Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website.

Startende woningzoekers opgelet! In een prettige en rustige straat hebben wij onlangs deze instapklare tussenwoning in de verkoop gekregen. Je komt te wonen in een groene omgeving en op korte afstand vind je alle denkbare voorzieningen. Nieuwsgierig naar wat je nog meer kunt verwachten? Maak kennis met de Korianderstraat 27 in Arnhem!

Vanuit de entree kom je binnen in de open keuken met aan de achterzijde het tuingerichte woon- en eetgedeelte met openslaande deuren naar de tuin. Boven beschik je over twee ruime slaapkamers, de badkamer en een aparte waskamer. Om het woongenot compleet te maken is er nog de recent aangelegde én onderhoudsvriendelijke tuin op het noorden. 

Benieuwd of de huidige bewoners binnenkort de sleutel aan jou kunnen overhandigen? Neem direct contact op met ons kantoor, plan een bezichtiging en laat je rondleiden door één van onze makelaars. Zien we je snel?

Indeling

Woonkamer
Vanuit de hal kom je via de keuken in de tuingerichte woonkamer. Het geheel is afgewerkt met strak gestucte wanden en een laminaatvloer die door de gehele woning is gelegd. Daarnaast komt er dankzij de grote ramen en de openslaande deuren naar de tuin een aangename hoeveelheid daglicht naar binnen; iets waar je absoluut niet zonder kunt in jouw nieuwe woning. 

Op warme zomerdagen zet je de deuren helemaal open waardoor de tuin een eenvoudig verlengstuk wordt van de leefruimte, heerlijk nietwaar?

Keuken
Aan de voorzijde vind je de mooie strakke keuken. Het geheel is geplaatst in een wandopstelling aan weerszijden en voorzien van diverse kasten en lades waardoor je aan werk- en opbergruimte niets te kort zult komen. 

Verder heb je de beschikking over alle denkbare inbouwapparatuur, te noemen een vaatwasser, koelkast, gaskookplaat met afzuigkap en twee combi ovens. Hier kook jij straks de sterren van de hemel!

Bovenverdieping
Middels de vaste trap begeven we ons naar de eerste verdieping. Hier heb je vanaf de overloop toegang tot een tweetal slaapkamers en de badkamer. Beide vertrekken zijn van goed formaat, lekker licht en afgewerkt met spachtelputz wanden en een laminaatvloer. Eventueel kun je één van de twee kamers weer terug brengen naar originele staat door de tussenmuur terug te plaatsen. 

Verder heb je vanuit de slaapkamer aan de achterzijde toegang tot nog een aparte waskamer. Hier vind je de nieuwe cv-installatie, de mechanische ventilatie en de witgoedaansluitingen.

En dan komen we in de badkamer, de plek waar je even helemaal tot rust kunt komen. De ruimte is van grond tot plafond betegeld en heeft een verzorgde uitstraling. De inrichting bestaat uit een douche, wastafelmeubel, designradiator en een toilet.

Tuin
Via de openslaande deuren kom je vanuit de woonkamer in de achtertuin. De tuin is gelegen op het noorden en recentelijk opnieuw en tevens onderhoudsvriendelijk aangelegd waardoor je hier naar onderhoud dus maar weinig omkijken hebt.

Daarnaast heb je nog de beschikking over een overkapping die is voorzien van stroom. Achter de overkapping vind je nog een schuurtje, ideaal om het tuingereedschap in op te bergen en de fietsen in weg te zetten.

Omgeving
De Korianderstraat ligt op 10 minuten fietsen van de Arnhemse binnenstad en bevindt zich in de nabije omgeving van de Rijnbrug. Het openbaar vervoer is op loopafstand bereikbaar. Binnen enkele minuten is de bus in het centrum van Arnhem. Ook is het mogelijk om vanaf deze bushalte naar Nijmegen te reizen. De snelwegen zijn via de Pleyroute gemakkelijk te bereiken. 

Vanaf de woning zijn de uiterwaarden langs de Rijn lopend binnen enkele minuten te bereiken. Er is veel speelgelegenheid voor kinderen en er is veel groen in de nabije omgeving. Winkels, scholen, kinderopvang, medische zorg en sportfaciliteiten: alles is aanwezig in de buurt.

De woning heeft een definitief energielabel, te weten A. Dit verloopt op 25-11-2032.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1996
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1996
Woon oppervlakte 95
Inhoud woonhuis 330

Overige

Perceel oppervlakte 119
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1996
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1996
Woon oppervlakte 95
Inhoud woonhuis 330

Overige

Perceel oppervlakte 119
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Arnhem