Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Amalia Familia, ideaal voor grote gezelschappen, biedt verrassend veel privacy, luxe, ruimte en comfort door de unieke opstelling.

Deze bijzondere groepsaccommodatie is volledig gasloos en uniek in zijn soort. Op het recreatiepark is dit dan ook de enige groepsaccommodatie! De Amalia Familia ontstaat uit meerdere vakantiewoningen namelijk: vier studio’s en twee groepsruimtes die samengevoegd fungeren als ‘hoofdgebouw’.

Het hoofdgebouw beschikt over een zeer royale woonkamer en een moderne keuken. De keuken is van alle gemakken voorzien en compleet uitgerust met koelkast, vriezer, inductie kookplaat, oven met magnetronfunctie, vaatwasser en Nespresso koffiezetapparaat.

Grenzend aan de open keuken vindt u de eetruimte. Voorzien van kwalitatief hoogwaardig meubilair is deze ruimte sfeervol en comfortabel ingericht. Samen koken en dineren is een genot in de Amalia Familia!
Ook de woonkamer is voorzien van een luxe meubelpakket. De stijlvolle kitchenette maakt deze ruimte helemaal compleet! Neem plaats in één van de twee zithoeken om even tv te kijken of gezamenlijk te borrelen.

Na een dag in groepsverband kunt u zich heerlijk terugtrekken in één van de zes vakantiewoningen. De zes woningen bestaan uit 4 tweepersoons studio's met kitchenette en 2 woningen met ieder 3 tweepersoons slaapkamers, badkamer, eethoek en kitchenette.

Verder beschikt deze Amalia Familia over een sauna, douches en kleedruimtes. Buiten vindt u nog jacuzzi en een eigen zwemvijver.
Deze instapklare groepsaccommodatie is dan ook geschikt voor jong en oud!

Wanneer u de Amalia Familia koopt met een combinatie van eigen gebruik en verhuur bepaalt u wanneer u de vakantiewoning zelf wilt gebruiken en wanneer deze beschikbaar is voor verhuur. Op deze manier geniet u van vakantie wanneer u daar aan toe bent én profiteert u van interessante opbrengsten. Wanneer u de accommodatie beschikbaar stelt voor verhuur gaat de verhuurorganisatie van Hofparken voor u aan de slag. Zij regelen het volledige verhuurproces, van de verhuur tot aan de schoonmaak.

Kenmerken:

Perceelgrootte: 2.300 m2
Woonoppervlakte: +/- 400 m2
Aantal personen: 20 personen
Privé parkeergelegenheid: ja, 8 plaatsen en laadpaal
Bijzonderheden: airco, zonnepanelen, sauna, jacuzzi, zwemvijver en oplaadpunt voor elektrische auto’s

Over Hofparken Wiltershaar…

Hofparken Wiltershaar bevindt zich in Winterswijk Kotten, in het hart van Nationaal Landschap Winterswijk in de Achterhoek.
Oude boerderijen, sfeervolle dorpen en grotere nederzettingen zijn vervlochten in het unieke, halfopen coulisselandschap dat wordt gekenmerkt door afwisselend kleine percelen en grote essen met daarnaast bosjes, houtwallen en meanderende beken in smalle dalen.

De rust en schoonheid van de Achterhoek zijn door een gerenommeerde landschapsarchitect vertaald naar een fraaie inrichting van het vakantiepark Wiltershaar, met veel uitbundig groen en aantrekkelijke waterpartijen.
Een verblijf op vakantiepark Wiltershaar in de Achterhoek is niet alleen aantrekkelijk voor liefhebbers van natuurschoon, wandelen en fietsen. Er is nog veel meer te beleven in het nabijgelegen Winterswijk. De gezelligste markt van de Achterhoek bijvoorbeeld, maar ook Villa Mondriaan en de Steengroeve. Ook het intrigerende Duitse Münsterland ligt op een steenworp afstand van dit park.





Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 2019
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 2019
Woon oppervlakte 400
Aantal verdiepingen 1

Overige

Leeg Ja
Villa Ja
Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 2306
Aantal badkamers 10
Aantal slaapkamers 0
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 2019
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 2019
Woon oppervlakte 400
Aantal verdiepingen 1

Overige

Leeg Ja
Villa Ja
Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 2306
Aantal badkamers 10
Aantal slaapkamers 0
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Luyten Makelaardij

De nieuwste koopwoningen in Winterswijk Kotten