Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

* LUXE APPARTEMENT (3e etage) * 2 SLAAPKAMERS * GEZAMENLIJKE TUIN, WELLNESS EN ZWEMBAD * PERSOONLIJKE CARPORT * ENERGIELABEL A+ *
Dit heerlijk licht en ruimte appartement bevindt zich op de derde etage aan de galerij. Je komt het appartement binnen via een ruime en lichte gang. De gang geeft o.a. toegang tot de master bedroom (ca. 12m²), toilet en badkamer (ca. 5m²) die ruimte biedt voor de wasmachine en droger. Aan het eind van de gang vind je de woonkamer (ca. 27m²) met semi open keuken (ca. 13m²). De glazen pui, die zich over de gehele breedte van het appartement bevindt, zorgt voor zeer veel lichtinval en een fantastisch uitzicht over het water, groen en de stad. De keuken is begin 2023 vervangen en dus volledig gemoderniseerd. De keuken biedt toegang tot de tweede slaapkamer (ca. 10m²) en berging (ca. 3m²). Naast de bergruimte in het appartement zelf, heeft dit appartement een extra inpandige fietsenberging (5m²) en beschikt over een persoonlijke carport.
De ingang van de Tasman Toren bestaat uit een beveiligde entree, ruime hal met postvakken, trappenhuis en dubbele liften naar de woontorens. Daarnaast bevindt zich op de begane grond de wellness afdeling, met fitnessruimte, sauna’s en een zwembad waar alleen bewoners onbeperkt gebruik van kunnen maken. Ook biedt de centrale hal toegang tot de gemeenschappelijke tuin.
Recentelijke renovaties:
- Doucheputje en leidingwerk vervangen, nieuw voeg- en tegelwerk badkamer (2022)
- Stucwerk muur woonkamer (2022)
- Rubbers kozijnen vervangen (2023)
- SNN-subsidie €10.000,- is gebruikt t.b.v. nieuwe keuken (2023)
- Douchekraan vervangen (2023)
- Heetwaterafsluiter vervangen (2024)
Gevonden op Mijnhuisverkoopikzelf.nl

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Galerijflat, Standaard
Bouwjaar 2011
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2011
Woon oppervlakte 87
Inhoud woonhuis 218

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Galerijflat, Standaard
Bouwjaar 2011
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2011
Woon oppervlakte 87
Inhoud woonhuis 218

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Mijnhuisverkoopikzelf.nl