Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

EEN DROOMHUIS VOOR HET MODERNE GEZIN

Stelt u zich eens voor: een ruimtelijk toevluchtsoord waar rust en ruimte de boventoon voeren, perfect afgestemd op de dynamiek van een groeiend gezin. In de adembenemende wijk Brinkhorst, waar groen en bossen elkaar omarmen, staat een parel van een woning te wachten op haar nieuwe bewoners. Met een begane grond die de vrijheid van maar liefst 67 m2 ademt, biedt dit huis het podium voor zowel intieme gezinsmomenten als grootse samenkomsten. Bent u op zoek naar een plek waar uw gezin kan floreren en waar ruimte geen luxe maar een vanzelfsprekendheid is? Dan is dit uw kans.

HIGHLIGHTS VAN EEN HUIS DAT INSPIREERT

Een zee van ruimte op de begane grond: 67 m2 puur woonplezier.
Een zeer ruime garage die niet alleen plaats biedt aan uw auto, maar ook aan uw dromen en hobby's.
Gelegen in de prachtige wijk Brinkhorst, een oase van rust omringd door het groen van bossen.
Een energiezuinig thuis met een comfortabel energielabel B.
Een royaal perceel van 350 m2, waar de tuin het huis omarmt en privacy garandeert.

EEN HUIS DAT VERHALEN VERTELT

Wanneer u de wijk Brinkhorst binnenrijdt, voelt u direct de bijzondere sfeer die er hangt. De bomen lijken te fluisteren dat u thuis bent. En daar, verscholen tussen het groen, staat uw toekomstige woning. Met een woonoppervlakte van 148 m2 biedt dit huis een zeldzame combinatie van ruimtelijkheid en gezelligheid.

De begane grond is het kloppende hart van het huis. Hier vindt u een woonkamer die met zijn 67 m2 niet alleen ruimte biedt aan een royale zithoek en een uitnodigende eettafel, maar ook aan de verbeelding. De grote ramen zorgen voor een natuurlijke lichtinval en een levend schilderij van uw tuin, die het huis omringt als een groene omhelzing.

De garage is een droom voor elke hobbyist of verzamelaar. Ruim genoeg om te dienen als werkplaats, opslag of zelfs als speelruimte voor de kinderen op een regenachtige dag. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Met vier slaapkamers, waaronder een riante master bedroom, biedt dit huis een privéplek voor ieder gezinslid. De slaapkamers zijn stuk voor stuk oases van rust, waar de dagelijkse hectiek plaatsmaakt voor ontspanning en persoonlijke tijd.

De tuin rondom het huis is een paradijs voor zowel de zonliefhebber als de schaduwzoeker. Met genoeg ruimte voor een trampoline, een moestuin of een gezellige barbecue, wordt dit de plek waar herinneringen gemaakt worden.

DE ESSENTIE VAN THUIS

Deze woning is meer dan een stapel stenen; het is een canvas waarop uw gezinsleven geschilderd zal worden. De ruimte, de rust, de natuur - alles is aanwezig om uw droomhuis werkelijkheid te laten worden.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1990
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1990
Woon oppervlakte 148
Inhoud woonhuis 549

Overige

Perceel oppervlakte 350
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1990
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1990
Woon oppervlakte 148
Inhoud woonhuis 549

Overige

Perceel oppervlakte 350
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Apeldoorn