Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

In deze villa merk je hoe je kunt genieten van veel ruimte

Een niet alledaags object, zo mag je deze zeer royale luxueuze vrijstaande terp woning, gebouwd in 2013, met een schitterend vrij uitzicht over waterpartijen en landerijen wel noemen Aan het water gelegen met terras waar je van de stilte, de zonsondergang en de mooie zomeravonden kan genieten met familie en kennissen. Misschien wel op de beste plek van de Wolferinghaar gesitueerd. Deze fijne gastvrije villa met z'n over bemeten ruime woonkamer en keuken is het trefpunt van een fijn gesprek, een mooi feest, een heerlijke maaltijd voor, pak 'm beet, 12 vrienden, maar tevens de plek waar je de rust en de natuur van nabij kunt meemaken. Na een lange enerverende werkdag is het hier goed thuiskomen. De huidige -eerste bewoners- gaan dit huis dan ook met pijn in het hart verkopen. Door een veranderende werksituatie is wonen in Emmen geen optie meer voor hen. Bij een zeker aan te bevelen bezichtiging zult u een woning aantreffen die in een uitstekende staat van onderhoud verkeert. Alle onderdelen van de vertrekken zijn tot in de puntjes afgewerkt. In principe kunt u "er zo in". Doordat de woning op zo'n prachtige plek staat met betoverend uitzicht is de betrekking hiertoe te zien in de royale raampartijen. De villa staat op een kavel van 541 m2 en aan de straatkant is een mooie open ruimte waar meer dan voldoende parkeerruimte is. Op de eigen kavel kunnen 2 auto's royaal parkeren. Vermeldenswaard is dat er 5 volwaardige slaapkamers zijn, de indeling is zeer uitgekiend.
Indeling;
Fraaie brede oprit met de entree naar de woning, binnengekomen valt de grote lichte hal met trapopgang al direct op. Verrassend mooie zichtlijn naar de verdieping. Gastentoilet, meterkast en -een mooi detail- 2 identieke deuren naast elkaar gesitueerd, de linker naar de woonkeuken en de rechter naar de woonkamer. Rechts naast de voordeur bevindt zich de entree naar de berging/garage.
De keuken, in een U-vorm, is voorzien van een kook-schiereiland, royaal granito werkblad, 2 inbouw combi magnetrons, inbouw koffiemachine 4 zone inductie kookplaat, Grote koelkast en vaatwasser. Inbouwapparatuur van Miele. Tussen de woonkeuken en de woonkamer bevinden zich suite deuren. De woonkamer (62m2!) is tuingericht en biedt door de fraaie raampartijen en de schuifpui een wijds uitzicht over het water een het achterliggende land. De gehele begane is v.v. vloerverwarming. Inpandig bereikbaar: De berging/garage 7 x 2.8 meter

Verdieping:
Via de 'luie' trap met kwartslag komt u op de vide met de entrees naar 5 (!) slaapkamers variërend van 20 m2 naar 3 slaapkamers van plm 15 m2 en de minst grote van 13 m2 . De fraaie badkamer is v.v. een bad, een douchecombinatie, toilet en vaste wastafel.

Zolder:
Via een vlizotrap/zoldertrap bereikbaar. Een zee van ruimte, ruim 13 meter lang met in het midden stahoogte. Kom maar op met uw spullen!

Bijzonderheden:
Energieklasse A
16 zonnepanelen, opbrengst 2023 4136 KW/h
Degelijk hang- en sluitwerk, ramen afzonderlijk afsluitbaar.
Vloerverwarming b.g.g.
Droge kruipruimte onder gehele woning
Bouwtechnisch keuringsrapport aanwezig.
Hardhouten kozijnen, schilderwerk recentelijk uitgevoerd.
Ramen in roedeverdeling.
Fraai aangelegd zonneterras
Parkeren op eigen erf.

De Delftlanden, de jongste wijk van Emmen, is in het afgelopen decennium uitgegroeid tot een zeer gewilde woonlocatie. Dit is geen toeval, aangezien belangrijke woonvoorkeuren zoals duurzaamheid, luxe, comfort en het wonen in het groen tegenwoordig een grotere rol spelen dan ooit onder kopers en zoekers naar een nieuwe woning. Al deze woonwensen worden vervuld in De Delftlanden. Deze moderne, nog in ontwikkeling zijnde wijk ligt zeer gunstig ten westen van het centrum van Emmen en is goed te bereiken vanaf de N34, A37 en A28. In slechts twee autominuten zit u op de N34. Bovendien ligt het station Emmen Zuid ten zuiden van de Delftlanden. Het station is stopplaats voor zowel de stoptrein als sneltrein.
Nieuwe woonwijk bij het bos
Gunstige ligging en bereikbaarheid
Vlakbij centrum Emmen
Kindvriendelijke omgeving
Voorzieningen dichtbij

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Woonhuis
Bouwjaar 2013
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 2013
Woon oppervlakte 236
Inhoud woonhuis 907
Aantal verdiepingen 2

Buurt

Woonwijk Ja

Overige

GasCV Ja
Villa Ja
Aan water Ja
In overleg Ja
BouwjaarCV 2013
Eigen grond Ja
Hellend dak Ja
Perceel oppervlakte 541
Tuin rondom Ja
Oppervlakte woonkamer 62
Vrij uitzicht Ja
Bestaande bouw Ja
Garage inpandig Ja
Aantal slaapkamers 0
Buiten bebouwde kom Ja
Vrijstaande woning Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Woonhuis
Bouwjaar 2013
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 2013
Woon oppervlakte 236
Inhoud woonhuis 907
Aantal verdiepingen 2

Buurt

Woonwijk Ja

Overige

GasCV Ja
Villa Ja
Aan water Ja
In overleg Ja
BouwjaarCV 2013
Eigen grond Ja
Hellend dak Ja
Perceel oppervlakte 541
Tuin rondom Ja
Oppervlakte woonkamer 62
Vrij uitzicht Ja
Bestaande bouw Ja
Garage inpandig Ja
Aantal slaapkamers 0
Buiten bebouwde kom Ja
Vrijstaande woning Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Noordbarge Makelaardij

Vergelijkbaar in de buurt