Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Vorstelijk wonen in het beschermde dorpsgezicht van Slochteren!

Namens opdrachtgevers bieden wij te koop aan een nieuw gebouwde vrijstaande woonboerderij op een ruime kavel van ca. 21.500 m2 eigen grond, bestaande uit ondergrond, erfverharding en een perceel grasland van ca. 1,8 hectare. Dit woonhuis beschikt over ca. 650 m2 woonoppervlakte, een vrijstaande schuur/werkplaats met inpandige vergaderzaal/lokaal, een garage met overkapping en een kapschuur. Dus voldoende ruimte voor werk of hobby.

Deze fraaie woonboerderij is in 2014 gebouwd en hierdoor van alle gemakken voorzien. Bij de bouw is aandacht besteed aan de historie van deze plek en is dan ook met dit in gedachten een boerderij gebouwd die hier eer aan doet. De woning is traditioneel gebouwd, volledig geïsoleerd en beschikt over een energielabel A. Verwarming geschiedt middels een warmtepomp. De woning beschikt nog over een gasmeter maar gas wordt er door de plaatsing van een warmtepomp niet meer gebruikt.

De locatie van deze boerderij is perfect te noemen nabij natuurgebied, het Slochterbos en de Fraeylemaborg. Daarnaast zijn de uitvalswegen richting Groningen, Hoogezand en Appingedam/Delfzijl op korte afstand gelegen. Centraal in het midden van Groningen. Voorzieningen in de vorm van supermarkt etc. zijn op fietsafstand bereikbaar.

Begane grond:
Centrale hal/entree van waaruit vrijwel alle vertrekken te benaderen zijn; meterkast; woonkeuken (ca. 42,5 m2) voorzien van eiland en hoekopstelling, de keuken is van alle gemakken voorzien waaronder inductiekookplaat, afzuiging, magnetron, oven, vaatwasser en koeler; vanuit de keuken toegang tot een proviandkast alwaar zich ook de aansluiting voor de vloerverwarming bevindt; woonkamer met fraai uitzicht over het Padje en de Hoofdweg, de woonkamer beslaat ca. 55 m2, door de vele raampartijen een licht interieur.
Vanuit de hal toegang tot de volgende vertrekken; gang met gaderobenis; atelier/studeerkamer (ca. 15 m2); trapopgang naar de verdieping; bijkeuken met witgoedaansluiting, gootsteen en extra afvoer; toiletruimte voorzien van wandcloset en fonteintje; badkamer met ruime inloopdouche, wastafelmeubel (dubbel) en mechanische ventilatie; slaapkamer met walk-in-closet. Vanuit de bijkeuken toegang tot een ruime werkplaats met werkbank; inpandige garage met trap naar de zolder, geïsoleerde sectionale deur en een bergruimte voor tuingereedschap. In de boerderij is op dit moment ook op de begane grond een museum aanwezig, deze ruimte is uiteraard ook alternatief te gebruiken. Het museum is binnendoor maar ook buitenom middels een separate ingang te bereiken. Bij binnenkomst is er een wachtruimte met toiletruimte en een royale inloopkast. De toiletruimte is extra ruim en breed opgezet, beschikt over een wandcloset en wastafel. Vanuit de wachtruimte is er toegang tot het museum.

Overloop welke toegang biedt tot 4 slaapkamers. Indien gewenst is er op de verdieping nog voldoende ruimte om er nog minimaal 3 slaapkamers bij te creëren. De slaapkamers zijn qua formaat vergelijkbaar met elkaar, de kleinste is namelijk 25,8 m2 en de grootste 27,4 m2. Badkamer voorzien van dubbele wastafel, inloopdouche, wandcloset, designradiator en vloerverwarming. Daarnaast treft u op de verdieping een technische ruimte met daarin de warmwater- en verwarmingsinstallatie. Er is ook nog een archiefruimte aanwezig. Vanuit de overloop toegang tot de enorme bergzolder, van hieruit ook toegang tot de garage middels vaste trap.

Zolderruimte welke bereikbaar is middels vlizotrap.

- Vrijstaande schuur verdeelt in 2 compartimenten, waarbij het ene deel als garage/opslag dient en het andere deel dienst doet als vergader/verblijfsruimte. Het
betreft hier een nieuwe en geïsoleerde schuur.
- Garage met overkapping en in de tuin nog een vrijstaand houten tuinhuis
- Kapschuur
- Geheel beschikt over een agrarische bestemming en heeft hierdoor veel gebruiksmogelijkheden
- Nabij alle benodigde dagelijkse voorzieningen zonder hier direct de hinder van te hebben
- Volledig voorzien van kunststof kozijnen met isolerende beglazing (HR++)
- Boerderij is uiteraard volledig geïsoleerd
- Pracht plek aan de rand van Slochteren
- 36 zonnepanelen in eigendom
- Modern en energiezuinig wonen in een karakteristiek en authentiek jasje

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Woonboerderij
Bouwjaar 2014
Aantal kamers 8

Woningdetails

Bouwjaar 2014
Woon oppervlakte 647.8
Inhoud woonhuis 3641.13
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Dak type Dwarskap
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 21472
Rookkanaal Ja
Dak isolatie Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Kwaliteit object Luxe
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 7
Vloerverwarming deel Ja
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Woonboerderij
Bouwjaar 2014
Aantal kamers 8

Woningdetails

Bouwjaar 2014
Woon oppervlakte 647.8
Inhoud woonhuis 3641.13
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Dak type Dwarskap
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 21472
Rookkanaal Ja
Dak isolatie Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Kwaliteit object Luxe
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 7
Vloerverwarming deel Ja
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Reilink Vastgoed - Siddeburen