Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Luxe stacaravan te koop in Renesse, Zeeland

Prijs: 50.900,-- 
Camping: Siblu de Oase
Hond toegestaan: ja 
Openingstijden: hele jaar
Verhuur: toegestaan
Kavel: JT45
Oppervlakte kavel: 160 m2
Huurindicatie kavel: € 7.680,--
Merk-Type: BREIZH Brehat
Afmetingen: 8.60 x 4.10 meter
Bouwjaar: 2021 
Verwarming: elektrische verwarming
Airco: ja
Slaapkamer: 2
Inventaris: inclusief

—------------------

Deze verzorgde stacaravan heeft een goede indeling en staat op een fijne plek met een ruim, houten terras. Als je op zoek bent naar een park waar je ook in de winter kunt zijn, op loopafstand van een gezellig dorp, dicht bij zee en met speeltuin? Zoek dan niet verder, dit is de perfecte combinatie.

Verhuurmogelijkheden
Breng je vrije tijd door aan de Zeeuwse kust en kies er daarnaast voor om de stacaravan beschikbaar te stellen voor de standaard verhuur via Siblu. Zelf verhuren en gebruikmaken van de schoonmaakservice en sleuteloverdracht is ook toegestaan, net als alleen privégebruik van het chalet. 

Jaarhuur & Info
Siblu de Oase in het hele jaar geopend. De jaarhuur 2024 bedraagt €7.680,-. Dit is inclusief veiligheidskeuringen en het standaard onderhoud van de kavel. Bijkomende kosten zijn de toeristenbelasting, internet, televisie en het verbruik van gas, water en elektra. De verkoopprijs is inclusief de eenmalige privilegeclausule om het chalet te verhuren en de mogelijkheid te hebben om het chalet in de toekomst weer te verkopen. Het is mogelijk om het chalet zelf te verhuren of het kan in overleg opgenomen worden in het standaard verhuurprogramma van de camping. Honden zijn toegestaan.

Maak een afspraak met de stacaravanmakelaar op locatie bij deze mobiele bungalow voor een bezichtiging.

*Kijk voor meer foto’s en info op stacaravanmakelaar.nl of bel +316 5393 1840*

De stacaravanmakelaar brengt vraag en aanbod bij elkaar en beschikt altijd over een actueel overzicht van stacaravans, chalets en vrije kavels aan de Zeeuwse kust en Zuid-Hollandse eilanden. De stacaravanmakelaar is de onmisbare schakel voor de aan- of verkoop van mobiele bungalows.

Makelaars in stacaravans en chalets aan de Zeeuwse kust, Zuid-Hollandse eilanden, Zeeland, Schouwen-Duiveland, Burgh-Haamstede, Renesse, Ouddorp, Westenschouwen, Walcheren, Zeeuws-Vlaanderen en regio.

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag