Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Knusse vakantiewoning op Camping De Konijnberg: Recreëren in Stijl!

Welkom bij deze charmante vakantiewoning gelegen op Camping De Konijnberg in het prachtige Harderwijk, waar elke dag een vakantiedag lijkt te zijn. Met 365 dagen per jaar de mogelijkheid om te genieten van de serene sfeer en weelderige natuur van de Veluwe, is dit de perfecte bestemming voor liefhebbers van fietstochten, wandeltochten en rustgevende momenten temidden van het groen.

Faciliteiten en Vertier

Bij Camping De Konijnberg draait alles om comfort en vermaak. Neem een verfrissende duik in het overdekte zwembad, daag je vrienden uit voor een potje disco bowlen, laat de kleintjes plezier beleven in de speeltuin met speeltoren of breng een bezoek aan het nabijgelegen Dolfinarium voor een onvergetelijke ervaring. Bovendien ligt het levendige centrum van Harderwijk op een steenworp afstand, waar je kunt genieten van winkels, restaurants en nog veel meer. Proef de heerlijke gerechten in Grandcafe de Konijnenberg en ontdek het bruisende recreatieprogramma dat plezier biedt voor zowel jong als oud.

Comfortabele Woon- en Leefruimte

De woonkamer van deze vakantiewoning is smaakvol ingericht met een knusse hoekbank en een gezellige eettafel, ideaal voor ontspannen avonden met vrienden en familie. De keuken is compleet uitgerust met een 4 pits gasstel, wastafel, koelvries-combinatie en voldoende opbergruimte voor al je culinaire benodigdheden.

Slaapkamers en Badkamer

De woning beschikt over twee comfortabele slaapkamers. Eén slaapkamer is voorzien van twee eenpersoonsbedden en kasten, terwijl de andere slaapkamer ruimte biedt voor een tweepersoonsbed of stapelbed, afhankelijk van je behoeften. Fris jezelf op in de moderne badkamer, compleet met douche, wastafel en een handig wastafelmeubel.

Ideaal voor Recreanten

Deze vakantiewoning is de ideale plek voor recreanten die op zoek zijn naar rust, ontspanning en vermaak in een prachtige omgeving. Ontsnap aan de dagelijkse sleur en omarm de vrijheid en sereniteit die dit vakantieverblijf te bieden heeft.

Grijp deze kans en maak van Camping De Konijnberg jouw thuis weg van huis, waar elk moment een waardevolle herinnering kan worden.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Stacaravan
Aantal kamers 3

Woningdetails

Woon oppervlakte 40
Inhoud woonhuis 80
Aantal verdiepingen 1

Overige

In overleg Ja
Perceel oppervlakte 150
Aantal slaapkamers 2

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Stacaravan
Aantal kamers 3

Woningdetails

Woon oppervlakte 40
Inhoud woonhuis 80
Aantal verdiepingen 1

Overige

In overleg Ja
Perceel oppervlakte 150
Aantal slaapkamers 2

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Aangeboden door:

Recradroom

Aangeboden door:

Recradroom