Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Pal in het winkelcentrum van Klazienaveen, op A1 locatie, gelegen fraai, compleet vernieuwd appartement voorzien van alle comfort met daaronder een dito winkelruimte

Aan de Langestraat 127 en 127a bevindt zich het gecombineerde object appartement met winkelruimte op een royale kavel van 600 m2. Het gehele object heeft een recente metamorfose ondergaan en wel zodanig dat er gesproken kan worden van bijna volledige nieuwbouw. Het appartement is compleet uitgevoerd, heeft een schitterende entree met brede trap en vervolgens merkt u het direct bij binnenkomst: op materiaalkeuze is niet bezuinigd. Energielabel (wrschl.A)moet nog aangevraagd worden . Er is veel aandacht gegeven aan isolatie, afwerking, comfort en duurzaamheid. In het appartement treft u het volgende aan: kunststof kozijnen met HR+ glas, een aantal in draai-kiep uitvoering uitgevoerd met geïntegreerde horren, Rolluiken, toegang tot een dakterras, 5 dubbelwerkende airco's (Daikin split), geïsoleerde Fermacell vloer, geëgaliseerd en met vinyl belegd. (In gastentoilet en badkamer met plavuizen). Pand is compleet gestuct met LG-mortel. Dak vernieuwd, nieuw dakleer, PIR 10/30 platen als isolatie. Dakterras voorzien van HPL platen en EPDM-dakleer. De keuken, in lengte richting is v.v. bijna nieuwe inbouwapparatuur van AEG, te weten: een vaatwasser, koelkast, diepvriesladen, een 5 zone inductie kookplaat plus een afzuigkap. Tot slot nog vermeldenswaard, de prachtig uitgevoerde badkamer met toilet, inloopdouche en mooi ontworpen wastafelmeubel zijn geheel in stijl van het appartement uitgevoerd, en dat geldt tevens voor het gastentoilet.
Appartement
Indeling: Via een doorloop gang rechts van het object is aan de achterzijde de overdekte entree van het appartement. Opvallend is de luxe uitstraling in de beneden hal met de prachtig uitgevoerde trap naar het appartement. In deze hal bevindt zich de garderobehoek en onder de trap is een forse bergruimte voor paraplu, wandelschoenen e.d. Boven aangekomen bevindt zich de overloop met aan de linker kant 2 forse 3 vaks glazen schuifdeuren die toegang geven tot de woon/eetkamer. Deze kamer is het best te omschrijven als een lange L-vorm, de lange zijde is ruim 15 meter. Hier is ook de inbouwkeuken geplaatst. De woonkamer bevindt zich aan de voorzijde en meet 40 m2 terwijl de eetkamer en keuken tezamen meer dan 25m2 aan oppervlakte hebben. Aan ruimte geen gebrek. Vanuit de overloop zijn alle andere vertrekken bereikbaar, te weten het gastentoilet, de bijkeuken met witgoedopstelling en CV, de badkamer (5 m2) en de drie slaapkamers respectievelijk 10.5, 7 en 25 m2 (Incl. inloopkast)
Winkel
Indeling:
Uitstekend toegankelijke winkel op A1 locatie in looproute pal bij groot, gratis parkeren terrein. 2 openslaande toegangsdeuren in een frontbreedte van ruim 9 meter geven toegang tot deze, frisse en lichte winkelruimte met een nuttig vloeroppervlak van 177 m2. Er is eventueel ruimte voor een pantry. Achter in de zaak is een toiletruimte ingericht. Via de achteruitgang komt u op een bestraat terrein van 10 x 35 meter met een achteringang dmv een op afstand bedienbaar elektrisch hek Voor opslag van goederen, parkeerterrein of het plaatsen van een loods is dit een prima kavel. Het winkelgedeelte heeft separate GWL meters, los van het erboven gelegen appartement. Winkel valt in het bestemmingsplan "centrum" wat impliceert dat in principe alles wat er aan centrumvoorzieningen en winkelaanbod is ook in dit pand toegestaan wordt.
Bijzonderheden:
Appartement is notarieel gesplitst en kadastraal gewijzigd van winkel, m.a.w. er is geen bedrijfswoning verplichting
Ontdek een Oase van Winkelplezier in Klazienaveen, gunstig gelegen aan de A37. Met meer dan 12.000 inwoners herbergt dit dorp een opvallend winkelcentrum dat zelfs in vergelijking met grotere steden indruk maakt.
Het winkelcentrum wordt gedomineerd door twee opvallende complexen, Schip 1 en Schip 2, die het kloppende hart vormen van een goed georganiseerde winkelstraat. Hier vindt u een gevarieerde mix van hoogwaardige winkels die bezoekers uitnodigen om te ontdekken en te winkelen.
Naast het diverse winkelaanbod staat dit dorp bekend om zijn gastvrije ondernemerschap. De lokale ondernemers streven ernaar een warm welkom te bieden aan zowel inwoners als toeristen.
Evenementen zijn een belangrijk onderdeel van de charme van dit dorp. Naast de wekelijkse markt worden er thematische markten georganiseerd, zoals de Bloemenmarkt en een Platen en CD markt, die de winkelervaring nog specialer maken.
Dit dorp biedt niet alleen een aangename plek om te wonen, maar ook zakelijke kansen. Als u op zoek bent naar een locatie waar wonen, werken en ondernemen naadloos samenkomen, dan is dit de ideale keuze.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Appartement
Aantal kamers 4

Woningdetails

Woon oppervlakte 175
Inhoud woonhuis 1028
Aantal verdiepingen 1

Buiten

Garage mogelijk Ja

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Plat dak Ja
In overleg Ja
Eigen grond Ja
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 600
Appartement Ja
Bovenwoning Ja
Dak isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Stadscentrum Ja
Bestaande bouw Ja
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Appartement
Aantal kamers 4

Woningdetails

Woon oppervlakte 175
Inhoud woonhuis 1028
Aantal verdiepingen 1

Buiten

Garage mogelijk Ja

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Plat dak Ja
In overleg Ja
Eigen grond Ja
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 600
Appartement Ja
Bovenwoning Ja
Dak isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Stadscentrum Ja
Bestaande bouw Ja
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Noordbarge Makelaardij