Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Vlijtseweg 42, Apeldoorn

Aan de Vlijtseweg 42 bevindt zich deze keurige twee-onder-één kapwoning waar je met maar liefst drie slaapkamers, riante badkamer, stijlvolle keuken, kelder, mooie veranda en een stenen berging niks te kort komt. Daarnaast is de woning instapklaar waardoor je hier direct kunt intrekken.

In de kindvriendelijke buurt ‘De Parken’ woon je op loopafstand van Apeldoorn centrum. Hierdoor zijn alle benodigde voorzieningen zoals een supermarkt, scholen, gezellige restaurants en winkels nabij gelegen. Ook de bereikbaarheid is erg goed met het openbare vervoer (bushaltes) en uitvalsweg (N344) in de buurt.

Begane grond
Vanuit de ruime voortuin, met plek voor twee auto’s op eigen terrein, is de voordeur te betreden van waaruit je in een hal aankomt. Deze hal heeft een keurige vloer en geeft toegang tot een eerste verdieping, kelder, toilet, keuken en woonkamer.

Deze knusse woonkamer voorzien van een sfeervolle haard geeft toegang tot een eetkamer middels ensuite deuren. De eetkamer heeft dankzij de vele raampartijen met prachtig glas in lood en erker voldoende natuurlijk daglicht inval.

De lichte keuken biedt toegang tot een achtertuin. Daarnaast vind je hier een oven, afzuigkap, witte keukenkasten met een donker (marmeren) keukenblad en koelkast.

Eerste verdieping
De eerste verdieping is te betreden middels een vaste trap van waaruit je op een overloop aankomt. Deze overloop biedt toegang tot twee slaapkamers en een badkamer. In de badkamer vind je een inloopdouche met regen douche, zwevend toilet, wastafel in meubel, een droger aansluiting en wasmachine aansluiting.

Beide kamers zijn volwaardige slaapkamers welke je uiteraard ook als werkkamer kan gebruiken. De kamer aan de achterzijde van de woning biedt toegang tot een keurig dakterras. En de slaapkamer aan de voorzijde kenmerkt zich door het schuine dak en de vaste kasten.

Tweede verdieping
Middels een vaste trap is de tweede verdieping te betreden waar zich een overloop bevindt. Vanuit deze overloop is toegang tot een diepe slaapkamer, die middels een vlizotrap weer toegang geeft tot een bergzolder.

Buitenruimte
In de riante achtertuin bevinden zich een stenen berging en een mooie veranda. Onder deze veranda kun je heerlijk dineren of loungen. Tevens is er een keurig grasveld en is de achtertuin verder betegeld.

Bijzonderheden
- Instapklaar
- Eigen parkeerplaats
- Drie slaapkamers
- Stenen berging
- Grote badkamer
- Mooie veranda

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 1935
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1935
Woon oppervlakte 101
Aantal verdiepingen 3

Overige

Leeg Ja
Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 250
Aantal badkamers 1
Eengezinswoning Ja
Twee onder een kap Ja
Aantal slaapkamers 3

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 1935
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1935
Woon oppervlakte 101
Aantal verdiepingen 3

Overige

Leeg Ja
Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 250
Aantal badkamers 1
Eengezinswoning Ja
Twee onder een kap Ja
Aantal slaapkamers 3

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

WitteWoning Makelaars Apeldoorn