Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Maisberg 170 Roosendaal

De woning in het kort: Instapklaar modern drie kamer- appartement gelegen op de 1e verdieping gelegen in het kleinschalige complex "De Trommel". Het complex is in 2000 gerealiseerd.

Locatie: Gelegen in de wijk: “Weihoek” te Roosendaal. Met de fiets bent u in 5 a 10 minuten in het centrum of op het treinstation. Met de auto bent u in 10 minuten op de A58 of de A17. Er zijn verschillende basisscholen in de buurt van de woning. Het winkelcentrum (”Tolbergcentrum”) is op loopafstand van de woning. Verder is er ook veel groen in de omgeving waar u heerlijk kunt wandelen.

De indeling van de woning is als volgt:

Begane grond Entree met brievenbussen -/ bellentableau met intercom systeem. De afgesloten binnenruimte geeft toegang tot alle appartementen, tevens is hier een centrale overdekte trapopgang naar de 1ste verdieping.

1ste verdieping Hal met toegang tot het toilet, de was-/ stookruimte, toegangsdeur naar de woonkamer/ keuken, de badkamer, slaapkamer (2) en de meterkast. Volledig betegelde moderne badkamer (2016), voorzien van een inloopdouche, een radiator en een wastafelmeubel. De woonkamer heeft veel lichtinval met over de gehele breedte van het appartement een balkon. Tevens is de woonkamer voorzien van een airco welke kan koelen en verwarmen. De open keuken (2014) met lichte keukeninrichting is voorzien vaneen 4 pits inductiekookplaat, een afzuigkap, een vaatwasser, een combi oven en een koelkast. Direct naast de woonkamer de hoofdslaapkamer (1). Aan de voorkant van de woning is de 2e slaapkamer. In de was-/ stookruimte is de opstelling van de cv ketel (Remeha Tzerra cw4 2016), mechanische ventilatie unit en de wasmachine aansluiting.

Exterieur: Balkon over de gehele breedte van het appartement. Berging onder het gebouw (inpandig).

Bijzonderheden: - Servicekosten €162,- per maand (inclusief voorschot water); - energielabel C; - Airco optioneel ; - Waterontharder optioneel; - 2 slaapkamers; - CV ketel Remeha tzerra cw4 2016; - Moderne keuken (2014) en badkamer (2016); - Royaal balkon; - Glasvezel in de meterkast;

- Instapklaar:

Indien interesse bel of mail: 085-2220901 [email protected] Quinten Fortuin ERA content+ makelaars

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Galerijflat
Bouwjaar 1999
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1999
Woon oppervlakte 60
Inhoud woonhuis 186

Overige

Perceel oppervlakte 0

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Galerijflat
Bouwjaar 1999
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1999
Woon oppervlakte 60
Inhoud woonhuis 186

Overige

Perceel oppervlakte 0

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Content+ Makelaars