Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Een fenomenale vakantiewoningwoning op een prachtige eigen kavel, met mogelijkheden om zelf te gebruiken en hoge rendementen te halen!
De recreatiewoning staat op een zeer gewaardeerde en aantrekkelijke locatie in Otterlo op de Hoge Veluwe in het fijne resort de Wije Werelt van EuroParcs.
Het park staat bekend om de uitmuntende omgeving en de vele faciliteiten die het park biedt.

Het type 'Pavilon Mystique' is ruim, comfortabel en biedt een optimale prijs-kwaliteitverhouding. Het is onderhoudsarm en volledig uitgerust met duurzame materialen, waardoor het een aantrekkelijke en hoogwaardige uitstraling heeft. Warme kleurtinten geven het huis een uitnodigend en gezellig karakter. De 'Pavilon Mystique' heeft driee slaapkamers en is geschikt voor maximaal 5 personen. Het huis heeft een lichte woonkamer, een praktische keuken met hoogwaardige inbouwapparatuur en een moderne badkamer met douche en een separaat toilet. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot het betegelde terras en de tuin.

De woonkamer:
Heeft een gezellige sfeer en biedt plaats voor een bank en een lekkere stoel. Daarnaast is er een fijne eethoek. Hier kunt u lekker vertoeven met de familie. Door de aanwezige grote raampartijen valt er heerlijk veel natuurlijk licht in het object én heeft men tegelijkertijd prachtig uitzicht op de natuurrijke omgeving.

Internet en TV:
Hier is een CAI-aansluiting om TV zenders te ontvangen en tevens een modem voor internet en wifi.

De Keuken:
De woning heeft een mooie keuken. Deze is een compleet uitgeruste keuken heeft een moderne uitstraling en is uitgevoerd met een koelkast, en veel bergruimte, gaskookplaat en afzuigkap.

Slaapkamers:
In de ouderslaapkamer staat een ruim 2-persoonsbed
In de tweede slaapkamer staat een een stapelbed.
En in de derde en laatste slaapkamer staat één een persoon bed.
Elke kamer biedt ruimte om kleding en andere zaken op te bergen.

De Badkamer:
De badkamer is compleet en heeft een ruime douchecabine, een wastafel (inclusief opbergruimte) .
Daarnaast beschikt deze woning over een separaat toilet.

Faciliteiten van het park zijn:
Dierenweide
Meerdere speeltuinen
Multisportterrein
Tennis
Voetbalveld
Trampoline
Bar en snackbar
Supermarktje
Speelhal
Riant en goed restaurant
Indoor speeltuinen

Alles is het gehele jaar geopend

Parkkosten per jaar
+/- € 2.500 excl. GWE

Over vakantiepark EuroParcs De Wije Werelt
Wie, wat, waar, wanneer

Vakantiepark EuroParcs De Wije Werelt heeft de Zilveren Zoover Award vanaf 2019 tot heden gewonnen! Wij zijn enorm dankbaar en blij voor deze erkenning. Het vakantiepark is een eigentijdse luxe vakantiepark, uniek gelegen op de Veluwe en in de bossen van Otterlo naast Nationaal Park De Hoge Veluwe. Vanuit je vakantiehuis wandel en fiets je zo het bos Planken Wambuis in en op 300 meter ligt de prachtige zandverstuiving Het Mosselsche Zand. Kinderen kunnen hier eindeloos spelen in de uitdagende speeltuinen buiten en binnen bij familierestaurant De Houtzagerij, het zwembad, Veluwse kinderboerderij of kindertheater.

Op avontuur in de natuur
Zowel op het park zelf als in de omgeving van ons vakantiepark in Otterlo kun je op avontuur in de natuur. Op EuroParcs De Wije Werelt bevindt je je middenin de prachtige Veluwse bossen en biedt daarom de ultieme natuurbeleving. Om dat gevoel extra te versterken, kun je verblijven in de meest unieke vakantiehuizen. In vakantiehuis zwerfhut op hoogte of glampingtent bijvoorbeeld. Vanaf het park wandel of fiets je zo het bos Planken Wambuis in, waar je misschien wel oog in oog met de Veluwse Big Five komt te staan! Of ga op expeditie naar Nationaal Park De Hoge Veluwe in combinatie met een bezoek aan het Kröller Möller Museum. Ook tijdens een dag minder weer geniet je van de faciliteiten van het park en van de georganiseerde evenementen voor jong en oud.

Veluwse steden
Vanaf de natuur kun je vanaf vakantiepark EuroParcs De Wije Werelt ook de leukste Veluwse dorpen en steden bezoeken. Zo ben je binnen een halfuur in modestad Arnhem, waar je heerlijk kunt winkelen in vintage winkeltjes en boetiekjes. Ook zijn hier veel leuke musea te vinden, zoals het bekende Openluchtmuseum of het Nederlandse Wijnmuseum. Met als hoogtepunt voor de allerkleinsten: dierentuin Burgers' Zoo. Stap op de Veluwsche Stoomtrein en geniet van een prachtig ritje langs de meest pittoreske stationnetjes. Iets verder weg liggen Apeldoorn met de Apenheul en Paleis 't Loo en Nijmegen, de oudste stad van Nederland met een bewogen geschiedenis.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bungalow
Aantal kamers 4

Woningdetails

Woon oppervlakte 45
Inhoud woonhuis 150
Aantal verdiepingen 1

Overige

In overleg Ja
Perceel oppervlakte 260
Aantal slaapkamers 3

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bungalow
Aantal kamers 4

Woningdetails

Woon oppervlakte 45
Inhoud woonhuis 150
Aantal verdiepingen 1

Overige

In overleg Ja
Perceel oppervlakte 260
Aantal slaapkamers 3

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Aangeboden door:

Recradroom

Aangeboden door:

Recradroom