Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Mooie kans voor starters! Sfeervolle jaren ’30 woning met 3 slaapkamers en een diepe vrij gelegen zonnige achtertuin.

Deze leuke starterswoning mogen wij u aanbieden namens Woningstichting Nijkerk. De woning dient op diverse punten gemoderniseerd te worden, maar dit is ook een mooie kans om het geheel naar eigen wens en smaak in te richten. Een badkamer dient in deze woning nog te worden gerealiseerd, evenals een CV- installatie voor verwarming en warm water. Houdt u van de zon? Dan zit u bij deze woning ook goed. De diepe achtertuin is gelegen op het zuiden. U geniet van veel privacy doordat directe achterburen ontbreken.

Bent u op zoek naar een woning op een uitstekende locatie op loopafstand van het centrum met diverse winkels en gezellige terrasjes, dan zal deze woning u zeker aanspreken. Uitvalswegen, scholen en het openbaar vervoer zijn in de nabijheid van de woning aanwezig.

Bouwjaar 1945. Woonoppervlakte 73 m². Perceeloppervlakte 142 m². Energielabel G.

INDELING

Begane grond: entree. Hal met meterkast en trapopgang naar de 1e verdieping. Sfeervolle en lichte woonkamer met hoog plafond en aansluitend een extra eet/werkkamer aan de achterzijde. De half open eenvoudige keuken (zonder apparatuur) is eveneens gelegen aan de achterzijde van de woning. Ook is in de keuken een praktische kelder/trapkast aanwezig. Naast de deur naar de achtertuin bevindt zich de toiletruimte. De diepe achtertuin is zonnig gelegen op het zuidwesten. Een grote stenen berging (voorzien van elektra) met vliering is aanwezig. Een extra aandachtspunt is dat de ‘achterom’ via een recht van overpad door de tuin van de buren (huisnummer 26) is geregeld.

Eerste verdieping: overloop. Drie slaapkamers, waarvan twee aan de achterzijde. Zowel aan de voor- als achterzijde zijn dakkapellen aanwezig met enkele beglazing. De slaapkamer aan de voorzijde is over de hele breedte geplaatst, waardoor een ruimere ouderslaapkamer is ontstaan. Ook is deze kamer voorzien van een ruime vaste kast en wastafel.

Tweede verdieping: via een vlizotrap op de overloop is de ruime bergzolder te bereiken. De zolder is op stahoogte. Een ideale ruimte om spullen op te bergen.

Bijzondere kenmerken: - Ideale starterswoning - Sfeervolle woonkamer - Drie slaapkamers en bergzolder - Bouwkundig rapport aanwezig - Energielabel G - Ruime zonnige tuin (achterom via tuin van de buren) - Op loopafstand van het centrum en overige voorzieningen

VERKOOPVOORWAARDEN Deze woning wordt aangeboden namens Woningstichting Nijkerk (WSN) tegen de volgende voorwaarden: • Huurders van WSN die uiterlijk op 26 april 2024 reageren, krijgen voorrang om de woning te kopen. Als er meer huurders reageren, heeft de kandidaat-koper die het langst in zijn huidige huurhuis woont voorrang. • Inschrijfformulieren en informatie zijn verkrijgbaar bij Zijlstra ERA Makelaardij. • Bezichtigingen worden pas ná 26 april 2024, de sluitingsdatum van de inschrijfperiode gepland. • Alle eigendomsoverdrachten vinden plaats bij Notariaat Van Der Weij te Nijkerk. • Het voordeel van overdrachtsbelasting is voor verkoper. • Zelfbewoningsplicht en anti-speculatiebeding van 2 jaar • In verband met de grote animo voor deze woningen, adviseren wij u goed voorbereid te zijn en u vooraf te laten informeren over uw financiële mogelijkheden!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1945
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1945
Woon oppervlakte 73
Inhoud woonhuis 304

Overige

Perceel oppervlakte 142

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1945
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1945
Woon oppervlakte 73
Inhoud woonhuis 304

Overige

Perceel oppervlakte 142

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Zijlstra ERA Makelaardij