Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

TE KOOP; Een unieke kans om een typisch Terschellinger boerderij te bouwen op een eigen ruim perceel (recreatieve)bouwgrond van 980 m². Bouwplan met bouwvergunning is reeds aanwezig. De koper van het perceel bouwgrond, is gehouden om de aanneemovereenkomst te sluiten met Bouwbedrijf Bos. Indicatieve bouwkosten zijn bij ons op te vragen. Bezichtiging van het terrein op afspraak mogelijk.

Het type woning ligt reeds vast, wel kan er gekozen worden voor de optie met of zonder kelder. De woning maakt onderdeel uit van een plan van 4 soortgelijke woningen. Twee woningen zijn reeds gebouwd, de derde is in aanbouw. De bijgevoegde foto's dienen ter illustratie van de te bouwen woning. Voor meer informatie of toelichting hieromtrent neem gerust contact met ons kantoor op!


Conform de verleende vergunning, is de indeling als volgt*:
Kelder
De kelder beschikt over twee slaapkamers, beide met aangrenzend een eigen badkamer. Tevens bevindt zich in het souterrain de technische ruimte.

Begane grond
Op de begane grond bevindt zich een hal met toilet en een woonkamer met half open keuken. Tevens is er op de begane grond een inpandige berging.

Eerste verdieping
Op de eerste verdieping bevinden zich twee slaapkamers en een badkamer.

* Dit is de indeling volgens de tekening van de bouwvergunning. De indeling kan, in overleg met Bouwbedrijf Bos, aangepast worden. Tevens kan er gekozen worden voor de optie om de woning te bouwen met of zonder kelder.

Mogelijkheid voor tuin rondom de woning, dient nog te worden aangelegd na bouw.

Het bouwperceel betreft een perceel van 980 m² eigen grond. De vergunning voor de nieuwbouwwoning is afgegeven, medio april 2024 kan er gestart worden met de bouw. Het type/uitstraling van de woning ligt reeds vast, wel kan er gekozen worden voor een nieuwbouw woning met of zonder kelder. Tevens kan de indeling nog in overleg met Bouwbedrijf Bos op diverse punten naar uw wensen worden aangepast. Leges voor aanvraag van de bouwvergunning zijn niet in de koopprijs van de bouwkavel inbegrepen. De koopsom wordt belast met 21% BTW.

Op het terrein bevinden zich 4 soortgelijke percelen. In het midden wordt een toegangsweg gerealiseerd welke over alle percelen loopt. Hier wordt een recht van overpad voor gevestigd.

In het bestemmingsplan is een bedrijfsmatige exploitatie opgenomen. Voor meer informatie hierover neem contact op met ons kantoor.

Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bouwgrond

Overige

In overleg Ja
Perceel oppervlakte 980

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bouwgrond

Overige

In overleg Ja
Perceel oppervlakte 980

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Aangeboden door:

Makelaardij Terschelling

Aangeboden door:

Makelaardij Terschelling