Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

LET OP: VERSCHILLENDE VERKOOP PRIJZEN

Bouw is reeds gestart!

Wonen in de Noordster is luxueus en duurzaam wonen met hoogwaardig wooncomfort.

Als je na een lange dag werken de wijk inrijdt, voel je het direct. Dit is fijn thuiskomen! Spelende kinderen, de buren kletsen gezellig met elkaar op hun terras en de geur van bloemen hangt in de lucht. Hier woon je in een groene woonwijk met de gemoedelijke sfeer zoals je die kent van het dorp. De groene (speel)plekken zorgen voor rust en ruimte. Je zult versteld staan van alle faciliteiten in de buurt van de Noordster. Je kunt op verschillende plekken in het oude dorp heerlijk lunchen, dineren of borrelen. Ook kun je in verschillende sportcentra’s terecht voor een gezonde sport work-out. Verschillende basisscholen en een middelbare school is ook op loopafstand.

Op de plaats waar voorheen de MAVO- en de Harmpje Visserschool zijn begonnen, het jeugd en opvangwerk jarenlang in de vorm van de Skuil en de Open deur heeft plaatsgevonden, maar ook de Visserijschool nog tijdelijk vanwege nieuwbouw heeft gehuisvest, wordt nu een appartementencomplex met 19 ruime hoekappartementen gebouwd.

De Noordster heeft een prachtig design, hoogwaardige afwerking en voldoende privacy. Op elke bouwlaag komen 5 hoek appartementen met een gezamenlijke trappenhuis en een gezamenlijke lift. Daarmee zijn de woningen levensloopbestendig en ook geschikt voor minderen validen of ouderen. Iedere woning heeft één vaste parkeerplaats en is er een gemeenschappelijke fietsenberging aanwezig met laadpunten voor elektrische fietsen of scootmobielen.

Ieder appartement heeft haar eigen kenmerken. Denk maar aan hoge plafonds, grote raampartijen, woonoppervlaktes variërend van ca. 87 tot 95 m2, balkon van (ca. 11 m2 ) en een fijne woonkamer.

Het complex wordt gebouwd naar de huidige nieuwbouw eisen; gasloos en voorzien van warmtepompen, zonnepanelen en kozijnen met isolatieglas. Daarnaast beschikt ieder appartement over vloerverwarming en vloerkoeling.

Informeer naar deze unieke woonbeleving!SCHRIJF JE DAN NU IN.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Benedenwoning
Bouwjaar 2023
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2023
Woon oppervlakte 87
Inhoud woonhuis 261
Aantal verdiepingen 1

Overige

Lift Ja
Balkon Ja
In aanbouw Ja
In overleg Ja
Vloerverwarming Ja
Aantal slaapkamers 2

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Benedenwoning
Bouwjaar 2023
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2023
Woon oppervlakte 87
Inhoud woonhuis 261
Aantal verdiepingen 1

Overige

Lift Ja
Balkon Ja
In aanbouw Ja
In overleg Ja
Vloerverwarming Ja
Aantal slaapkamers 2

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra Makelaardij b.v.