Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Ben je op zoek naar een comfortabel en ruim appartement in Den Bosch? Dan is dit appartement aan de Heerendonklaan 65 precies wat je zoekt! Gelegen op de 3de verdieping, biedt dit appartement een geweldige leefruimte, moderne voorzieningen en een gunstige locatie.

Ligging:
Dit appartement is gelegen in een gunstige buurt met tal van dagelijkse voorzieningen binnen handbereik. Supermarkten, winkels, restaurants en scholen zijn allemaal in de buurt. Bovendien ben je met de fiets of het openbaar vervoer binnen enkele minuten in het bruisende centrum van Den Bosch.
De bereikbaarheid is uitstekend met snelwegen zoals de A2 en A59 in de nabijheid, waardoor steden als Eindhoven, Utrecht en Rotterdam gemakkelijk te bereiken zijn. Het openbaar vervoer is goed georganiseerd, met bushaltes en treinstations in de buurt.

Indeling
In de hal van het appartementencomplex bevinden zich de brievenbussen en een bellentableau. Via een afgesloten deur komt je het complex binnen. Hier vind je de trap en de lift naar de verdiepingen.

Appartement:
We stappen het appartement binnen en komen in de hal. Deze geeft toegang tot de woonkamer en een hal die op zijn beurt weer toegang geeft tot de slaapkamers en het toilet.
De woonkamer is ruim en licht en biedt voldoende ruimte om een zit- en een eethoek te realiseren. De open keuken is voorzien van inbouwapparatuur en biedt veel kastruimte voor al je keukengerei.
De twee slaapkamers bieden voldoende ruimte. De volledig betegelde badkamer beschikt over een douche en een wastafelmeubel met voldoende opbergruimte.
Het balkon is gelegen op het zuidoosten en is de ideale plek om te genieten van de ochtendzon met een kopje koffie of om 's avonds te ontspannen met een goed boek.

Berging:
Op de begane grond bevindt zich een aparte berging voorzien van elektra.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar: 1996;
- Inhoud: 304,2m³;
- Woonoppervlakte: 97m² conform NEN2580 voorwaarden gemeten;
- Actieve en gezonde VvE;
- VvE bijdrage: € 206,00 per maand;
- Terras op het zuidoosten;
- Energielabel A;
- Verwarming en warmwater middels cv-combiketel;
- Eigen berging in de onderbouw voorzien van elektra;
- Aanvaarding/oplevering in overleg.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakte zijn indicatief.

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 1996
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1996
Woon oppervlakte 97
Aantal verdiepingen 1

Overige

Leeg Ja
Hoofdtype Appartement
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 625
Appartement Ja
Portiekwoning Ja
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 2

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 1996
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1996
Woon oppervlakte 97
Aantal verdiepingen 1

Overige

Leeg Ja
Hoofdtype Appartement
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 625
Appartement Ja
Portiekwoning Ja
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 2

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Velden beheer makelaars