Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Zeer riante twee-onder-een-kap met maar liefst 204 m2 woonoppervlakte op een ruim perceel van 413 m2. Deze karakteristieke unieke woning met allures van een vrijstaande woning is gebouwd in de jaren 30 stijl, met erker en een veranda aan de voorzijde en aan de achterzijde over de gehele breedte is de woning met 2.70 meter uitgebouwd. Daarnaast nog vele extra’s zoals een fraaie dakopbouw, extra dakkapel, zeer grote tuinkamer voorzien van pelletkachel met buitenkeuken en berging inclusief pizzaoven.
Deze woning beschikt over twee woonkamers annex loungeruimtes, een riante woon-/leefkeuken en 5 slaapkamers. Op eigen perceel heeft u voldoende parkeerruimte voor meerdere auto’s en is ook een laadvoorziening voor elektrisch voertuigen aanwezig. Deze duurzame woning met een energielabel A+ is volledig geïsoleerd en beschikt over 21 zonnepanelen.
De Pauwenburg is een brede laan met een stadsgracht in het midden, gelegen in de gewilde Landerijen-West met alle denkbare voorzieningen op loop-/fietsafstand zoals kinderopvang, lagere en middelbare scholen, winkels, supermarkt, het natuurpark en het recreatiegebied “Het Gelderse Hout” met mountainbikeroute en uitgestrekt wandel/hardloopgebied. Het centrum en het centraal station is op korte afstand gelegen en makkelijk te bereiken per openbaar vervoer en/of met de fiets en uitvalswegen richting snelweg A6 in de directe omgeving.

Indeling:
Begane grond:
Entree, meterkast; toilet met fonteintje, trapopgang met dichte trapkast naar de eerste verdieping; Vanuit de hal bereikt u de royale woonkamer, deze ruimte is licht door de grote erker met zicht op de ruim opgezette laan. De woonkamer en woonkeuken/eetkamer zijn gescheiden door kamer-en-suite deuren. In de woonkeuken bevindt zich de royale keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een inductiekookplaat, dual cook flex oven, afzuigkap, vaatwasser en Amerikaanse koelkast. De woonkeuken beschikt over een bar en openslaande tuindeuren naar het buitenterras. Aangrenzend aan de woonkeuken bevindt zich een lounge gedeelte (tweede woonkamer) met sfeervolle houthaard. Deze ruimte is geschikt voor verschillende doeleinden, zoals o.a. kantoor aan huis. De gehele beneden verdieping is flink uitgebouwd (totale woonoppervlakte van 117 m2) en is voorzien van lichte natuurstenen vloer met (grotendeels) vloerverwarming.

Eerste verdieping:
Via de vaste trap bereikt u deze verdieping; ruime overloop; Op deze verdieping bevinden zich 3 slaapkamers, waarvan 2 zeer ruim zijn. Voorheen waren er 4 slaapkamer, 2 slaapkamers zijn samengevoegd tot 1 slaapkamer. Deze is vrij simpel opnieuw te splitsen in 2 slaapkamers. Op deze verdieping bevindt zich tevens de volledig betegelde badkamer, deze is voorzien van een inloopdouche, ligbad dubbele wastafel en tweede toilet.

Tweede verdieping:
Via vaste trap te bereiken tweede verdieping met ruime overloop en kantelraam. Op de overloop is een opstelplaats voor een wasmachine en/of een wasdroger en is een warmte terugwin unit aanwezig. Daarnaast bevinden zich op deze verdieping 2 slaapkamers waarvan 1 met een dakkapel en een kantelraam en 1 slaapkamer met een grote dakkapel en ingebouwde vakkenkast tot aan het plafond en er is veel opbergruimte achter de knieschotten.

Tuin:
Fraai aangelegde tuin met diverse terrassen. De tuin is speels aangelegd met diverse borders voorzien van kleurrijke planten, sierheesters en (fruit)bomen). Tevens bevindt zich aan de achterzijde een ruime stenen berging met pizzaoven en een tuinkamer met extra berging en keuken. Deze ruimte wordt verwarmd middels een pelletkachel. De tuinkamer is ruim en kan voor meerdere doeleinden dienen, zoals bedrijf aan huis of kantoorruimte.


Kenmerken:
Bouwjaar: 2001;
Woonoppervlakte: 204 m²;
Inhoud: 699 m³;
Perceel: 413 m²;
Tuinkamer: Met pellet kachel verwarmde ruimte (31 m2) met extra berging en buitenkeuken geschikt voor diverse doeleinden, geheel voorzien van elektriciteit;
Duurzaamheid: Volledig geïsoleerde energiezuinige woning, voorzien van 21 zonnepanelen, stadsverwarming en WTW-unit.
Energielabel: Energielabel A+;
Veiligheid: De woning is deels voorzien van rolluiken aan voor- en achterzijde.
Parkeermogelijkheden: Op eigen erf en aan de straat;
Woonkamer(s): Zeer ruime woonkamer met zicht op de straat en aparte loungeruimte;
Slaapkamers: 5 waarvan 3 slaapkamer op de eerste verdieping en 2 op de tweede verdieping;
Keuken: Woonkeuken voorzien van alle moderne inbouwapparatuur en losse Amerikaanse koelkast;
Badkamer: Volledig betegelde badkamer, voorzien van inloopdouche, bad en dubbele wastafel;
Berging: 2x ruime berging van elk ( 7,8 m2, 10,8 m2) 1 is voorzien van een grote stenen hout gestookte pizzaoven met afvoer;
Tuin: Fraai aangelegd met borders en diverse terrassen, robuuste (metalen) erfafscheiding langs het pad, oplaadpunt EV, buitenstopcontacten en 2 buitenkranen.

Bent u op zoek naar een zeer ruime karakteristieke woning met veel mogelijkheden dan is dit de uitgelezen kans! Neem gerust contact op voor een bezichtiging!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Helft van dubbel
Bouwjaar 2001
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 2001
Woon oppervlakte 204
Inhoud woonhuis 699
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Tuin zij Ja
Tuin voor Ja
Energielabel A+
In overleg Ja
Eigen grond Ja
Perceel oppervlakte 413
Tuin achter Ja
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 2
Stadsverwarming Ja
Aantal slaapkamers 5
Parkeergelegenheid Ja
Opmerkingen isolatie Volledige isolatie

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Helft van dubbel
Bouwjaar 2001
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 2001
Woon oppervlakte 204
Inhoud woonhuis 699
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Tuin zij Ja
Tuin voor Ja
Energielabel A+
In overleg Ja
Eigen grond Ja
Perceel oppervlakte 413
Tuin achter Ja
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 2
Stadsverwarming Ja
Aantal slaapkamers 5
Parkeergelegenheid Ja
Opmerkingen isolatie Volledige isolatie

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Sallandse Huizen