Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

Ben jij de klusser die we zoeken? Deze woning biedt jou de kans om al je eigen woonwensen uit te laten komen. Een leeg canvas waar jij de verf op mag zetten. De woning is altijd met liefde bewoont, maar nu is het tijd voor een nieuwe eigenaar om hier een warme thuishaven van te maken.

Dus heb jij 2 rechterhanden en groene vingers? En zie jij de mogelijkheden en de uitdagingen? Dan nodigen we je uit om snel eens te komen kijken bij deze hoekwoning in Oud-Zuid!

We vertellen je graag meer tijdens de bezichtiging.

Indeling
Begane grond
Kom binnen in de hal met trap, trapkast en deur naar de woonkamer. In de woonkamer tref je een gevelkachel aan die voor de warmte zorgt. De woonkamer is prettig in te delen in een zit- en eetgedeelte.

De keuken is aan de achterzijde, deze is verouderd. De ruimte is goed en hier kun je met een dubbele wandopstelling veel werk- en bergruimte maken. Warm water is nu nog via de geiser. Er is een fijn raam voor het nodige daglicht.

Achter de keuken is het toilet en daarachter de badkamer. Zoals vaak in Tilburg heeft ook deze woning de badkamer op de begane grond. Naar eigen behoefte kun je uiteraard de badkamer verplaatsen en deze ruimte al bijkeuken/washok gebruiken.

Eerste verdieping
Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers. Ook hier is nieuwe liefde en aandacht nodig om er weer frisse en moderne kamers van te maken. Maar als je dat eenmaal hebt gedaan beschik je hier over 3 ruime slaapkamers. De ruime voorkamer is een prettige masterbedroom met ruimte voor je linnenkasten.

In de achterslaapkamer is de vlizotrap naar de bergzolder.

Zolder
De grote bergzolder biedt mogelijkheden om veel spullen op te bergen.

Tuin
De diepe achtertuin is met groene vingers om te toveren naar jouw ideale buitenplek. Creëer een tuin met planten, terras en zorg zo ervoor dat je hier altijd een plekje in de zon of schaduw kunt vinden om lekker te ontspannen.
In de tuin is een achterom en een schuur voor de fietsen en tuinspullen.

Buurt
De wijk is gelegen tussen de straten: Ringbaan-West, Bredaseweg, Diepenstraat, Oude Goirleseweg en Ringbaan-Zuid. Korvel is een wijk die zeer dicht tegen het stadscentrum aanligt. Het centrum is binnen enkele fietsminuten te bereiken. De wijk kenmerkt zich door de vele jaren '30 woningen. De woningen zijn over het algemeen niet ruim maar vooral starters op de woningmarkt beproeven hier hun geluk. Rondom het Kromhoutpark zijn er nog enkele appartementen waardoor de ouderen ook een fijne woonomgeving hebben.

Basisschool 'De Zuidwester' is centraal in de wijk gelegen aan de Staringstraat. Voor de dagelijkse boodschappen is de Albert Heijn tussen de Berkdijksestraat en de Frederik van Eedenstraat gelegen.

U kunt in de woonwijk vrij parkeren en er zijn ook enkele garageboxen in de wijk aanwezig. De uitvalswegen richting de omliggende plaatsen zijn via de Ringbaan-West gemakkelijk te bereiken.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning,eindwoning,Woonhuis
Bouwjaar 1931
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1931
Woon oppervlakte 73
Inhoud woonhuis 310

Overige

Perceel oppervlakte 149

Hendriks Makelaardij Tilburg

Besterdring 223
5014HK Tilburg (Noord-Brabant)
T: 013 5499190
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Pretoriastraat in Tilburg?