Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Luxe stacaravan te koop in Renesse, Zeeland

Prijs: € 59.000,--
Camping: Siblu de Oase
Hond toegestaan: ja 
Openingstijden: hele jaar
Verhuur: ja
Kavel: VA15
Oppervlakte kavel: 170 m2
Huurindicatie kavel: € 7.680,--
Merk-Type: Trigano 
Afmetingen: 10.50 x 4.00 meter
Bouwjaar: 2021 
Verwarming: Centrale verwarming
Slaapkamer: 2
Inventaris: inclusief

—------------------

Deze leuke stacaravan heeft veel lichtinval in de woonruimte door de verschillende ramen en de openslaande deuren naar het terras. De indeling is erg praktisch, 2 mooie slaapkamers met kastruimte, een badkamer en een apart toilet. Ook de ruime keuken heeft voldoende kastruimte en er staat een gezellige hoekbank waar je met heel het gezin kunt zitten.

Jaarhuur & Info
Siblu de Oase in het hele jaar geopend. De jaarhuur 2024 bedraagt €7.680,--. Dit is inclusief veiligheidskeuringen en het standaard onderhoud van de kavel. Bijkomende kosten zijn de toeristenbelasting, internet, televisie en het verbruik van gas, water en elektra. De verkoopprijs is inclusief de eenmalige privilegeclausule om het chalet te verhuren en de mogelijkheid te hebben om het chalet in de toekomst weer te verkopen. Het is mogelijk om het chalet zelf te verhuren of het kan in overleg opgenomen worden in het standaard verhuurprogramma van de camping. Honden zijn toegestaan.

Maak een afspraak met de stacaravanmakelaar op locatie bij deze mobiele bungalow voor een bezichtiging.

*Kijk voor meer foto’s en info op stacaravanmakelaar.nl of bel +316 5393 1840*

De stacaravanmakelaar brengt vraag en aanbod bij elkaar en beschikt altijd over een actueel overzicht van stacaravans, chalets en vrije kavels aan de Zeeuwse kust en Zuid-Hollandse eilanden. De stacaravanmakelaar is de onmisbare schakel voor de aan- of verkoop van mobiele bungalows.

Makelaars in stacaravans en chalets aan de Zeeuwse kust, Zuid-Hollandse eilanden, Zeeland, Schouwen-Duiveland, Burgh-Haamstede, Renesse, Ouddorp, Westenschouwen, Walcheren, Zeeuws-Vlaanderen en regio.

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag