Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Jullie wensen idyllisch te wonen op een locatie die rust en vrijheid uitademt. Deze heerlijk in het groen gelegen vrijstaande woning met garage is gelegen op een perceel van 1.565 m² en laat jullie woondromen uitkomen!

Daarnaast zijn jullie opzoek naar een woning waarin jullie levensloopbestendig kunnen wonen of de mogelijkheid biedt tot een kantoor, atelier of praktijkruimte aan huis. Bekijk de foto's dan maar eens goed en schroom niet om langs te komen voor een bezichtiging!

HIGHLIGHTS
• Ruimte, Rust & Comfort. Check! Deze woning is ideaal voor mensen met groene vingers.
• De woonkamer is voorzien van een schouwpartij met openhaard die zorgt voor de juiste sfeer en warmte in de woning.
• De woning is klaar voor levensloopbestendig (gelijkvloers) wonen! Zien jullie juist dat kantoor of die praktijk aan huis dan kunnen wij ons dat ook goed voorstellen.
• De tuin is de hotspot voor jullie gezin, familie en vrienden! Jullie kunnen genieten tussen het groen in jullie prachtige tuin rondom, waar op ieder moment van de dag genoten kan worden van het zonnetje.
• Jullie hebben affiniteit met duurzaamheid. Check! De woning is voorzien van (15) zonnepanelen.
• Natuurlijk heeft deze woning een ruime garage (ca. 30 m²) voor auto's, motoren of een (uit de hand gelopen) hobby.
• Meer logeerruimte nodig? Het is mogelijk om op de eerste verdieping twee extra slaapkamers te creëren.
• Jullie wensen meer ruimte en daarom bieden wij een woonoppervlakte van circa 238 m², overige inpandige ruimte 54 m², gebouw gebonden buitenruimte 3 m², externe bergruimte 4 m² en een inhoud van 1.100 m³.

Bijzonderheden:
* Alle wanden en plafonds op de begane grond zijn in 2022 gesaust.
* Toilet en badkamer op begane grond gerenoveerd in 2020.
* 15 zonnepanelen 2020

Jullie wonen nu in Kruisland of misschien wel in Groot Rijnmond of omgeving Breda. Jullie willen daar niets missen, maar willen toch wat meer rust en een luxer woongenot. Dan is dit jullie nieuwe woning! Kruisland is gelegen in Noord-Brabant en heet een goede bereikbaarheid met o.a. Roosendaal, Breda, Rotterdam en Antwerpen.

Deze woning is gelegen in het gezellige dorp Kruisland in de gemeente Steenbergen. Kruisland heeft een rijk verenigingsleven en voor de natuurliefhebbers onder ons kan er prachtig gewandeld worden in het gebied de Cruijslandse Kreken. Kruisland beschikt over alle benodigde voorzieningen in combinatie met een rustige woonomgeving.


INDELING
BEGANE GROND (betonnen vloer)

Via de riante voortuin bereiken jullie het entree van de woning. Het entree is afgewerkt met een betegelde vloer, schoonmetselwerk wanden en houten schrootjes plafond. Het entree biedt toegang tot de woonkamer, meterkast, betegeld toilet met fonteintje, garderobe, slaapkamer 1 c.q. kantoor en eerste verdieping middels een vaste trapopgang met trapkast.

De royale woonkamer beschikt over een houtkachel zodat jullie er tijdens de koude winterdagen lekker warm bijzitten. De woonkamer biedt, door de speelse indeling, gezellige zitplekken waar jullie met vrienden en familie een gezellige avond kunnen hebben. De woonkamer is voorzien van een convectorput en biedt toegang tot de achtertuin middels de schuifpui en de keuken.

De ruime keuken is afgewerkt met een betegelde vloer, deels gesaust en deels spachtelputz wanden en een houten schrootjes plafond. De in hoekopgestelde keukeninrichting is voorzien van een eiland, onder- en bovenkastjes, gasfornuis, oven, afzuigkap schouwmodel, plintverwarming en -koeling. De keuken biedt toegang tot de eerste slaapkamer 1 c.q. kantoor en de badkamer.

Slaapkamer 1 cq. kantoor is afgewerkt met betegelde vloer, spachtelputz wanden en gestuct plafond.

De badkamer is afgewerkt met een betegelde vloer, betegelde wanden en houten schrootjes plafond. De badkamer is voorzien van een douche, wastafelmeubel en mechanische ventilatie.

De bijkeuken is afgewerkt met een betegelde vloer, gesauste wanden en gesaust plafond. De bijkeuken is voorzien van een rolluik, CV-Ketel (Intergas, 2021) en aansluiting voor de wasmachine en droger.

De inpandige garage is opgebouwd uit enkelsteen. De garage is voorzien van (15) zonnepanelen, elektriciteit, water, automatische roldeur, handmatige rolluiken, isolatie en verwarming.

De woning beschikt over een riante tuin rondom. Geniet dus op ieder moment van de dag van een heerlijk zonnetje onder het genot van een hapje en een drankje. De tuin is voorzien van een terras, sierbestrating, borders, gazon, buitenverlichting en een houthok. De tuin is omheind met een haag.

1e VERDIEPING (betonnen vloer)

Via de vaste trapopgang op de begane grond bereiken jullie de vide van de eerste verdieping. De vide is afgewerkt met een laminaat vloer, gesauste en schoonmetselwerk wanden en houten schrootjes plafond.

De overloop biedt toegang tot twee slaapkamers, de badkamer, separaat toilet met afzuiging en de bergkast. De overloop is voorzien van een veluxraam. Het is mogelijk om hier een extra slaapkamer te creëren.

Slaapkamer 2 is afgewerkt met een laminaatvloer, gesauste wanden en plafondplaten. De slaapkamer is voorzien van een balkon, inbouwkast, knieschotkast en handmatig rolluik. Het is mogelijk de slaapkamer te splitsen om twee slaapkamers te creëren.

Slaapkamer 3 is afgewerkt met vloerbedekking, gesauste wanden en plafond platen. De slaapkamer is voorzien van een inbouwkast, knieschotkast en handmatig rolluik.

De badkamer is afgewerkt met een betegelde vloer, betegelde wanden en houten schrootjes plafond. De badkamer is voorzien van een ligbad, douche, wastafel, design radiator en natuurlijke en mechanische ventilatie.

________________

Het lijkt ons dus overduidelijk dat deze woning zeer beslist een bezichtiging waard is!
Zien is geloven dus druk op de knop en neem contact met ons op.

Het meetwerk is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

ALGEMEEN
Bezichtiging uitsluitend via ons kantoor. Deze informatie is geheel vrijblijvend, uitsluitend voor geadresseerde bestemd en niet bedoeld als aanbod. Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door makelaarskantoor Buuron & Kuipers Makelaars Taxateurs B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Villa
Bouwjaar 1987
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1987
Woon oppervlakte 238
Inhoud woonhuis 1100
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Balkon Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Tuin opp 1383
Energielabel A
Garage opp 30.42
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 1565
Rookkanaal Ja
Tuin rondom Ja
Dak isolatie Ja
Garage water Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Muur isolatie Ja
Garage electra Ja
Tuin kwaliteit Verzorgd
Garage inpandig Ja
ADSL aansluiting Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2021
GarageCV verwarmd Ja
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 4
Garage electra deur Ja
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Villa
Bouwjaar 1987
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1987
Woon oppervlakte 238
Inhoud woonhuis 1100
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Balkon Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Tuin opp 1383
Energielabel A
Garage opp 30.42
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 1565
Rookkanaal Ja
Tuin rondom Ja
Dak isolatie Ja
Garage water Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Muur isolatie Ja
Garage electra Ja
Tuin kwaliteit Verzorgd
Garage inpandig Ja
ADSL aansluiting Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2021
GarageCV verwarmd Ja
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 4
Garage electra deur Ja
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?