Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

GEZIEN DE OVERWELDIGENDE REACTIES OP DEZE WONING IS HET NIET MEER MOGELIJK EEN AFSPRAAK IN TE PLANNEN. U kunt wel uw gegevens mailen naar ons kantoor dan zetten wij u op de reservelijst, indien er een plaats vrijkomt wordt er dan contact met u opgenomen.

Bredaseweg 107 Roosendaal

Starters opgelet!

De woning in het kort: Tussenwoning met 3 slaapkamers, een heerlijke achtertuin, een gesloten keuken en een ruime woonkamer.

Locatie: Gelegen in de wijk “Kalsdonk” te Roosendaal. Met de fiets bent u in 10 minuten in het centrum of op het treinstation. Met de auto bent u in 2 minuten op de A58 of de A17. Verschillende supermarkten in de omgeving. Verder is er ook groen in de omgeving waar u heerlijk kunt wandelen.

De indeling van de woning is als volgt:

Begane grond: Via de voortuin loop je naar de voordeur, die toegang geeft tot de hal. In de hal is de meterkast, het toilet, een kelderkast, een toegangsdeur naar de woonkamer, toegang tot de keuken en de trapopgang naar de 1e verdieping.

Open vanuit de hal de deur naar de woonkamer en je ervaart direct de ruimte die deze woonkamer te bieden heeft. De gesloten keuken is voorzien van: een losstaande vaatwasser en een 6-pits gasfornuis. Vanuit de keuken is de toegang tot de achtertuin.

Eerste verdieping: Vanaf de overloop zijn de twee slaapkamers en de badkamer te bereiken. De hoofdslaapkamer (1, zie plattegrond) ligt aan de achterzijde van de woning. Dit is een ruime slaapkamer met zicht op de achtertuin. Aan de voorzijde van de woning is slaapkamer 2(2 zie plattegrond). Dit is eveneens een ruime slaapkamer. De badkamer is voorzien van een douche, een wastafelmeubel, een 2e toilet (sanibroyeur) en een raam welke voor de natuurlijke ventilatie zorgt. Vanuit de 3e ruimte is er toegang naar de trapopgang van de 2e verdieping.

Tweede verdieping: De tweede verdieping is via een vaste trap te bereiken. Vanuit de overloop is er een deur naar de 3e slaapkamer (4 zie plattegrond). Deze kamer heeft een dakkapel. Op de overloop is de opstelling voor de CV- installatie.. Verder is er bergruimte in de schuinten van het dak.

Exterieur: De achtertuin is op het noorden gelegen. De tuin is ruimopgezet, heeft een houten berging, een stenenberging en een eigen achterom. De aansluiting voor de wasmachine is in de vrijstaande stenenberging. De voortuin is netjes verzorgd. Bijzonderheden: - Starters woning; - 3 Slaapkamers; - Dakkapel; - 2e toilet op de verdieping (sanibroyeur); - Verwarming en warm water via een Intergas CW5 HR- ketel 2017 (huur 35,49€ p.m.); - Energielabel E; - Ruime tuin met 2 bergingen en een eigen achterom:

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1953
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1953
Woon oppervlakte 73
Inhoud woonhuis 321

Overige

Perceel oppervlakte 160

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1953
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1953
Woon oppervlakte 73
Inhoud woonhuis 321

Overige

Perceel oppervlakte 160

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Content+ Makelaars