Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Adembenemende 6-persoons Duinlodges inclusief kavels aan het water, aan de Zeeuwse kust op EuroParcs Cadzand in Cadzand.

Deze identieke villa’s zijn stijlvol ingericht en laten niks te wensen over. De woningen zijn van deze tijd en zijn daarom ook zeer milieuvriendelijk uitgevoerd.

De open living voelt extra ruim aan door de grote raampartijen. Bovendien zijn deze verantwoordelijk voor veel natuurlijk lichtinval en prachtig uitzicht. In deze ruimte zijn de loungehoek, de eethoek en de keuken te vinden. De loungehoek is gezellig ingericht met een hoekbank, een fauteuil, een salontafel en een tv-meubel met daarboven een tv. De zenders hiervan zijn te ontvangen middels de CAI-aansluiting en ook internet is aanwezig. De aanwezige airco zorgt voor verkoeling in de zomermaanden.

Aangrenzend is de eethoek en de keuken gesitueerd. De eethoek is voorzien van een prachtige eettafel en zes stoelen. De halfopen keuken is strak afgewerkt en beschikt over een koelkast met vriesvak, een oven, een combimagnetron, een vaatwasser, een elektrische kookplaat inclusief afzuigkap.

De drie aanwezige slaapkamers zorgen voor zes slaapplaatsen. De hoofdslaapkamer bevindt zich op de begane grond. In de slaapkamer staan twee aaneengeschoven eenpersoonsbedden met aan weerzijdes een nachtkastje. De kast zorgt voor opbergruimte. De andere twee slaapkamers bevinden zich op de eerste verdieping. Deze beide kamers zijn uitgerust met twee eenpersoonsbedden en een kast.

De badkamer ziet er netjes uit. Deze ruimte is uitgevoerd met een inloopdouche met regendouchekop, een design radiator, een toilet en een wastafel met spiegel.

De tuin van de woning is zeer onderhoudsvriendelijk door het gazon. De veranda biedt de mogelijkheid om overdekt buiten te zitten. De berging biedt extra opbergmogelijkheden. Parkeren kan naast de woning en de laadpaal maakt het mogelijk om elektrische auto’s op te laden.

De woning wordt verwarmd middels een CV en opgeleverd inclusief inventaris.

De weergegeven prijs is per stuk.

 

EuroParcs Cadzand

Gelegen in het zonnige Zeeuws-Vlaanderen, biedt EuroParcs Cadzand de perfecte combinatie van luxe accommodaties, bruisende activiteiten en adembenemende natuurlijke schoonheid. Laat je verrassen door onze moderne en comfortabele vakantiewoningen, voorzien van alle gemakken die je nodig hebt voor een onvergetelijk verblijf aan zee. Geniet van het panoramische uitzicht vanaf je eigen balkon of terras, terwijl je de frisse zeelucht opsnuift en luistert naar het kalmerende geluid van de golven. De omgeving van Cadzand biedt een schat aan mogelijkheden voor avontuur en ontdekking. Verken de uitgestrekte stranden en duinen tijdens een ontspannen strandwandeling of ga op zoek naar unieke schelpen en zeedieren langs de kustlijn. Voor de sportievelingen zijn er tal van watersportactiviteiten, zoals zeilen, kitesurfen en beachvolleybal, om van te genieten in de heldere wateren van de Noordzee. Maar EuroParcs Cadzand biedt meer dan alleen strandplezier. Verken de pittoreske dorpjes in de omgeving, waar je kunt genieten van lokale specialiteiten in gezellige restaurants en kunt winkelen in charmante boetiekjes. Of maak een uitstapje naar nabijgelegen bezienswaardigheden, zoals het historische Brugge of het schilderachtige Sluis, voor een dag vol culturele ontdekkingen. Na een dag vol avontuur en verkenning, kun je terugkeren naar EuroParcs Cadzand en ontspannen in onze luxe faciliteiten. Neem een verfrissende duik in het verwarmde zwembad, geniet van een heerlijke maaltijd in het restaurant met uitzicht op zee, of verwen jezelf met een ontspannende massage in het wellnesscentrum. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen strandvakantie, een actief outdooravontuur of een mix van beide, EuroParcs Cadzand heeft voor elk wat wils.

🏡 Uw Tweedehuismakelaar: Dé Expert in Chalets, Bungalows en Vakantiehuizen!

Op zoek naar de ideale partner voor de verkoop van uw chalet, mobiele bungalow of vakantiewoning? Zoek niet verder! Uw Tweedehuismakelaar is dé centrale speler in de markt, gespecialiseerd in het vinden van de perfecte match tussen vraag en aanbod.

 Waarom Uw Tweedehuismakelaar?

  1. Uitgebreide Online Zichtbaarheid: Uw object wordt niet alleen gepromoot op onze eigen website, uwtweedehuismakelaar.nl, maar ook op gerenommeerde platforms zoals Huislijn en Jaap. We bereiken potentiële kopers via sociale media-kanalen zoals Facebook en Instagram, waardoor uw object de aandacht krijgt die het verdient.
  2. Expertise in de Markt: Uw Tweedehuismakelaar staat niet alleen centraal, maar ook bovenaan als het gaat om kennis van de markt voor chalets, bungalows en vakantiehuizen. We zijn nauw verbonden met de vraag en het aanbod, en begrijpen als geen ander wie de vragers zijn. Vertrouw op onze expertise voor een succesvolle transactie.
  3. Direct Contact: We begrijpen het belang van persoonlijk contact. Maak vandaag nog een afspraak met Uw Tweedehuismakelaar voor een persoonlijke bezichtiging of voor professionele bemiddeling bij de verkoop van jouw eigen chalet. Bel ons op 085 – 047 1603 of stuur een e-mail naar [email protected]. Onze experts staan klaar om jou te begeleiden naar een succesvolle transactie!

 Dichter bij de Markt Kun je Niet Staan!

Het belangrijkste pluspunt van samenwerken met Uw Tweedehuismakelaar is dat we letterlijk dichter bij de markt staan dan wie dan ook. We zijn toegewijd aan het begrijpen van uw behoeften en doelen, en we zorgen ervoor dat elke stap in het verkoopproces naadloos verloopt.

📆 Maak Direct een Afspraak!

Wil je jouw chalet, mobiele bungalow of vakantiewoning verkopen? Maak dan nu direct een afspraak met Uw Tweedehuismakelaar voor een persoonlijke bezichtiging of voor professionele bemiddeling bij de verkoop van jouw eigen chalet. Onze experts staan klaar om jou te begeleiden naar een succesvolle transactie!

Bezoek onze website uwtweedehuismakelaar.nl voor meer informatie en neem vandaag nog de eerste stap naar een vlotte en succesvolle verkoopervaring

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Villa
Bouwjaar 2023
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2023
Woon oppervlakte 95

Buurt

Aan rustige weg Ja

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
WC check Ja
Aan water Ja
Tuinhuis Ja
Afwerking Luxe
Bijgebouw Ja
Energielabel A+
WC zwevend Ja
Eigen grond Ja
Keuken type halfopen keuken
Perceel oppervlakte 332
Gestoffeerd Ja
Warm waterCV Ja
Gemeubileerd Ja
Inloopdouche Ja
Vrij uitzicht Ja
WC in badkamer Ja
Wastafel enkel Ja
Design radiator Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Airconditioning Ja
Bijgebouw schuur Hout
Kwaliteit keuken Luxe
Kwaliteit object Luxe
Onderhoud binnen Uitstekend
Beschutte ligging Ja
Volledig isolatie Ja
Buiten bebouwde kom Ja
Parkeergelegenheid Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Villa
Bouwjaar 2023
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2023
Woon oppervlakte 95

Buurt

Aan rustige weg Ja

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
WC check Ja
Aan water Ja
Tuinhuis Ja
Afwerking Luxe
Bijgebouw Ja
Energielabel A+
WC zwevend Ja
Eigen grond Ja
Keuken type halfopen keuken
Perceel oppervlakte 332
Gestoffeerd Ja
Warm waterCV Ja
Gemeubileerd Ja
Inloopdouche Ja
Vrij uitzicht Ja
WC in badkamer Ja
Wastafel enkel Ja
Design radiator Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Airconditioning Ja
Bijgebouw schuur Hout
Kwaliteit keuken Luxe
Kwaliteit object Luxe
Onderhoud binnen Uitstekend
Beschutte ligging Ja
Volledig isolatie Ja
Buiten bebouwde kom Ja
Parkeergelegenheid Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Aangeboden door:

uwtweedehuismakelaar

Aangeboden door:

uwtweedehuismakelaar

Wooninfluencers

Laden..