Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Wegens overweldigende belangstelling is het inplannen van een bezichtiging niet meer mogelijk.
Overige aanvragen worden op de wachtlijst geplaatst.

Nieuw in de verkoop genomen de sfeervolle, moderne en up to date woning gelegen te Franklinstraat 26 Hilversum. Deze karakteristieke jaren ’30 woning is na 2010 volledig gerenoveerd.
Kortom, deze woning is absoluut het bezichtigen waard en u koopt deze woning voor nog vele jaren woonplezier!

U begeeft zich hier dichtbij het centrum van Hilversum in een wijk met zeer veel jaren ’30 eengezinswoningen. Het is dan ook een knusse wijk waar veel jonge gezinnen met kinderen wonen.

Het station van Hilversum heeft u op enkele minuten loopafstand, ideaal voor degene die met bus of trein reist. Er rijden intercity’s naar Amsterdam, Amersfoort/Hengelo en Utrecht. De automobilist rijdt in slechts 7 minuten naar de oprit van de A27 in de richting van Utrecht of Almere. De andere kant op, eveneens in 7 minuten rijden, bereikt u de oprit van de A1 in de richting van Amsterdam. Pal voor de woning is genoeg betaalde parkeerruimte.
De woning is gelegen in een woonwerf waar hooguit stapvoets gereden mag worden.

De woning ligt dicht nabij veel natuur. Onder andere de bossen van Lage Vuursche, de Larense heide en op 10 minuten rijden van de Loosdrechtse plassen waar heerlijk gevaren kan worden. Hilversum is daarnaast een plaats met alle voorzieningen en faciliteiten voor jong en oud met veel horeca in het centrum.

Highlights:

- Instapklaar met moderne keuken en badkamer
- Sfeervolle jaren ’30 woning
- Fijne mix van moderne look met jaren ’30 accenten
- 3 slaapkamers, mogelijkheid tot een 4e slaapkamer aanwezig
- Centraal gelegen
- Kindvriendelijke buurt
- Schilderwerk buitengevel voor- en achterzijde van 2021
- Gehele woning gestukt

Indeling:
Begane grond:
Vanuit de voortuin bereikt u de recentelijk geschilderde entree. U loopt via de entree door de vestibule naar de hal. Via de hal bereikt u de traditioneel afgewerkte toilet van de begane grond, de berging met alle aansluitingen van de nutsvoorzieningen, de woonkamer en de keuken. De Brugman keuken is in moderne stijl aangelegd en voorzien van een keramische kookplaat, een inbouw vaatwasser, een inbouw koelkast, een inbouw combi-oven en een afzuigkap van de merken Whirlpool en Siemens.
De keuken verschaft via de achterdeur toegang tot de onderhoudsvriendelijke achtertuin. De achtertuin ligt op het zuid westen. Dat betekent dat u hier tot in de avonduren prettig in de zon kan zitten. Het zonnescherm boven de openslaande deuren tussen de achtertuin en de woonkamer houden de warmte buiten.
De woonkamer is op te delen in een eetgedeelte en een woongedeelte.
In de woonkamer ligt een prachtige mahonie houten parketvloer afgewerkt met hoge plinten. De woonkamer kan warm worden gehouden middels de design radiator of de gietijzeren "Janus" houtkachel van het merk Jacobus. De schouw behorende tot de houtkachel is op klassieke wijze afgewerkt met eikenhout.

Eerste etage:
Via de trap komt u op de overloop van waaruit u toegang heeft naar de wasruimte, 2 slaapkamers en de badkamer. De overloop en slaapkamers zijn voorzien van laminaatvloer. Ook deze verdieping is geheel keurig afgewerkt met gestukte muren.
De moderne badkamer is voorzien van een ingebouwde Aquaryl ligbad, een wandmeubel, verlaagd sierplafond met inbouwspotjes en de muren zijn stijlvol afgewerkt met Terra Stone stukwerk.
Aan de andere zijde van de overloop bevindt zich het 2e toilet van de woning. In deze ruimte heeft u ook plek voor de wasmachine en/of droger. De wasruimte verleend tevens toegang tot het balkon boven de achtertuin.

Tweede etage:
Deze etage is momenteel één grote ruimte. Het dak is volledig geïsoleerd en heeft aan beide zijden samen in totaal 3 dakramen voor frisse lucht en lichtinval. Het grote dakraam aan de zonnige zijde van de woning is voorzien van een buitenzonwering. Mocht u op zoek zijn naar een 4e slaapkamer dan leent deze ruimte zich voor precies dat. Middels een tussenmuur zijn van deze grote slaapkamer 2 kleinere slaapkamers te maken. Ook kunt u ervoor kiezen de huidige slaapkamer te verkleinen en de extra ruimte als werkplek in te richten. Hier vindt u tevens op verschillende plekken extra opbergruimte. Zowel achter de knieschotten als in de Cv-ruimte zij opberg mogelijkheden te vinden.

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 1931
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1931
Woon oppervlakte 101
Aantal verdiepingen 3

Overige

Leeg Ja
Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 97
Tussenwonin Ja
Aantal badkamers 0
Eengezinswoning Ja
Aantal slaapkamers 3

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 1931
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1931
Woon oppervlakte 101
Aantal verdiepingen 3

Overige

Leeg Ja
Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 97
Tussenwonin Ja
Aantal badkamers 0
Eengezinswoning Ja
Aantal slaapkamers 3

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Van Dort Makelaardij