Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Per inschrijving te koop aangeboden:
Twee ruime en prachtig gesitueerde bouwkavels, circa 700 m², met riante bouwmogelijkheden! Gelegen aan de Oude Grintweg te Oirschot in het bouwplan Ekerschot-Noord. De definitieve inmeting door het Kadaster moet nog plaatsvinden.
U kunt geheel vrijblijvend de brochure met inschrijfformulier bij ons opvragen. Uw inschrijving dient uiterlijk woensdag 28 september 2022 om 15:00 uur te zijn ingeleverd.
De rust van het buitengebied met alle voorzieningen om de hoek
In het groene buitengebied van Eindhoven ligt het prachtige Brabantse dorp Oirschot, bekend om zijn authentieke centrum met vele gezellige terrasjes. Door de ligging aan de A58, de nabijheid van de A2 en Eindhoven Airport is Oirschot goed bereikbaar ten opzichte van de omliggende steden zoals Tilburg, Eindhoven en Den Bosch. Het dorp sluit aan op het snelfietspadennetwerk naar onder meer de High Tech Campus van Eindhoven.
Het gezellige centrum van Oirschot is op loop- en fietsafstand van Ekerschot Noord en heeft een zeer gedifferentieerd aanbod aan lokale winkels, cafés en restaurants. Op onderwijsgebied vindt u meerdere scholen en ook op sportief gebied kunt u goed terecht in Oirschot. Het dorp biedt een uitgebreid netwerk aan fiets- en wandelroutes en wordt omringd door oud-agrarisch cultuurgebied, natuurgebieden zoals De Beerze met het riviertje de Beerze, Oirschotse heide en enkele landgoederen zoals Heerenbeek.
Exclusief wonen tussen dorp en landerijen
Aan de noordzijde van het dorp, grenzend aan het buitengebied, brengt Ruimte voor Ruimte samen met de gemeente Oirschot een uniek plan tot ontwikkeling: de nieuwe woonwijk Ekerschot Noord. Hier komt een mix aan maximaal 152 woningen. Onder regie van Ruimte voor Ruimte zijn bovenstaande kavels ook ontwikkeld. Dit biedt u volop gelegenheid uw woning precies zo te realiseren zoals u zich altijd al wenste.
Op deze mooie locatie kunt u uw droomwoning bouwen met uw persoonlijke wensen en signatuur. Op iedere kavel dienen ten minste 2 parkeerplaatsen op eigen terrein te worden gerealiseerd.
De belangrijkste bouwvoorschriften uit het bestemmingsplan zijn:
- Maximale goothoogte voor kavel 1 is 6 meter en voor kavel 2 is dit 4,5 meter
- Maximale nokhoogte voor kavel 1 is 11 meter en voor kavel 2 is dit 10 meter
- De breedte van het hoofdgebouw bedraagt ten minste 7 meter
- De architectuur is eenvoudig met een fijne detaillering, waarin samenhang wordt gezocht in materialen, bouwvorm en verfijnde detaillering
- Ten behoeve van de dorpse sfeer, worden woningen met kappen voorgeschreven, uitgevoerd in gesmoorde pannen
- De voorkeur gaat uit naar het gebruik van traditionele en natuurlijke materialen. De basis voor de gevels is een handvorm baksteen in waal- of dikformaat gemetseld. Een kleur in natuurlijke aarde tinten zoals bruin/roodbruin of gekeimd en het gebruik van houten geveldelen of kleuraccenten zijn toegestaan
- Binnen het bouwvlak mag ondergronds worden gebouwd en een niet overdekt zwembad worden aangelegd
- De oppervlakte aan hoofdgebouw, bijgebouwen, carports en overkappingen mag in totaal niet meer bedragen dan 40% van het bouwperceel, met een maximum van 350 m2.
Ten tijde van het aanvragen van de omgevingsvergunning voor het bouwen worden de bouwplannen voor de woningen door de gemeente Oirschot getoetst aan de algemene criteria uit de Welstandsnota Oirschot 2010.
Gevonden op Mijnhuisverkoopikzelf.nl

Kenmerken

Algemeen

Aantal kamers 1

Woningdetails

Woon oppervlakte 0
Inhoud woonhuis 0

Overige

Perceel oppervlakte 700
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Aantal kamers 1

Woningdetails

Woon oppervlakte 0
Inhoud woonhuis 0

Overige

Perceel oppervlakte 700
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Mijnhuisverkoopikzelf.nl