Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

WONEN IN EEN BOSRIJKE OMGEVING IN APELDOORN WEST

Op zoek naar een ruim en comfortabel huis in de groene wijk Sprengenbos? Dit huis met vijf slaapkamers, een zonnige royale tuin en duurzame voorzieningen zoals zonnepanelen biedt een solide basis voor jouw gezin. De praktische garage met carport en een ruim perceel van 630 m2 maken het geheel af. Hier vind je de ruimte die je nodig hebt voor een groeiend gezin, met genoeg plek voor iedereen.

DE KERN VAN COMFORT EN DUURZAAMHEID

Vijf slaapkamers bieden genoeg ruimte voor een groot of groeiend gezin.
Een garage met carport houdt je auto's beschermd en binnen handbereik.
De tuin op het zuiden is perfect voor tuinliefhebbers en spelende kinderen.
Dertien zonnepanelen zorgen voor een lagere energierekening en een duurzame levensstijl.
Een perceel van 630 m2 geeft vrijheid en mogelijkheden voor uitbreiding of tuinieren.

EEN HUIS DAT AANVOELT ALS EEN THUIS

Bij binnenkomst in deze woning valt meteen de prettige sfeer op. De woonoppervlakte van 105 m2 is efficiënt ingedeeld, waardoor elke ruimte optimaal wordt benut. De ruime woonkamer is een fijne plek voor het gezin en de open keuken staat garant voor gezellige etentjes en samen koken. Vanuit de keuken heb je toegang tot de bijkeuken, waar de aansluiting van het witgoed bevindt. 

Middels de vaste trap komen we op de bovenverdieping. Hier zijn 3 slaapkamers gesitueerd en de badkamer. Alle vertrekken zijn afgewerkt in een nette en lichte kleurstelling, wat zorgt voor een frisse uitstraling. De moderne badkamer is volledig betegeld en is voorzien van een inloopdouche, ligbad, dubbele wastafel met meubel en een toilet. 

Op de tweede verdieping zijn 2 slaapkamers gesitueerd, beiden van goed formaat. 

Middels de openslaande deuren vanuit de woonkamer, stappen we de riante achtertuin in die is gelegen op het zuiden. De tuin is verzorgd aangelegd en is een rustige plek waar kinderen veilig kunnen spelen of waar je zelf kunt genieten van de zon. Als het weer even wat minder is, biedt de aangebouwde veranda beschutting zodat je toch nog buiten kunt zitten. De woning beschikt over meerdere terrassen. Daarnaast beschikt de tuin over een dubbele carport met een stalling voor een caravan/aanhanger.

De woning is tevens voorzien van een compleet nieuw geïsoleerd dak met nieuwe dakpannen.

De zonnepanelen op het dak zijn niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee. En met een ruim perceel van 630 m2 is er genoeg ruimte voor al je plannen.

OMGEVING

Deze prachtige woning bevindt zich op een schitterende locatie in Sprengenbos, aan de noordwestelijke zijde van Apeldoorn. Omgeven door rustige, groene omgevingen, biedt deze woning een fantastisch uitzicht op de natuur vanuit zowel het interieur als de tuin. Het gebied is uitermate geschikt voor wandelaars, hardlopers en fietsers, dankzij de nabijheid van de bossen en het paleispark van Het Loo. Een scala aan faciliteiten, waaronder scholen, sportcentra en theaters, bevindt zich in de directe omgeving. Bovendien is de binnenstad van Apeldoorn met haar levendige terrassen en winkelstraten binnen tien minuten fietsafstand bereikbaar. Met eenvoudige toegang tot de snelwegen A1 en A50 is de locatie van deze woning ideaal voor pendelaars.

NEEM DE VOLGENDE STAP

Kun je jezelf al voorstellen in deze tuin, genietend van de rust terwijl de kinderen spelen? Zie je de mogelijkheden die dit huis biedt voor jou en je gezin? Neem dan de volgende stap en plan een bezichtiging via onze website. Dit huis in Sprengenbos biedt een fijne plek voor jouw gezin om te groeien en samen te zijn. Maak van dit huis jouw nieuwe thuis.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1960
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1960
Woon oppervlakte 105
Inhoud woonhuis 479

Overige

Perceel oppervlakte 630
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1960
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1960
Woon oppervlakte 105
Inhoud woonhuis 479

Overige

Perceel oppervlakte 630
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Apeldoorn