Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Charmant dubbel chalet op ruime huurkavel met veel privacy op Caravanpark De Haspel in Hoeven.

De knusse leefruimte in de woning is praktisch in te richten. Deze huist namelijk de keuken, de loungehoek, een werkruimte en de eethoek.

De loungehoek kan worden voorzien van een ruime bank en een tv-meubel met tv. De tv-zenders worden ontvangen middels een satellietschotel en er is internet aanwezig. Hiertegenover is een werkplek te realiseren door het plaatsen van een bureau met bureaustoel. Tevens bevindt zich hiernaast een ruime ingebouwde boekenkast. In de andere hoek van de leefruimte kan een gezellig zitje gecreëerd worden door eventueel twee fauteuils en een salontafel te plaatsen. Hiernaast kan de eethoek gesitueerd worden, op dit moment is deze ingericht met een tafel en vier stoelen.

Aangrenzend aan de eethoek bevindt zich de ruime keuken. Naast het feit dat hier voldoende opbergruimte is, is ook de nodige inbouwapparatuur aanwezig. De keuken is uitgerust met een koel-vriescombinatie, een combimagnetron, een vaatwasser, een inductiekookplaat en een afzuigkap.

De twee slaapkamers bieden slaapplaats voor drie à vier personen. De ruime ouderslaapkamer is op dit moment aangekleed met een tweepersoonsbed. Daarnaast is er nog genoeg ruimte voor het plaatsen van een grote kast. De tweede slaapkamer is nu voorzien van een éénpersoonsbed en een kast. Hier staat nu een bureau, maar er zou nog een extra éénpersoonsbed kunnen staan.

Dit chalet beschikt over een ruime en complete badkamer die compleet betegeld is. Hij is uitgevoerd met een ruime douchecabine, designradiator en een zeer ruim badmeubel met spiegel en twee wastafels. Hier is ook nog een ruime inbouwkast aanwezig. Het toilet bevindt zich separaat in de woning.

Dit kavel is prima onderhouden met een gezellige tuin en met een groot terras op de veranda. In het tuinhuis kunnen tuinmeubelen, fietsen of andere spullen worden opgeslagen. Verder beschikt het over een eigen parkeerplaats.

Het object wordt opgeleverd exclusief de huidige inventaris.


Het chalet staat op Chaletpark De Haspel. Een kleinschalig park waar chalets staan van hoogwaardige kwaliteit. 

Chaletpark en Caravanpark De Haspel biedt het beste van natuur, historie en stedelijk vermaak

De omgeving van Caravanpark De Haspel in West-Brabant staat voor een grote mate van diversiteit. Mooie landerijen, bossen (onder meer in het nabijgelegen natuurpark Pagnevaart) en pittoreske dorpen en kleine stadjes. Van Hoeven waar het park gelegen is tot Oudenbosch met zijn prachtige Basiliek van de Heiligen Agatha en Barbara: de Brabantse plaatsen in de regio inspireren. Daarbij staat de gemeente Halderberge, waar Caravanpark De Haspel is gesitueerd, bekend om zijn religieus erfgoed: je treft hier prachtige kerken, kapellen, beelden en meer.

Familievermaak is er ook, bijvoorbeeld op Waterspeelpark Splesj in Hoeven en in recreatiegebouw ’t Haspeltje op het park zelf. Mooie dagtrips om te ondernemen zijn naar Snowworld Rucphen (op minder dan een kwartier rijafstand), binnenspeeltuin FunZone Breda en het spectaculaire Indoor Skydive Roosendaal. Verder liggen ook de Zeeuwse wateren op een half uur rijafstand. Gaat u voor romantiek, dan zijn het Blue Wellness Trivium in Etten-Leur en de Dinner Train in Breda aanraders.

Het vakantiepark is ook ideaal gelegen voor stedelijk vertier, want het ligt vlakbij Etten-Leur, op tien minuten rijafstand met de auto van Roosendaal en twintig minuten van Breda.  

 

* Gelegen in een omgeving met veel natuur, cultuur en historie

* Vlak bij Breda en Roosendaal

* Veel vermaak voor zowel stellen als gezinnen met kinderen in de regio

🏡 Uw Tweedehuismakelaar: Dé Expert in Chalets, Bungalows en Vakantiehuizen!

Op zoek naar de ideale partner voor de verkoop van uw chalet, mobiele bungalow of vakantiewoning? Zoek niet verder! Uw Tweedehuismakelaar is dé centrale speler in de markt, gespecialiseerd in het vinden van de perfecte match tussen vraag en aanbod.

Waarom Uw Tweedehuismakelaar?

  1. Uitgebreide Online Zichtbaarheid: Uw object wordt niet alleen gepromoot op onze eigen website, uwtweedehuismakelaar.nl, maar ook op gerenommeerde platforms zoals Huislijn en Jaap. We bereiken potentiële kopers via sociale media-kanalen zoals Facebook en Instagram, waardoor uw object de aandacht krijgt die het verdient.
  2. Expertise in de Markt: Uw Tweedehuismakelaar staat niet alleen centraal, maar ook bovenaan als het gaat om kennis van de markt voor chalets, bungalows en vakantiehuizen. We zijn nauw verbonden met de vraag en het aanbod, en begrijpen als geen ander wie de vragers zijn. Vertrouw op onze expertise voor een succesvolle transactie.
  3. Direct Contact: We begrijpen het belang van persoonlijk contact. Maak vandaag nog een afspraak met Uw Tweedehuismakelaar voor een persoonlijke bezichtiging of voor professionele bemiddeling bij de verkoop van jouw eigen chalet. Bel ons op 085 – 047 1603 of stuur een e-mail naar [email protected]. Onze experts staan klaar om jou te begeleiden naar een succesvolle transactie!

Dichter bij de Markt Kun je Niet Staan!

Het belangrijkste pluspunt van samenwerken met Uw Tweedehuismakelaar is dat we letterlijk dichter bij de markt staan dan wie dan ook. We zijn toegewijd aan het begrijpen van uw behoeften en doelen, en we zorgen ervoor dat elke stap in het verkoopproces naadloos verloopt.

📆 Maak Direct een Afspraak!

Wil je jouw chalet, mobiele bungalow of vakantiewoning verkopen? Maak dan nu direct een afspraak met Uw Tweedehuismakelaar voor een persoonlijke bezichtiging of voor professionele bemiddeling bij de verkoop van jouw eigen chalet. Onze experts staan klaar om jou te begeleiden naar een succesvolle transactie!

Bezoek onze website uwtweedehuismakelaar.nl voor meer informatie en neem vandaag nog de eerste stap naar een vlotte en succesvolle verkoopervaring

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Stacaravan
Bouwjaar 2009
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2009
Woon oppervlakte 85

Buurt

Aan rustige weg Ja

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Bijgebouw Schuurtje
Schuifpui Ja
WC zwevend Ja
Keuken type open keuken
Perceel oppervlakte 385
Douchecabine Ja
Gemeubileerd Ja
Design radiator Ja
Wastafel dubbel Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Bijgebouw schuur Hout
Beschutte ligging Ja
Parkeergelegenheid Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Stacaravan
Bouwjaar 2009
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2009
Woon oppervlakte 85

Buurt

Aan rustige weg Ja

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Bijgebouw Schuurtje
Schuifpui Ja
WC zwevend Ja
Keuken type open keuken
Perceel oppervlakte 385
Douchecabine Ja
Gemeubileerd Ja
Design radiator Ja
Wastafel dubbel Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Bijgebouw schuur Hout
Beschutte ligging Ja
Parkeergelegenheid Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Aangeboden door:

uwtweedehuismakelaar

Aangeboden door:

uwtweedehuismakelaar

De nieuwste woningen in Hoeven