Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Prachtige Twee-onder-een-kapwoning met veel rendabele mogelijkheden op Parc Emslandermeer!

Dit is uw kans op een eigen recreatiewoning op het idyllische Parc Emslandermeer, gelegen in het adembenemende Westerwolde. Deze schitterende woning bevindt zich in één van de mooiste gebieden van Groningen en biedt een ongeëvenaarde woonervaring voor zowel jonge gezinnen als ouderen die op zoek zijn naar rust en ontspanning.

Deze ruime recreatiewoning aan De Vennen 103 te Vlagtwedde, gebouwd in 1994, biedt moderne gemakken en een eigentijdse uitstraling. Omringd door een diepe tuin met steiger, geniet je altijd van een prachtig uitzicht, zon en schaduw. Met een perceeloppervlakte van 343,00 m2 heb je voldoende ruimte om te ontspannen en buiten te leven. De kunststofkozijnen en dubbelglas dragen bij aan het comfort van de woning.

Met een woonoppervlakte van ongeveer 76 m2 is deze woning ideaal voor zowel jonge gezinnen als ouderen. De woning is goed onderhouden en recentelijk grotendeels gerenoveerd, voorzien van kunststof kozijnen waardoor weinig onderhoud nodig is. Daarnaast wordt de woning volledig gemeubileerd verkocht, klaar voor directe verhuur.

De woning ligt zeer centraal en heeft een speeltuin in de nabije omgeving. Aan de achterzijde van de woning geniet je van een prachtig uitzicht over het binnenmeer vanaf het terras. De faciliteiten van het park, zoals het hoofdgebouw, restaurant en zwembad, zijn te voet of per fiets gemakkelijk bereikbaar. Daarnaast is er aan de voorzijde van de woning een eigen parkeerruimte beschikbaar.

Een absolute parel van deze woning is de ligging aan het binnenmeer. Dit maakt de woning zeer geliefd bij jonge gezinnen en visliefhebbers. Het binnenmeer, met provinciaal gekeurd zwemwater en fantastische vismogelijkheden, vormt het centrale punt van het park. Hier kun je ontspannen genieten van het panoramische uitzicht en volop plezier beleven aan diverse activiteiten op het water.

Op de begane grond bevindt zich de gezellige woonkamer met een praktische halfopen keuken. Dankzij de openslaande deuren naar het terras is het buitenleven altijd binnen handbereik. Op deze verdieping vind je ook een hal met een apart toilet, een nette badkamer met bad, douche en wastafelmeubel, een berging met CV-opstelling en wasmachineaansluiting, en de trap naar de eerste verdieping.

Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers te vinden, waarvan 2 met een dakkapel. Daarnaast is er een tweede toilet met wastafelmeubel.
Uniek aan dit object is de tussendeur in de woonkamer, die leidt naar de buurwoning, De Vennen 103. Hierdoor kunnen deze woningen samen als een grote 12-persoons accommodatie worden verhuurd, of juist als twee afzonderlijke 6-persoons woningen. Dit vergroot de verhuurmogelijkheden en maakt het rendement nog aantrekkelijker. De woningen zijn ook als packagedeal te koop met een vraagprijs van €335.000 k.k.

Of je nu een jong gezin bent dat op zoek is naar een geweldige vakantiewoning of een oudere die wil genieten van rust en ontspanning, deze Twee-onder-een-kapwoning op Parc Emslandermeer heeft alles wat je nodig hebt. Mis deze unieke kans niet en neem vandaag nog contact op met de makelaar om een bezichtiging te plannen!


Vele voorzieningen op het park om van te genieten!

Parc Emslandermeer biedt een scala aan faciliteiten om uw verblijf nog aangenamer te maken. Neem een verfrissende duik in het subtropische zwembad, met een wedstrijdbad van 25 meter, peuterbad, bubbelbad en stroomversnelling met glijbaan. Voor de ultieme ontspanning kunt u tegen betaling gebruikmaken van het saunacomplex. Het is puur genieten met een heerlijke maaltijd en drankje in restaurant Roegh, waar u kunt smullen en tegelijkertijd kunt genieten van het prachtige uitzicht over de golfbaan van GC Westerwolde. De kinderen kunnen naar hartenlust spelen in de diverse speeltuinen en zelfs een potje jeu de boules spelen. Kortom, er is hier zoveel te doen en te beleven, zowel op het park als in de omgeving!


Verhuurmogelijkheden en eigen gebruik als tweede woning

Helaas is permanente bewoning op deze kavel niet toegestaan. Maar maakt u zich geen zorgen, want de woning kan wel verhuurd worden als recreatiewoning via verschillende bedrijven op het park, zoals VBN-Karperbungalow Nederland, Bungalowpark Emslandermeer (Emsland Verhuur) en Hoogenboom Vakantieparken/Roompot. Daarnaast heeft u ook de optie om deze woning te behouden voor eigen gebruik als tweede woning. De woning wordt momenteel verhuurd via VBN-Karperbungalow Nederland.

Wilt u meer weten over de verhuurmogelijkheden en de voordelen van een tweede woning? Neem gerust contact op met ons makelaarskantoor.


Ontdek alles wat Vlagtwedde te bieden heeft

Op korte afstand van het park bevindt zich het bruisende Vlagtwedde, waar u alle voorzieningen vindt die u maar nodig heeft. Van grote supermarkten tot diverse winkels en gezellige eetgelegenheden, hier hoeft u zich geen moment te vervelen. Het gebied Westerwolde is een waar toeristisch paradijs, met hoogtepunten zoals het historische Bourtange, prachtige fiets- en wandelroutes en een schat aan culturele bezienswaardigheden. Of u nu informatie wilt over leuke activiteiten in de omgeving of tips voor de beste plekken om te bezoeken, onze receptie op het park en ons makelaarskantoor staan altijd voor u klaar!


Kom langs en laat u betoveren door deze prachtige locatie!

Bent u klaar voor een unieke woonervaring in het schitterende Westerwolde? Deze half vrijstaande woning aan De Vennen 105 in Vlagtwedde is de perfecte investeringskans voor diegenen die op zoek zijn naar een ruime eengezinswoning met verhuurmogelijkheden. Geniet van de talloze bijzonderheden van deze woning, zoals het adembenemende uitzicht over het binnenmeer, de gedeeltelijke renovatie die al heeft plaatsgevonden, de moderne kunststof kozijnen en het extra tweede toilet. Daarnaast bestaat er zelfs een mogelijkheid tot een packagedeal met De Vennen 103.

Laat u verrassen door de betoverende omgeving en ervaar de charme van Parc Emslandermeer. Ons makelaarskantoor staat klaar om u alle informatie te geven die u nodig heeft en een bezichtiging in te plannen. Wacht niet langer en maak snel een afspraak om uw droomhuis te ontdekken!


Hieronder een kleine opsomming van bijzonderheden;

• Ruime woning aan het binnenmeer gelegen
• Half vrijstaand
• Ingericht voor 6 personen
• Gedeeltelijk gerenoveerd
• Goed rendement
• Kunststof kozijnen
• Prachtig uitzicht
• Tweede toilet
• Mogelijkheid tot packagedeal met De Vennen 103

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Twee onder een kap
Bouwjaar 1994
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1994
Woon oppervlakte 76.7
Inhoud woonhuis 275.22
Aantal verdiepingen 2

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 343
Tuin rondom Ja
Dak isolatie Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Gemeubileerd Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
ADSL aansluiting Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
Kabel aansluiting Ja
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Mechanische ventilatie Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Twee onder een kap
Bouwjaar 1994
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1994
Woon oppervlakte 76.7
Inhoud woonhuis 275.22
Aantal verdiepingen 2

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 343
Tuin rondom Ja
Dak isolatie Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Gemeubileerd Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
ADSL aansluiting Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
Kabel aansluiting Ja
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Mechanische ventilatie Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Aangeboden door:

iQ Makelaars Midden- Groningen

Aangeboden door:

iQ Makelaars Midden- Groningen