Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Investeerders opgelet! We hebben een leuk pand voor je midden in het stadscentrum van Bergen op Zoom op nog geen twee minuten lopen van de Grote Markt en diverse parkeerplaatsen op de Korenmarkt. Het pand is in drie appartementsrechten verdeeld met een winkel-/bedrijfsruimte en twee woningen. De winkelruimte heeft een totale oppervlakte van maar liefst 82 m2 en wordt momenteel verhuurd aan een lokale kapper. Daarnaast zijn er twee appartementen, waarvan appartement 1 ruim 62 m2 groot is. Dit appartement heeft zicht op de Blauwehandstraat en de Kettingstraat. De woning heeft een royale woonkamer, keuken met een eenvoudige keukenblok, badkamer met douche en een flinke slaapkamer die toegang geeft tot het balkon. Een uitstekend verhuurbare woning midden in het stadscentrum en toch ook weer in alle rust. Het tweede appartement is qua indeling speels en circa 49 m2 groot. Een echte (her-)starterswoning, met een prima woonkamer met toegang tot het overdekt balkon, een fijne slaapkamer (via een kleine opstap te bereiken), een badkamer met douche en een semi-openkeuken. Het is hier goed wonen in een rustige hoek, waar je binnen 20 meter lopen midden in de levendigheid van de binnenstad van Bergen op Zoom loopt.

Een groot voordeel is dat alle drie de appartementsrechten individueel kunnen worden aangeboden/verkocht. Dat maakt de verkoopkansen zelfs nog groter, ook voor de toekomst. Ben jij benieuwd naar dit object? Neem contact met ons op en wij informeren je graag verder!

Pluspunten:
+ Verkoop inclusief huurders!
+ Midden in het stadscentrum van Bergen op Zoom!
+ Mogelijkheid tot individuele verkoop!

Winkel-/kantoorruimte:
Momenteel wordt de winkelruimte gebruikt als kapperszaak met een bruto vloeroppervlakte van 82 m2.
De entree is direct in de winkelruimte die afgewerkt is met tegelvloer, grof wandstructuur en een systeemplafond. Het plafond is voorzien van ingebouwde verlichting en de radiatoren zijn keurig uit het zicht onttrokken. Achter de winkelruimte is er een kantine die is afgewerkt met een betonvloer, behangen wanden en een systeemplafond. Er is een eenvoudig keukenblok geïnstalleerd, welke is voorzien van een enkele spoelbak. Tevens hangt hier de combiketel. Het toilet is voorzien van een duoblok en fonteintje. De ruimte is afgewerkt met een tegelvloer, deels betegelde wanden en een systeemplafond.

Woning 1:
Appartement Blauwehandstraat 8-A, Bergen op Zoom:
Leuke tweekamerappartement op de eerste verdieping van het pand met een klein balkon en een berging op de begane grond. Het appartement heeft een vloeroppervlakte van circa 62m2. De entree is ruim waardoor de jassen en schoenen keurig beneden kunnen worden opgehangen. Boven aangekomen via de fijn oplopende trap is de overloop die toegang geeft tot de woonkamer, de badkamer en de keuken. De ruime woonkamer heeft zicht op de Blauwehandstraat en de Kettingstraat. Via de ramen kan er lekker veel daglicht binnenkomen. De gesloten keuken is voorzien van een eenvoudig hoek opgesteld keukenblok en is voorzien van een inductiekookplaat (defect), enkele spoelbak en een afzuigkap. Daarnaast tref je hier de wasmachineaansluiting en hangt - uit het zicht - de combiketel.
De grote slaapkamer van circa 13,5 m2 geeft toegang tot het overdekte balkon. Er kan hier een flinke kledingkast en een tweepersoonsbed worden geplaatst. De badkamer is via de overloop te bereiken en is voorzien van een douchecabine, wastafel en duoblok toilet. De berging is via de Kettingstraat te bereiken en heeft een vloeroppervlakte van circa 6m2

Afwerking:
Entree: Vinylvloer, gestuukte en wandstructuur wanden en een systeemplafond.
Overloop: Laminaatvloer, structuurverf wanden en een gipsplaten plafond.
Woonkamer: Laminaatvloer, structuurverf wanden en een gipsplaten plafond.
Keuken: Laminaatvloer, structuurverf wanden en een gipsplaten plafond.
Slaapkamer: Vloerbedekking, structuurverf wanden en een gipsplaten plafond.
Badkamer: Tegelvloer, betegelde wanden en een gestuukt plafond.

Woning 2:
Appartement Kettingstraat 1-A, Bergen op Zoom
Speels tweekamerappartement op de eerste verdieping van het pand met een klein balkon en een berging op de begane grond. Het appartement heeft een vloeroppervlakte van circa 49m2. De entreehal geeft toegang tot de berging en via de trapopgang tot de woning. De overloop geeft voldoende ruimte voor het ophangen van de jassen en opbergen van de schoenen. Er is toegang tot de woonkamer en de badkamer. De woonkamer is L-vormig en geeft voldoende ruimte voor een gezellige zithoek. Via de woonkamer is er toegang tot de slaapkamer en het overdekte balkon. De semi-open keuken is voorzien van een eenvoudig keukenblok met afzuigkap en enkele spoelbak. Hier tref je ook de wasmachineaansluiting. Via een kleine opstap kom je in de slaapkamer van circa 11 m2. Goed van formaat voor een tweepersoonsbed en kledingkast(en). Het verlaagde plafond en de opstap maken het speels. De badkamer is uitgerust met een douchecabine, duoblok toilet en een wastafel. In de berging, die via de entreehal te bereiken is, hangt de combiketel.

Afwerking:
Entree: Laminaatvloer, gestuukte en wandstructuur wanden en een systeemplafond.
Overloop: Laminaatvloer, gestuukte wanden en een systeemplafond.
Woonkamer: Laminaatvloer, gestuukte wanden en een systeem plafond.
Keuken: Laminaatvloer, gestuukte wanden en een systeem plafond.
Slaapkamer: Laminaatvloer, gestuukte wanden en een systeem plafond.
Badkamer: Tegelvloer, grotendeels betegelde wanden en een systeemplafond.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bovenwoning
Bouwjaar 1500
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1500
Woon oppervlakte 193
Inhoud woonhuis 745
Aantal verdiepingen 1

Overige

CV ketel Ja
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 128
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 28.69
CV ketel eigendom eigenaar
LeeftijdCV ketel 2017
Aantal slaapkamers 2

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bovenwoning
Bouwjaar 1500
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1500
Woon oppervlakte 193
Inhoud woonhuis 745
Aantal verdiepingen 1

Overige

CV ketel Ja
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 128
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 28.69
CV ketel eigendom eigenaar
LeeftijdCV ketel 2017
Aantal slaapkamers 2

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?