Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Zwanenbloem - Meander

In het centrale deel van de Markiezaten is de woningbouw binnen het plandeel Meander gesitueerd rond het water van de Augustakreek. Hier komen diverse woonbuurtjes van elk 60-120 woningen, met groene en waterrijke tussenruimtes. Inmiddels is de eerste woonbuurt (Zwanenbloem-Lisdodde) grotendeels opgeleverd en bewoond. Langs de Zwanenbloem zijn 14 royale twee-onder-een-kap woningen gerealiseerd met de achtertuin aan het water van de Augustakreek. Deze woningen hebben een herkenbare en gezamenlijke uitstraling.
In het verlengde en op de hoek hiervan, bij Zwanenbloem 30, is nog een bouwkavel beschikbaar voor de bouw van een vrijstaande woning, eveneens met de achtertuin aan het water.


De verkoop geschiedt via een inschrijving. Kandidaat-kopers kunnen een eenmalige, schriftelijke bieding uitbrengen door middel van het inschrijfformulier welke bijgesloten is in deze verkoopbrochure. De minimum verkoopprijs waarvoor kan worden ingeschreven bedraagt € 240.000 – (V.O.N.). In de bijlagen onder de “verkoopprocedure en algemene voorwaarden bieding” leest u de gehele procedure. Het inschrijfformulier kan aangeboden worden aan DLB Notarissen middels persoonlijke afgifte, per post of per e-mail van 13 december 2021 tot en met 31 december 2021.

Voor nadere informatie, brochure en biedingsformulier kunt u contact opnemen met de heer A. de Groot van het Team Grondzaken & Vastgoed van de afdeling Stedelijke Ontwikkeling. Hij is van maandag tot en met vrijdag bereikbaar op het telefoonnummer 0164 – 277 015 en/of per e-mail [email protected].

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaand

Buurt

Woonwijk Ja

Overige

Garage Ja
Aan water Ja
In overleg Ja
Eigen grond Ja
Nabij winkels Ja
Lagere school Ja
Parkeer opie gratis Ja
Parkeergelegenheid Ja
Creche kinderdagverblijf Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaand

Buurt

Woonwijk Ja

Overige

Garage Ja
Aan water Ja
In overleg Ja
Eigen grond Ja
Nabij winkels Ja
Lagere school Ja
Parkeer opie gratis Ja
Parkeergelegenheid Ja
Creche kinderdagverblijf Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

De gemeente Bergen op Zoom

Vergelijkbaar in de buurt