Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Ben je op zoek naar een leuke hoekwoning met veel potentie en de mogelijkheid om je eigen droomhuis te creëren? Dan is Dahliastraat 28 in Culemborg precies wat jij zoekt!

Deze charmante woning biedt niet alleen 3 (slaap)kamers op de eerste verdieping, maar ook de mogelijkheid tot uitbreiding op de begane grond en zolder. Iets wat bij veel buren al is gedaan. Stel je eens voor hoeveel extra ruimte en mogelijkheden dit met zich meebrengt.

Ligging en voorzieningen:
De Bloemenbuurt is een gezellige jaren ‘30 buurt en één van de meest gewilde woonwijken in Culemborg. De Dahliastraat is een prachtige rustige straat met een vriendelijke sfeer, vlak bij de historische binnenstad en op steenworp afstand van de uiterwaarden en de Lek, waar je kunt genieten van de rust en ruimte van de natuur. Scholen, winkels, parken en het NS-station bevinden zich allemaal op loopafstand, waardoor dit een ideale locatie is. Ook de bereikbaarheid is uitstekend met nabijgelegen uitvalswegen die een goede verbinding geven naar Utrecht en Den Bosch.

Indeling
Begane grond: Via de entree stap je binnen in de hal. Hier vind je het toilet, de trapopgang naar de 1e verdieping en de toegang tot de woonkamer. De woonkamer is heerlijk licht door de grote raampartijen aan weerszijden van de kamer. In de woonkamer bevindt zich ook de toegang tot de grote verdiepte kelderkast met daarin ook de meterkast. De woonkamer moet nog wel worden afgewerkt, maar zo kun je hier wel je eigen stijl aan geven. De keuken bevindt zich aan de achterzijde van de woning en dient eveneens onder handen te worden genomen.

1e verdieping: De overloop geeft toegang tot de badkamer en 3 (slaap)kamers. De badkamer is in 2023 helemaal vernieuwd en voorzien van een half vrijstaand ligbad met regendouche, wastafel, vloerverwarming en toilet. De slaapkamers zijn van mooi formaat. In de kleinere kamer aan de achterzijde vind je de wasmachineaansluiting en krijg je toegang tot het balkon.

2e verdieping: Via een vlizotrap is de bergzolder te bereiken met veel opbergruimte en waar zich de cv-ketel bevindt.

Tuin:
De op het zuidoosten gelegen achtertuin is bereikbaar via de keuken en via een achterom. Je kunt hier in de zomer van vroeg tot laat genieten van de zon.
De tuin is voorzien van sierbestrating en borders. Achterin de tuin vind je een stenen berging van ruim 10m2. Ook de ruime voortuin is een heerlijke plek om te genieten van de zon en hier zou ook nog een eigen parkeerplek kunnen worden gerealiseerd.

Energie en verduurzaming:
Deze woning is uitstekend geïsoleerd en heeft een energielabel C. De woning is voorzien van na-isolatie in de gevels en alle ramen hebben dubbelglas met uitzondering van de authentieke kleine raampjes in het toilet en de badkamer. Het is mogelijk om de woning verder te verduurzamen, bijvoorbeeld door zonnepanelen op het dak te plaatsen.

Neem vandaag nog contact met ons op om een bezichtiging te plannen en ontdek alle mogelijkheden die deze woning te bieden heeft. Dit is jouw kans om in de gewilde Dahliastraat nabij het gezellige stadscentrum van Culemborg te wonen en een unieke woonplek te creëren. Wees er snel bij, want zo’n mooie kans komt niet vaak voorbij!

Bijzonderheden:
- Bouwjaar: 1947;
- Perceeloppervlakte: 181m²;
- Inhoud: 297m³;
- Woonoppervlakte: 76m² conform NEN2580 voorwaarden gemeten;
- Energielabel C;
- Grotendeels voorzien van dubbel glas;
- Verwarming middels CV-combiketel;
- Parkeerplek op eigen terrein is te realiseren;
- Aanvaarding/oplevering in overleg.
- Hoekwoning met veel (uitbreidings)mogelijkheden;
- Luxe nieuwe badkamer;
- Authentieke details zoals paneeldeuren waarvan er enkele al zijn hersteld.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 1947
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1947
Woon oppervlakte 76
Aantal verdiepingen 3

Overige

Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Hoekwoning Ja
Perceel oppervlakte 181
Aantal badkamers 1
Eengezinswoning Ja
Aantal slaapkamers 3
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 1947
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1947
Woon oppervlakte 76
Aantal verdiepingen 3

Overige

Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Hoekwoning Ja
Perceel oppervlakte 181
Aantal badkamers 1
Eengezinswoning Ja
Aantal slaapkamers 3
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

HMN Makelaars