Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Welkom bij Louwschepoort 34, jouw nieuwe thuis!

Deze karakteristieke tussenwoning is voorzien van een lichte tuingerichte woonkamer, open keuken, 3 slaapkamers en een zonnige achtertuin op het zuiden. Kortom, een perfecte kans om te wonen in Den Bosch in dit comfortabele en gezellige huis.

Ligging:
De woning is gunstig gelegen in de rustige en kindvriendelijke buurt Binnenstad-Oost, dicht bij scholen, winkels en openbaar vervoer. Je bent binnen enkele minuten in het gezellige stadscentrum van Den Bosch, waar je kan genieten van de vele restaurants, winkels en culturele activiteiten. De dichtstbijzijnde supermarkt bevindt zich op loopafstand en binnen enkele minuten rijden bereik je de A2 en A59 richting Breda, Eindhoven of Nijmegen.

Indeling
Begane grond:
Je komt binnen via de entree die directe toegang geeft tot de woonkamer. De woonkamer is door middel van een harmonicadeur verbonden met de tuin. Geniet in deze heerlijk lichte ruimte van zowel het binnen- als buitenleven. De woonkamer geeft tevens toegang tot de hal en via de open trapopgang tot de eerste verdieping.
De open keuken in L-opstelling is voorzien van moderne inbouwapparatuur en biedt voldoende ruimte om de lekkerste maaltijden te kunnen bereiden.

Via de hal bereik je de badkamer, 2 slaapkamers en een apart toilet. De badkamer is volledig betegeld en voorzien van een wastafel met meubel en een douche. De slaapkamers op de begane grond bieden flexibiliteit in het gebruik, bijvoorbeeld als kantoor aan huis of speelkamers voor de kids.

1e verdieping:
De 1e verdieping is aan de achterzijde voorzien van 2 kleine dakkapellen. Verder vind je hier de 3e slaapkamer en de CV-opstelling.

Tuin:
De zonnige achtertuin is gelegen op het zuiden en voorzien van sierbestrating en diverse beplanting. Een perfecte plek voor een gezellige barbecue met familie of vrienden. Via de overkapping bereik je de berging. Daarnaast beschikt de tuin over een achterom.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar: 19e eeuws, volledig herbouwd in 1983;
- Beschermend monument;
- Inhoud: 359,5 m³;
- Woonoppervlakte: 78m² conform NEN2580 voorwaarden gemeten;
- Perceeloppervlakte: 99²m;
- Geheel voorzien van houten kozijnen met deels dubbelglas;
- Verwarming middels CV-ketel;
- Warm water middels CV-combiketel (Bosch HRC 26, 2006);
- Energielabel C;
- Stenen berging;
- Aanvaarding/oplevering in overleg.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakte zijn indicatief.

Kenmerken

Algemeen

Aantal kamers 4

Woningdetails

Woon oppervlakte 78
Aantal verdiepingen 2

Overige

Leeg Ja
Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 99
Tussenwonin Ja
Aantal badkamers 1
Eengezinswoning Ja
Aantal slaapkamers 3

Kenmerken

Algemeen

Aantal kamers 4

Woningdetails

Woon oppervlakte 78
Aantal verdiepingen 2

Overige

Leeg Ja
Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 99
Tussenwonin Ja
Aantal badkamers 1
Eengezinswoning Ja
Aantal slaapkamers 3

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Velden beheer makelaars