Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Welkom in het prachtige Eersel! Droomt u van een idyllisch stukje grond waarop u uw droomhuis kunt verwezenlijken? Zoek niet verder! We presenteren met trots dit unieke stuk bouwgrond gelegen binnen de bebouwde kom aan de Schadewijkstraat te Eersel.

Laat u betoveren door de charme van Eersel, een levendig dorp gelegen in het hart van de Brabantse Kempen. Met zijn schilderachtige markt, uitgebreide horeca en levendige gemeenschap, ademt Eersel een sfeer van Brabantse gezelligheid uit. Geniet van de prachtige natuurlijke omgeving en voel de warme gastvrijheid van de bewoners.

Dit perceel biedt u de unieke kans om de woning van uw dromen te creëren in een van de meest gewilde gebieden van Eersel. Met een ruime oppervlakte van 985 m2 en een gunstige ligging nabij voorzieningen zoals scholen, winkels en horeca, is dit de perfecte plek om uw ideale thuis te realiseren.

Met deze bouwgrond kunt u uw bouwvisie werkelijkheid maken. Laat uw creativiteit de vrije loop en creëer een woning die perfect aansluit bij uw levensstijl en behoeften.

Geniet van de rust en ruimte van het dorpse leven, terwijl u toch profiteert van de nabijheid van stedelijke voorzieningen en een uitstekende bereikbaarheid. Met goede verbindingen naar omliggende steden zoals Eindhoven en Tilburg, biedt deze locatie het beste van beide werelden.

Grijp deze zeldzame kans en maak uw dromen waar in het charmante Eersel.

• Het betreft de kadastrale percelen Eersel F 5860 en Eersel F 5546
• Oppervlakte: 985 m²
• Verwezen wordt naar bestemmingsplan ‘Kom Eersel, herziening Schadewijkstraat ten oosten van 13’
• Maximale goothoogte: 6 m
• Maximale bouwhoogte: 9 m
• Tuin gelegen op het zuiden
• Een situatieschets voor mogelijke bebouwing is bijgevoegd puur ter illustratie; het is uiteraard vrij om dit naar eigen wens in te vullen binnen de bebouwingsregels
• Er zijn concrete gemeenteplannen om binnen enkele jaren de Schadewijkstraat verkeersarmer en kindvriendelijker te makenEen mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een 'ondertekende koopovereenkomst'.

De koopakte betreft een standaard-NVM koopovereenkomst met een aantal aanvullende artikelen, zoals:
- ouderdomsclausule (bij woningen ouder dan 20 jaar)
- asbestclausule (bij woningen van voor 1993)
- notarisclausule (maximum aan kosten voor verkoper en tijdsbepaling)
- meetclausule (aansprakelijkheid verkoper en makelaar)
- voorbehoud akkoord hypotheekbank verkoper (indien van toepassing)
- niet-bewonersclausule (indien van toepassing)
- overige clausules voor zover van toepassing

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Dit geldt voor het opmeten van de ruimten, het geven van jaartallen en het geven van overige informatie. Heeft u twijfels omtrent de juistheid van enig punt dan verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons kenbaar te maken. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Eens te meer niet indien de betreffende informatie ouder is, moeilijker te verkrijgen, dan wel voor meerdere interpretaties vatbaar.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bouwgrond
Aantal kamers 0

Woningdetails

Inhoud woonhuis 0
Aantal verdiepingen 0

Overige

Woontype Bouwgrond
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 985
Oppervlakte woonkamer 0
Aantal badkamers 0
Aantal toiletten 0
Aantal slaapkamers 0

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bouwgrond
Aantal kamers 0

Woningdetails

Inhoud woonhuis 0
Aantal verdiepingen 0

Overige

Woontype Bouwgrond
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 985
Oppervlakte woonkamer 0
Aantal badkamers 0
Aantal toiletten 0
Aantal slaapkamers 0

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Makelaar1 - Verkoop zelf uw woning voor € 595,--