Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

LET OP! OPEN HUIS OP DINSDAG 5 MAART IS GEANNULEERD, DE WONING IS INMIDDELS VERKOCHT.

Welkom bij Skilpaed 30, dé perfecte plek voor wie naast riant wonen ook graag een Bed & Breakfast wil runnen, maar ook uitermate geschikt als kangoeroe woning of praktijk/kantoor aan huis. Deze charmante eengezinswoning uit 1927 is gelegen in het gezellige Dronryp en heeft zoveel te bieden. Stap binnen in deze voormalige slagerij en word verrast door de unieke elementen die deze woning karakter geven. Authentieke details sieren de ruimte, zoals een woonkamer en-suite, fraaie paneeldeuren, glas-in-lood en een sfeervolle serre waar je heerlijk kunt ontspannen. De luxe badkamers en keukens zijn recent gerenoveerd en voorzien van alle moderne gemakken.

Buitenleven
De riante tuin rondom het huis biedt volop ruimte voor ontspanning en vertier. Geniet van de rust onder de fruitbomen of bereid de lekkerste pizza's in de overdekte buitenkeuken met bar, koelkast en heuse pizza-oven: perfect voor een gezellig samenzijn met vrienden en familie!

Overige Voorzieningen
Dit pand beschikt over maar liefst 13 zonnepanelen, waardoor je niet alleen duurzaam leeft, maar ook bespaart op je energierekening. De werkplaats biedt mogelijkheden voor creatieve projecten of extra opslagruimte. De volwaardige B&B op de bovenverdieping is inclusief meubilering, ideaal voor gasten die willen genieten van alles wat deze bijzondere woning te bieden heeft.

De indeling van de woning als volgt:

Begane grond
Entree via voorzijde naar ruime hal met meterkast, trapopgang en toegang naar de woonkamer. Hier sta je direct al oog in oog met de luxe afwerking en stijl die door de hele woning is toegepast. De woonkamer en-suite is beslist sfeervol te noemen, met hoge plafonds en veel lichtinval. De eetkamer biedt ruimte voor een grote eetopstelling en geeft toegang tot de halfopen keuken. De moderne keuken is in hoekopstelling en voorzien van verschillende inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, koelkast, combi-oven(s) en 4-pits inductiekookplaat en afzuigkap. Vanuit de eetkamer is toegang tot de ‘opkamer’. Deze is momenteel in gebruik als speelkamer maar is ook zeer geschikt voor bijv. een mini-bibliotheek of extra slaapkamer. Aansluitend aan de eetkamer bevindt zich de recent aangebouwde serre met uitzicht op de fruitbomen. Door op zonnige dagen de tuindeuren lekker open te gooien, betrek je de tuin bij de woonkamer voor dat fijne binnen-buitengevoel! Hier zit je heerlijk beschut.

Vanuit de centrale hal kun je zowel naar de separate toiletruimte (met urinoir) en de moderne badkamer met inloopdouche als naar een slaapkamer met ruime walk-in close. Dat maakt deze woning beslist levensloopbestendig. Liever een werkkamer op deze plek? Dat kan uiteraard!
Vanuit de keuken is toegang tot de bijkeuken en naastgelegen wasruimte. Aan de achterzijde van de woning is toegang tot de werkplaats (de oude slagerij) waar zich tevens de cv-installaties bevinden en de houtkachel.

Eerste verdieping – B&B
De eerste verdieping is in gebruik als B&B en toegankelijk via de trap aan de achterzijde van de woning, via het dakterras of via de hoofdingang. De overloop biedt toegang tot een woonkamer, keuken, twee slaapkamers, een separaat toilet, luxe badkamer, wasruimte, berging en een royaal dakterras. Deze B&B is als gastenverblijf direct te verhuren, maar biedt ook een fantastische mogelijkheid voor kangoeroe-wonen. Geen B&B maar juist extra slaapkamers op deze verdieping. De keuken en woonkamer zijn eenvoudig te realiseren als slaapkamer, waardoor er in de woning maar liefst 6 slaapkamers ontstaan.

Tuin
Tuin rondom de woning met achtertuin gelegen op het Noordwesten. Een groot terras over de volle breedte van de serre en een gazon met diverse fruitbomen maakt de buitenruimte compleet. Een riante overkapping met inpandige berging is gelegen op de achterzijde van het perceel. Hier kun je heerlijk loungen en zomers recreëren in eigen woning! Met aan de ene kant ruimte voor een fijne buitenkeuken en aan de andere kant stalling voor je auto(s). In het midden bevindt zich een afsluitbare berging, ideaal voor o.a. het stallen van tuinmeubilair. De tuin is zowel voorzien van bestrating als een net gazon en grotendeels omheind wat zorgt voor voldoende privacy.

Bijzonderheden:
• Slaapkamer en badkamer op b.g. (levensloopbestendig)
• Volwaardige gemeubileerde B&B
• Royaal perceel 1152 m²
• Grotendeels kunststof kozijnen met HR+ glas
• Moderne en goed geïsoleerde woning
• Uitstekend onderhouden tuin met royale overkapping en buitenkeuken
• Centrale ligging nabij A31 (Leeuwarden – Franeker)

Dronryp
Het leuke dorp Dronryp telt ca. 3.300 inwoners en is daarmee één van de grotere dorpen van de gemeente Waadhoeke. De vrijheid van een dorp en de gemakken van de stad op kleine afstand. Binnen een uur ben je in Amsterdam. De historische steden Leeuwarden, Franeker en Harlingen liggen op nog geen 10 minuten afstand (A31). Bovendien heeft het dorp een goede verbinding met openbaar vervoer. Het dorp zelf, waar ook een groot aantal forenzen wonen, heeft een kleinschalig winkelbestand waaronder een goede bakker, een prima supermarkt, een kapper en een snackbar. Ook is er wekelijks een marktje en heeft de visboer zijn vaste stekje. Naast 3 scholen, kinderopvang en sportfaciliteiten heeft het dorp een zeer actief sport- en verenigingsleven.

Skilpaed 30 combineert historische charme met modern comfort en is een unieke kans voor bijvoorbeeld grote gezinnen of stellen die dromen van een eigen B&B. Wordt dit jouw nieuwe [t]huis? Laat deze kans dan niet aan je voorbijgaan en plan een bezichtiging!

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakte zijn indicatief.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1927
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1927
Woon oppervlakte 243.4
Inhoud woonhuis 1094.34
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
Balkon Ja
CV ketel Ja
Gaskachel Ja
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Perceel oppervlakte 1152
Tuin rondom Ja
Dak isolatie Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Muur isolatie Ja
Garage carport Ja
Garage electra Ja
Tuin kwaliteit Verzorgd
CV ketel eigendom eigenaar
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 4
Show with reservation -1
Vloerverwarming deel Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Mechanische ventilatie Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1927
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1927
Woon oppervlakte 243.4
Inhoud woonhuis 1094.34
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
Balkon Ja
CV ketel Ja
Gaskachel Ja
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Perceel oppervlakte 1152
Tuin rondom Ja
Dak isolatie Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Muur isolatie Ja
Garage carport Ja
Garage electra Ja
Tuin kwaliteit Verzorgd
CV ketel eigendom eigenaar
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 4
Show with reservation -1
Vloerverwarming deel Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Mechanische ventilatie Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Miedema Makelaars

De nieuwste koopwoningen in Dronryp