Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Hierbij bieden wij deze ruime vrijstaande woning aan op een ruim perceel van 487m2. De woning heeft 8 kamers waaronder 5 slaapkamers, 2 woonkamers en 2 keukens. Deze woning is dus ideaal geschikt voor dubbele bewoning of mantelzorg. De woning heeft eigen parkeerplaatsen op het eigen terrein en een ruime achtertuin van meer dan 200m2 die richting het zuiden ligt. Op de achterkant van het zadeldak liggen 28 zonnepanelen die in 2020 geïnstalleerd zijn. De woning is volledig geïsoleerd en beschikt over Energielabel A.

De woning ligt centraal nabij alle benodigde voorzieningen. Zo ligt de woning op loopafstand van het centrum, met hier een divers winkelaanbod en verschillende supermarkten, ook diverse basisscholen en sportfaciliteiten liggen op korte afstand van de woning. De woning is goed bereikbaar, met diverse uitvalswegen (A58) naar Roosendaal en Breda op slechts een kwartier rijden.

INDELING
Deze woning heeft twee gescheiden woongedeeltes met allebei een eigen woonkamer, badkamer, keuken, bovenverdieping en slaapkamer(s). Raadpleeg de plattegrond voor een duidelijk beeld van de indeling.

BEGANE GROND
Via de voordeur komt u in de hal met een trap naar de eerste verdieping, een separaat toilet, de meterkast en de toegang naar de keuken. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Via de keuken bereikt u de ruime woonkamer met open haard en schuifpui. Via de keuken is de hal en achtertuin met overkapping te bereiken. Via de hal/bijkeuken op de begane grond verbinden de twee woninggedeeltes zich met elkaar. Vanuit deze ruimte is de keuken en woonkamer van het linker gedeelte van de woning te bereiken.

VERDIEPING
Beide woninggedeeltes hebben hun eigen verdieping die tevens ook weer met elkaar verbonden zijn. In zijn totaliteit heeft de woning op de 1e verdieping 4 slaapkamers, een badkamer en een separate toiletruimte met fonteintje.

ZOLDER
Op de zolder is nog een extra slaapkamer en extra veel bergruimte.

GARAGE
Achter in de tuin is de garage geplaatst, deze is te bereiken via een poort aan de zijkant van de woning.

| KENMERKEN |
- 229m2 woonoppervlakte;
- Perceel van 487m2;
- 5 slaapkamers;
- Volledig geïsoleerd;
- Energielabel A;
- Ruime achtertuin op het Zuiden;
- Losstaande garage van 21m2.

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 1987
Aantal kamers 8

Woningdetails

Bouwjaar 1987
Woon oppervlakte 229
Aantal verdiepingen 3

Overige

Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 487
Aantal badkamers 1
Eengezinswoning Ja
Aantal slaapkamers 5
Vrijstaande woning Ja
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 1987
Aantal kamers 8

Woningdetails

Bouwjaar 1987
Woon oppervlakte 229
Aantal verdiepingen 3

Overige

Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 487
Aantal badkamers 1
Eengezinswoning Ja
Aantal slaapkamers 5
Vrijstaande woning Ja
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

De Huizenpraktijk