Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

18 zorg appartementen/studio's te huur van 21 m2 tot en met 46 m2 groot te Landgoed Eikenrode in Loosdrecht voor ouderen die niet meer (geheel) zelfstandig thuis kunnen wonen.
Zie ook onze projectsite voor meer impressies: ********
Appartementen:
Alle appartementen hebben een slaap- en woongedeelte met een ruime badkamer. De appartementen zijn van alle gemakken voorzien. Met de lift is ieder appartement goed bereikbaar. Alle appartementen hebben een prachtig uitzicht. Wonen is ons uitgangspunt en niets lijkt op een instelling. Alle denkbare faciliteiten en zorg ondersteunen het concept. De appartementen zijn met aandacht voor verwarming, energieverbruik en ventilatie ontworpen.
Residence Eikenrode:
Daar waar de reguliere zorg zich richt op "cure, care en financiën" richten wij ons op uw "geluk" Ons concept is gebaseerd op het succesvolle concept dat door Prof. Dr. Hans Becker van de stichting Humanitas te Rotterdam is ontwikkeld. Dankzij hem leven er duizenden mensen in gelukkige omstandigheden, ondanks de beperkingen die zich tijdens het proces van ouder worden soms te nadrukkelijk openbaren.
Ons concept is aantoonbaar succesvol en wordt over de hele wereld als voorbeeld van wonen voor ouderen gezien. Het vormt de basis voor het welzijn en geluk van de bewoners en de kwaliteit van hun leven Golden Years Eikenrode biedt 'het wonen van de toekomst' waarin comfort gecombineerd wordt persoonlijke aandacht, zorg, geborgenheid en veiligheid.
Prijzen:
De kosten bij Golden Years Eikenrode bestaan uit drie onderdelen, huisvestingslasten (huur), de servicekosten en de kosten voor de zorg op maat.
1 huur appartement: de huur Prijzen variëren van € 1000,= tot € 2000,= per maand
2 Service en Dienstverlening:Prijzen vanaf 2000,- euro per maand
Per maand geldt een vast bedrag voor alles wat met service- en dienstverlening te maken heeft. Golden Years Eikenrode hanteert een tariefstelling waarin vrijwel alles is inbegrepen. Bijvoorbeeld, huur, gas, elektriciteit, water, TV, internet, servicekosten en basiszorg (eten en drinken, schoonmaken en wassen, activiteiten/dagbesteding, diverse faciliteiten, 24 uur beschikbaarheid)
3 Persoonlijke zorg,verpleging en begeleiding: Als uw als bewoner van Golden Years Eikenrode uw zorg in eigen beheer organiseert heeft u via de overheid (AWBZ) recht op een Persoons Gebonden Budget VV5 (PGB), oftewel 4.212 euro per maand. Wij hebben namelijk de status van kleinschalige- woonvoorziening en het PGB daarvoor is sinds juli 2014 in de wetgeving verankerd . De eigen bijdrage aan dit PGB bedraagt, afhankelijk van uw inkomen en uw vermogenspositie, maximaal 819,40 euro per maand. Om hiervoor in aanmerking te komen is een indicatiestelling van het Centrum Indicatie Zorg (CIZ) nodig. Golden Years Eikenrode kan voor u het hele traject verzorgen van (her) indicatiestelling, als ook het onderhouden van de contacten met het CIZ en het Zorgkantoor.
Met ingang van 1 januari 2015 kunt u op grond van de Wlz (Wet langdurige zorg) in aanmerking komen voor een vergoeding (Persoons Gebonden Budget) Golden Years Eikenrode kan voor u het hele traject verzorgen dat moet worden doorlopen. Graag staan wij tot uw beschikking om samen met u de dankzij de Wlz en WMO gefinancierde zorgkosten op een rij te zetten voor uw persoonlijke situatie.
Zorg:
Het door Golden Years Eikenrode toegepaste woon- en zorgconcept zal de zorgvraag beperken. Bewoners eten gezond, blijven actief en zijn gelukkig. Toch zullen onze bewoners aan een professionele zorg ondersteuning behoefte hebben. Zo begeleiden wij dementie (Alzheimer), de ziekte van Parkinson en andere ouderdoms- aandoeningen. Wij sluiten met onze bewoners een zorg overeenkomst op maat. We onderscheiden ons door persoonlijke aandacht, en bieden alle zorg+ van het reguliere aanbod. Op Golden Years Eikenrode woont men zelfstandig en ontvangt men dezelfde basis zorg zoals bij thuiszorg of in een reguliere instelling. Op Golden Years Eikenrode wordt deze zorg echter door de eigen staf verleend zodat deze in principe altijd door dezelfde hulp gebeurt. Heel plezierig qua privacy en intimiteit maar ook sociaal prettig.
Locatie:
Alles binnen een half uur te bereiken: Laren, Blaricum, Soest en Baarn, Bilthoven of Amersfoort. Uniek is dat het landgoed op loopafstand van het gezellige winkelcentrum van Loosdrecht ligt en in het mooiste plassen gebied van Nederland. Naast de schoonheid van de Vechtstreek is ook het bosrijke Stichtse dichtbij. Daarom heeft Golden Years er voor gekozen om zich op deze unieke locatie te vestigen.
.
Deze vrijblijvende verkoopinformatie is door ons kantoor met de meeste zorg samengesteld aan de hand van de door de verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Derhalve kunnen wij geen garanties verstrekken, noch kunnen wij op enigerlei wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden
Hoewel wij met de grootste zorgvuldigheid dit object hebben ingemeten, voldoet deze wellicht niet aan de Meet- instructie Gebruiksoppervlakte Woningen (NEN 2580).
Aspirant-kopers worden uitdrukkelijk uitgenodigd om de oppervlakte van het object op/na te meten en een bouwkundigekeuring uit te laten voeren. Mochten zij hiervan af zien dan vrijwaren zij Makelaardij de Nederlanden van alle aansprakelijkheid.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Appartement
Aantal kamers 1

Woningdetails

Woon oppervlakte 46

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Appartement
Aantal kamers 1

Woningdetails

Woon oppervlakte 46

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Aangeboden door:

Huurstunt.nl

Huurstunt.nl

Voor meer informatie over de bovenstaande huurwoning ga je naar Huurstunt.nl

Aangeboden door:

Huurstunt.nl

Huurstunt.nl

Voor meer informatie over de bovenstaande huurwoning ga je naar Huurstunt.nl