een prachtige inrichting verzorgd door een eigen team van interieurontwerpers. Voor het verzorgen van de complete inventaris wordt een verplichte bijdrage gerekend. Deze bijdrage wordt apart vermeld. De gemelde prijzen zijn exclusief BTW. Er geldt geen overdrachtsbelasting.

De bouw is al gestart. Kom gerust even kijken op deze unieke plek met uitzicht over de Noordzee. Geplande oplevering Q4 2025.

Wil je meer informatie ontvangen over de verkoopprocedure en de bouw van dit project? Vraag de brochure aan via de link op Funda, via de projectwebsite of neem contact op met de verkopend makelaar. In de verkoopbrochure vind je een toelichting op het plan met impressies van de verschillende woningtypen en sfeerplattegronden. De prijslijst is separaat beschikbaar.

Bij eventuele vragen staan de makelaars Petro van Oort & Sanne de Jong voor je klaar. Bellen, mailen, of een afspraak maken, wat jou het beste uitkomt.

Heb jij je keuze gemaakt? Neem dan z.s.m. contact op met de makelaar.

Een centrale gang op de tweede verdieping biedt toegang tot de duplex appartementen. Via de hal, met aansluitend een slaapkamer met badkamer en balkon op het zuiden, bereik je per trap naar beneden de doorzonverdieping. Hier ligt de doorzonverdieping dus op de 1e etage.
De doorzonverdieping beschikt over een ruime woonkamer met balkon op het zuiden en een open keuken. Aan de noordzijde bevindt zich een tweede slaapkamer met balkon en uitzicht over zee.

* Voor dit appartement geldt een verplichte bijdrage voor het volledig verzorgde design interieur van €60.000,-- excl. BTW.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bovenwoning
Bouwjaar 2024
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2024
Woon oppervlakte 67
Inhoud woonhuis 175
Aantal verdiepingen 2

Overige

Balkon Ja
In overleg Ja
Gemeubileerd Ja
Kwaliteit object Luxe
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bovenwoning
Bouwjaar 2024
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2024
Woon oppervlakte 67
Inhoud woonhuis 175
Aantal verdiepingen 2

Overige

Balkon Ja
In overleg Ja
Gemeubileerd Ja
Kwaliteit object Luxe
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Aangeboden door:

Jan Doeksen Makelaars

Aangeboden door:

Jan Doeksen Makelaars