Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

ONTDEK HET ULTIEME WOONGENOT IN MOLENSCHOT

Stel je voor: een leven waar elke dag aanvoelt als een vakantie, waar de natuur je achtertuin is en rust en ruimte je beste vrienden zijn. Voor de liefhebbers van een serene levensstijl presenteert zich deze parel van een recreatiewoning, gelegen in de adembenemende omgeving van de Chaamse Bossen. Dit is niet zomaar een chalet; dit is een thuis waar je hart sneller van gaat kloppen. Ben jij klaar om je te laten betoveren door een woning die luxe en comfort ademt? Lees dan snel verder en laat je inspireren.

HIGHLIGHTS DIE JE HART VEROVEREN

Weids Uitzicht & Natuurpracht: Geniet van een panoramisch uitzicht over uitgestrekte landerijen, waar paarden gracieus grazen en de polders en weilanden een oase van rust vormen.

Nieuw & Onderhoudsvrij: Gebouwd in 2022, biedt dit chalet totale isolatie en is het volledig vervaardigd uit kunststof, wat betekent: geen omkijken naar onderhoud.

Ruimte & Privacy: Het grote perceel met een royaal gazon en een stoere houten overkapping staat garant voor vrij zitten, veel privacy en geen inkijk. Hier ervaar je totale rust en ruimte.

Comfort & Sfeer: Een ruime woonkamer met een sfeervolle houtkachel en dubbele tuindeuren, een luxe keuken met alle inbouwapparatuur die je je kunt wensen en een luxe badkamer met een grote douche.

Praktisch & Luxueus: Naast een ruime slaapkamer met inbouwkast, geniet je van het gemak van een bijkeuken/berging en een vrijstaande berging voorzien van elektra en wasapparatuur aansluiting, plus een eigen parkeerplaats.

Voel je de roep van de natuur en de behoefte aan een plek waar je echt tot rust kunt komen? Wacht dan niet langer en neem contact op voor een bezichtiging. Ervaar zelf de luxe, het comfort en de sereniteit die dit chalet te bieden heeft. Dit is jouw kans om te wonen/recreëren waar anderen vakantie vieren. Pak deze unieke kans en maak van dit chalet jouw nieuwe (vakantie)huis. Bel of mail ons vandaag nog en zet de eerste stap naar jouw droomleven.

Bijzonderheden:
* Er zijn 10 zonnepanelen.
* Je bent zelf verantwoordelijk voor alle nutsvoorzieningen, waardoor je niet afhankelijk bent van het park. Huisdieren zijn toegestaan en het Park Brabantse Weelde staat verhuur (recreatief en permanent) toe, met de plicht dit te melden aan de beheerder. Er geldt een jaarlijkse parkbijdrage van € 2.260,30 voor algemene kosten zoals parkonderhoud, vuilnisafvoer etc.
* Het betreft een recreatie woning, je mag hier heel het jaar wonen/recreëren. Alleen zonder inschrijving op het adres. Perceel / chalet zijn in eigendom. Er zijn restricties zijn voor het aanvragen van een hypotheek, er kan waarschijnlijk 60/70% gefinancierd kan worden (vraag uw financieel adviseur) en er wordt een hogere overdrachtsbelasting berekend. .

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bungalow, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 2022
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2022
Woon oppervlakte 46
Inhoud woonhuis 170

Overige

Perceel oppervlakte 370
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bungalow, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 2022
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2022
Woon oppervlakte 46
Inhoud woonhuis 170

Overige

Perceel oppervlakte 370
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Tilburg