Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

VERKOCHT/VERKAUFT.

Vebenabos 24 Koudekerke- Dishoek 

Gesitueerd op een top locatie, in het sfeervolle en bosrijk opgezet parkachtige recreatiegebied met nagenoeg alleen maar  vrijstaande woningen.

Het parkachtige parkje grenst aan een schitterende locatie onderaan de duinen en is verder omgeven door prachtig (bos) natuur.
Dit heerlijke vakantiehuis geeft het vakantiegevoel zoals een ieder het graag wil en biedt het comfort en de afwerking van deze tijd. Een ideale combinatie!  De vakantiewoning is dus gelegen op een prachtige stek onderaan de duinvoet, 'verscholen in het groen . Binnen enkele minuten lopen bereikt u het Noordzeestrand. De sfeervolle restaurants en terrassen bevinden zich nabij en per fiets bereikt u binnen 15 min. de dorpskernen van Koudekerke en Zoutelande. Ook de Vlissingse Boulevard bereikt u binnen 10 minuten fietsafstand. Deze vrijstaande recreatiewoning, heeft een ruime entree, een badkamer en een apart toilet, heeft een lichte woonkamer met tuindeuren naar het terras op het zuidoosten en heeft de beschikking over 3 slaapkamers alle met een wastafel. Heeft een inpandige berging met de c.v.-opstelling en w.m.-aansl. Tevens is er een royale bergzolder bereikbaar middels een vlizotrap in de hal.
De woning wordt niet verhuurd doch heeft recreatieve verhuurmogelijkheden in eigen beheer of middels een door u te kiezen verhuurbureau. Vakantie vieren doet u dus op een schitterende locatie in een bosrijke omgeving onderaan de duinvoet Op diverse plaatsen rondom de woning kunt u in of uit de zon gaan zitten. De hoofdtuin aan de voorzijde is gesitueerd op het zuidoosten. Op de oprit is plaats voor uw auto. Recreëren op één van de mooiste locaties aan de Zeeuwse kust! Vanaf deze locatie loopt u zo de duinen in. Zon, zee en strand en sfeervolle restaurantjes en terrassen bevinden zich op nog geen 500 meter van deze vakantiewoning.
Droomt u van een eigen (familie) vakantiewoning aan zee? Wacht niet langer en maak een afspraak om te komen kijken.

Omgeving
Is een vakantiegebied gelegen aan de Zeeuwse Kust te Dishoek, ligging tussen Vlissingen en Koudekerke. Dishoek is een dorp aan de Noordzee in de Zeeuwse gemeente Veere, tussen Zoutelande en Vlissingen met ongeveer 155 inwoners (2019), maar bestaat voornamelijk uit tijdelijk bewoonde vakantiehuizen. Het dorp heeft traditioneel een sterke band met Koudekerke. Dishoek is, evenals De Vijgheter als uitkijkpost voor Vlissingen gesticht en werd hierdoor veiliger, waardoor mensen dicht bij de plek kwamen wonen. De Vijgheter bestaat tegenwoordig niet meer. Het dorp ligt gelijk aan de voet van de duinen en daarom komen er voornamelijk zomers veel toeristen en inwoners van de omringende dorpen Dishoek voor het strand bezoeken. De hotels, restaurants, campings en fietsenzaak zijn ook zeker afhankelijk van het toerisme. Met de aanleg van nieuwe parken rond het dorp en bouw van een aantal ruim opgezette nieuwe huizen, probeert Dishoek een "mondaine" status te verkrijgen.Dishoek komt van het woord dijkhoek. Deze naam kreeg het dorpje omdat het bij een zeedijk lag. Restanten van de dijk zijn nog steeds te zien als bij stormvloed veel zand van het strand is gespoeld.

Algemeen:
- bouwjaar ca. 1958, in de loop der jaren gemoderniseerd.
- gebruiksopp. wonen ca. 77m². Overige inpandige ruimte (berging) ca.7m².
- perceelopp. ca. 195m²
- Houten kozijnen met dubbele beglazing. Centrale verwarming aanwezig
- Vloerverwarming aanwezig m.u.v. slaapkamer 2 en berging.
- oplevering in goed overleg.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bungalow
Bouwjaar 1958
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1958
Woon oppervlakte 77
Inhoud woonhuis 335

Overige

Tuin Ja
Dak type Zadeldak
Erfpacht Ja
Afwerking Normaal
In overleg Ja
Dubbelglas Ja
Perceel oppervlakte 195
Tuin rondom Ja
Gestoffeerd Ja
Gemeubileerd Ja
Materiaal dak pannen
Oppervlakte woonkamer 27
Aantal badkamers 1
Onderhoud binnen Goed
Onderhoud buiten Goed
Buiten bebouwde kom Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bungalow
Bouwjaar 1958
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1958
Woon oppervlakte 77
Inhoud woonhuis 335

Overige

Tuin Ja
Dak type Zadeldak
Erfpacht Ja
Afwerking Normaal
In overleg Ja
Dubbelglas Ja
Perceel oppervlakte 195
Tuin rondom Ja
Gestoffeerd Ja
Gemeubileerd Ja
Materiaal dak pannen
Oppervlakte woonkamer 27
Aantal badkamers 1
Onderhoud binnen Goed
Onderhoud buiten Goed
Buiten bebouwde kom Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag