Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Nieuw 6-persoons chalet op groot eigen kavel aan het Den Bol-meer in Kerkdriel op EuroParcs Aan de Maas.

 

De zeer royale leefruimte van dit mooie chalet bestaat uit de loungehoek, keuken en eethoek. Kortom, ideaal voor het gezellig samenzijn met familie en/of vrienden! Zoals afgebeeld biedt het object meer dan genoeg plaats voor een ruime bank, zetels, salontafeltjes, tv-meubel met een tv in de loungehoek. De eethoek is ingekleurd met een eettafel en zes stoelen. Tevens valt in deze ruimte heerlijk veel natuurlijk licht door de grote en vele raampartijen die in het object zijn gebouwd. De tv-zenders worden ontvangen via een CAI-aansluiting en er is internet aanwezig.

 

De prachtige hoekkeuken heeft een sfeervolle uitstraling en is uitgevoerd met een koel-vriescombinatie, magnetron, oven, elektrische kookplaat en afzuigkap. Door de vele aanwezige keukenkastjes heeft men genoeg plek voor het opbergen van keukengerei of eventueel andere spullen.

 

Met drie slaapkamers biedt het chalet slaapplaatsen voor zes personen. De hoofdslaapkamer is uitgerust met twee aaneengeschoven  éénpersoonsbedden en een mooie grote inbouwkast. Aan opbergruimte is geen gebrek! In de tweede slaapkamer staan twee éénpersoonsbedden en is ook kastruimte. De derde slaapkamer is eveneens voorzien van twee éénpersoonsbedden met daarnaast ook nog een grote kast.

 

De badkamer is compleet betegeld en beschikt over een douchecabine, toilet, wastafel en radiator. Daarnaast is er nog een separaat toilet aanwezig.

 

Dit chalet wordt opgeleverd inclusief de huidige inventaris. De gehele woning wordt verwarmd middels infrarood panelen.

 

Ook in de zeer ruime tuin geniet men volop comfort: hij is gemakkelijk in onderhoud dankzij het gazon en er is een heerlijk ruim terras aanwezig

 

 

EuroParcs Aan de Maas: perfecte park voor waterrecreatie

Aan, in, op en bij het water: EuroParcs Aan de Maas staat voor vakantieplezier met water in de overtreffende trap. Met heerlijk en vooral ook veilig zwemwater, vele mogelijkheden tot watersport en waterrecreatie en een mooi uitzicht over de zijtak van de Maas. Bovendien kunt u door de rechtstreekse verbinding met de Maas het vakantiepark aandoen per boot. Tenslotte, om de waterbeleving te onderstrepen, is op loopafstand het overdekte zwembad ‘De Kreek’ gelegen. Dat grenst aan het park en is voor eigenaren van EuroParcs Aan de Maas gratis toegankelijk.

Buiten al dit watervertier biedt EuroParcs aan de Maas nog meer: het vakantiepark ligt naast een 9-holes golfbaan en herbergt volop spel- en speelactiviteiten. 

  • Nabij Kasteel Loevestein
  • Niet ver van De Efteling
  • Veel mogelijkheden tot vaartochten over de Maas

 

🏡 Uw Tweedehuismakelaar: Dé Expert in Chalets, Bungalows en Vakantiehuizen!

Op zoek naar de ideale partner voor de verkoop van uw chalet, mobiele bungalow of vakantiewoning? Zoek niet verder! Uw Tweedehuismakelaar is dé centrale speler in de markt, gespecialiseerd in het vinden van de perfecte match tussen vraag en aanbod.

 Waarom Uw Tweedehuismakelaar?

  1. Uitgebreide Online Zichtbaarheid: Uw object wordt niet alleen gepromoot op onze eigen website, uwtweedehuismakelaar.nl, maar ook op gerenommeerde platforms zoals Huislijn en Jaap. We bereiken potentiële kopers via sociale media-kanalen zoals Facebook en Instagram, waardoor uw object de aandacht krijgt die het verdient.
  2. Expertise in de Markt: Uw Tweedehuismakelaar staat niet alleen centraal, maar ook bovenaan als het gaat om kennis van de markt voor chalets, bungalows en vakantiehuizen. We zijn nauw verbonden met de vraag en het aanbod, en begrijpen als geen ander wie de vragers zijn. Vertrouw op onze expertise voor een succesvolle transactie.
  3. Direct Contact: We begrijpen het belang van persoonlijk contact. Maak vandaag nog een afspraak met Uw Tweedehuismakelaar voor een persoonlijke bezichtiging of voor professionele bemiddeling bij de verkoop van jouw eigen chalet. Bel ons op 085 – 047 1603 of stuur een e-mail naar [email protected]. Onze experts staan klaar om jou te begeleiden naar een succesvolle transactie!

 Dichter bij de Markt Kun je Niet Staan!

Het belangrijkste pluspunt van samenwerken met Uw Tweedehuismakelaar is dat we letterlijk dichter bij de markt staan dan wie dan ook. We zijn toegewijd aan het begrijpen van uw behoeften en doelen, en we zorgen ervoor dat elke stap in het verkoopproces naadloos verloopt.

📆 Maak Direct een Afspraak!

Wil je jouw chalet, mobiele bungalow of vakantiewoning verkopen? Maak dan nu direct een afspraak met Uw Tweedehuismakelaar voor een persoonlijke bezichtiging of voor professionele bemiddeling bij de verkoop van jouw eigen chalet. Onze experts staan klaar om jou te begeleiden naar een succesvolle transactie!

Bezoek onze website uwtweedehuismakelaar.nl voor meer informatie en neem vandaag nog de eerste stap naar een vlotte en succesvolle verkoopervaring

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bungalow
Bouwjaar 2021
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2021
Woon oppervlakte 60

Buurt

Aan rustige weg Ja

Overige

Tuin Ja
Aan water Ja
Afwerking Luxe
Schuifpui Ja
WC zwevend Ja
Eigen grond Ja
Keuken type open keuken
Perceel oppervlakte 307
Gestoffeerd Ja
Douchecabine Ja
Gemeubileerd Ja
Vrij uitzicht Ja
Wastafel enkel Ja
Design radiator Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Kwaliteit keuken Luxe
Kwaliteit object Luxe
Beschutte ligging Ja
Buiten bebouwde kom Ja
Verwarming opmerking Infrarood panelen
Elektrische boiler eigendom Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bungalow
Bouwjaar 2021
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2021
Woon oppervlakte 60

Buurt

Aan rustige weg Ja

Overige

Tuin Ja
Aan water Ja
Afwerking Luxe
Schuifpui Ja
WC zwevend Ja
Eigen grond Ja
Keuken type open keuken
Perceel oppervlakte 307
Gestoffeerd Ja
Douchecabine Ja
Gemeubileerd Ja
Vrij uitzicht Ja
Wastafel enkel Ja
Design radiator Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Kwaliteit keuken Luxe
Kwaliteit object Luxe
Beschutte ligging Ja
Buiten bebouwde kom Ja
Verwarming opmerking Infrarood panelen
Elektrische boiler eigendom Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Aangeboden door:

uwtweedehuismakelaar

Aangeboden door:

uwtweedehuismakelaar