Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Op schitterende locatie in het waterrijke park 'Esonstad' gelegen torenwoning met prachtig uitzicht over de omgeving.

Deze 6-persoons torenwoning is schitterend gelegen op de hoek van een terp en biedt, vanwege de hoge bouw, een prachtig uitzicht over het water, de sluis en het vestingstadje 'Esonstad'.
De woning staat op een kavel eigen grond van 490 m2 en heeft een houten steiger/vlonder in het water.
Op de begane grond bevindt zich een entree met toilet en meterkast, een keuken met moderne inbouwkeuken en een ruime slaapkamer met schuifpui naar tuin.

De eerste verdieping kent een ruime woonkamer (ca. 5x6 m) met ruim balkon met prachtige vergezichten over het Lauwersmeer en omgeving.

De tweede verdieping kent een overloop, 2e en 3e slaapkamer en een ruime badkamer met ligbad, douche en 2e toilet. Het panoramische uitzicht moet u zelf ervaren!

RECREATIEPARK 'ESONSTAD'

De woning maakt onderdeel uit van het waterrijke recreatiepark 'Esonstad', direct aan het Lauwersmeer en ca. 10 km van Dokkum.
Het park omvat een 'historisch' Fries vestingstadje met daaromheen terpwoningen. Het concept is uniek en alle recreatievoorzieningen die je wenst zijn in het park aanwezig. Vanuit het park is er een veerdienst naar het Waddeneiland Schiermonnikoog. Er zijn veel faciliteiten zoals een overdekt zwembad, indoor speelparadijs, sportvoorzieningen en jachthaven. Het park vormt een goede uitvalsbasis om Schiermonnikoog en de rest van het Waddengebied te bezoeken (Werelderfgoed). In de omgeving zijn veel fietsroutes, vogelspotplaatsen en visgelegenheden. Op Landal Esonstad krijg je keer op keer het vakantiegevoel!

Bij Landal Esonstad is verhuur van de woning mogelijk maar dit is niet verplicht. Als eigenaar ontvang je hiervoor maandelijks de huurinkomsten. Er is buiten de verhuur een ruime mogelijkheid om zelf recreatief in de woning te verblijven. Dit maakt de woning erg geschikt voor een combinatie van verhuur en eigen gebruik.

De woning wordt gemeubileerd opgeleverd. Aankoop van deze woning is een unieke investering voor de toekomst op een locatie met veel potentie!

De aangegeven prijs is een "vanaf prijs" met de vraagprijs als bodemprijs! Bel of mail ons voor een bezichtiging.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 2005
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2005
Woon oppervlakte 125
Inhoud woonhuis 550
Aantal verdiepingen 1

Overige

In overleg Ja
Perceel oppervlakte 490
Aantal slaapkamers 3

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 2005
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2005
Woon oppervlakte 125
Inhoud woonhuis 550
Aantal verdiepingen 1

Overige

In overleg Ja
Perceel oppervlakte 490
Aantal slaapkamers 3

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Aangeboden door:

Van der Schaaf & Schievink

Aangeboden door:

Van der Schaaf & Schievink

Wooninfluencers

Laden..